A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Фарбування бордюрів

Фарбування бордюрів

13 квітня робітниками К.П. Пісочинське ВУЖКГ для підвищення рівня безпеки дорожнього руху та забезпечення належного естетичного вигляду проводиться фарбування бордюрів на території мікрорайону "Мобіль".     Добробут Пісочинської громади, комфортні умови проживання мешканців - пріоритетні напрямки роботи селищної ради та комунальних підприємств.

11:20 13.04.2021

Дезінфекція місць загального користування. Селище Рай-Оленівка

Дезінфекція місць загального користування. Селище Рай-Оленівка

13 квітня робітниками КП «Пісочинкомунсервіс» згідно з графіком проведена дезінфекція місць загального користування в багатоквартирних будинках селища Рай-Оленівка. Якісно, систематично, з турботою про здоров`я мешканців! #Пісочинкомунсервіс

10:54 13.04.2021

Фонд соціального страхування України інформує

Фонд соціального страхування України інформує

Фонд продовжить оплачувати лікарняні на випадок хвороби, травми, самоізоляції від COVID-19 тощо – як до, так і після 30 червня У зв’язку із чисельними публікаціями в ЗМІ щодо змін у законодавстві з 30 червня 2021 року, відповідно до яких в Україні будуть оплачуватись лише лікарняні, видані на час проходження реабілітаційного лікування, повідомляємо. Законом України "Про реабілітацію у сфері охорони здоров'я", норми якого набувають чинності 30.06.2021, серед іншого, було внесено зміни до статті 22 Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування". Так, у новій редакції закону було передбачено надання допомоги по тимчасовій непрацездатності на період реабілітаційного лікування, у той час як звичайні захворювання та травми – виключені з підстав для надання допомоги за лікарняними. Від початку у наших коментарях на запити засобів масової інформації, застрахованих осіб, лікарів і роботодавців ми звертали увагу – внесені зміни мали на меті розширення страхових випадків періодом реабілітаційного лікування. Крім того, не було внесено змін до частини другої статті 22 базового Закону, у якому також йде мова про надання допомог по тимчасовій втраті працездатності в разі хвороб і травм. Наразі відповідні законопроекти, які усувають зазначену помилку, вже зареєстровані і проходять стадію погодження. Фонд соціального страхування України продовжить забезпечувати страховий захист на випадок хвороби, травми, самоізоляції від COVID-19 тощо – як до, так і після 30 червня. Пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України

09:01 13.04.2021

Поліцейський офіцер громади – допомога та захист мешканців

Поліцейський офіцер громади – допомога та захист мешканців

11 квітня  до поліцейських офіцерів громади звернулись мешканці вулиці Ощепкова у селищі Коротич з інформацією про те, що громадянин Ф. висипав будівельне сміття на проїзну частину дороги. Поліцейськими офіцерами встановлено правопорушника та притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 152 КУпАП.

11:52 12.04.2021

До відома мешканців громади!

До відома мешканців громади!

Шановні мешканці! Пісочинська селищна рада звертається до жителів громади, які мають пільги на проїзд у транспорті, з проханням по можливості утриматися від поїздок у ранкові та вечірні «години пік». Розвантаження громадського транспорту від надмірної кількості пасажирів дозволить зменшити захворюваність на коронавірусну інфекцію й сприятиме виходу Пісочинської громади та Харківської області з «червоного» рівня епідемічної небезпеки. Також нагадуємо Вам про необхідність дотримання соціальної дистанції та носіння засобів особистого захисту. Захистимо себе та близьких від смертельної загрози!

11:36 12.04.2021

Улаштування тротуарної доріжки по вулиці Рижовській

Улаштування тротуарної доріжки по вулиці Рижовській

Працюємо на благо рідної громади! Для безпечного пересування пішоходів за клопотанням депутата Губського Миколи Івановича виконуєтьсґ улаштування тротуарної доріжки по вулиці Рижовській (від вулиці Заводської до Пісочинського ЗДО N 2).  

11:19 12.04.2021

Облаштування мережі вуличного освітлення громади

Облаштування мережі вуличного освітлення громади

Забезпечуємо належний рівень освітлення території громади!  11 квітня на замовлення Пісочинської селищної ради проводиться заміна непрацюючих ламп в мережі вуличного освітлення селища Березівка (вул. Молодіжна, 1 та 15) та мікрорайону "Мобіль".

11:12 12.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь