A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Висадка дерев у сосновому бору мікрорайону "Мобіль"

Висадка дерев у сосновому бору мікрорайону "Мобіль"

03 квітня Пісочинський селищний голова Олег Чернобай, депутати селищний ради Андрій Валяєв, Діна Співак, Ігор Яцушкевич, Олег Новіков, Армен Алексанян, робітники відділу благоустрою селищної ради та підрядної організації висадили 75 молодих сосен на території зони відпочинку - бору мікрорайону «Мобіль». Щорічно в нашій громаді оновлюються зелені насадження. Не припиняються роботи з підвищення рівня комфорту умов проживання, сімейного відпочинку й активного дозвілля на природі.

15:49 03.04.2021

Вивезення рослинних рештків і негабаритного сміття

Вивезення рослинних рештків і негабаритного сміття

Сьогодні, 3 квітня, в рамках проведення щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» Пісочинською селищною радою проводиться вивезення опалого листя, сміття рослинного походження та негабаритного сміття з території приватного сектору селища Пісочин. Нагадуємо Вам, що зібране сміття буде вивозитися згідно з графіком також 04 квітня (у неділю) за вказаними адресами: 10:00 - перехрестя вул. Нова та пров. Київського 10:30 - вул. Харківська, 114 11:00- перехрестя вул. Новоселівська та Харківська 11:30 - перехрестя вул. Гоголя та Заводська 12:00 – вул. Рижовська, 88/9 (біля ЗДО №2) 13:00 - вул. Рижовська (магазин) 13:30 - вул. Клубна (парковка біля стадіону) 14:30 - вул. Слобідська, 63 (за дитячим майданчиком) 15:00 - вул. Слобідська, 94 (біля ЗДО №1) 16:00 - вул. Рижовська, 3 (виїзд з вул. Козацької) Вивезення проводиться за ініціативи Пісочинського селищного голови Олега Чернобая, за клопотанням депутатів селищної ради Миколи Губського, Олексія Савельєва, Ігоря Власенко, Наталії Волошко. Дякуємо всім мешканцям, хто заздалегідь підготував рослинні рештки до вивезення! Шановні мешканці! Не порушуйте правил благоустрою, не спалюйте рослинні рештки та листя! #Працюємо_для_людей #Ми_любимо_Пісочинську_громаду

15:47 03.04.2021

Не провокуйте пожежі в екосистемах!

Не провокуйте пожежі в екосистемах!

Шановні мешканці громади, Пісочинська селищна рада нагадує Вам про необхідність дотримання правил під час пожежонебезпечного періоду! Не провокуйте пожежі в екосистемах! - Не слід розводити відкритий вогонь біля лісової зони, в полях; залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці. - Категорично заборонено випалювати сміття та рослинні залишки - Облаштовуйте протипожежні розриви між очеретом та садовими ділянками. - Не організовуйте складання легкозаймистих матеріалів поблизу очерету. - Не розводьте багаття у безпосередній близькості до будинків чи господарських споруд. - На відпочинку не залишайте без нагляду розпалені багаття. При сильних поривах вітру не розпалюйте вогнище. Залишаючи місце відпочинку, обов’язково загасіть вогнище водою чи піском до повного припинення горіння або тління. - Обов’язково проводьте роз’яснювальні бесіди з дітьми щодо дотримання правил пожежної безпеки. Не дозволяйте дітям розводити вогнища! Шановні мешканці! Пам'ятайте, що пожежі в екосистемах спричиняють тяжкі наслідки, зокрема, неконтрольоване поширення вогню на житлові будинки та поруч розташовані споруди, руйнування родючого шару ґрунту та загибель тварин. Якщо ви помітили займання на відкритих територіях — сповістіть про це Службу порятунку за номером 101! Будьте відповідальні!

11:11 03.04.2021

Заміна вуличних лавок на нові на прибудинковій території по вулиці Гагаріна, 5

Заміна вуличних лавок на нові на прибудинковій території по вулиці Гагаріна, 5

02 квітня за клопотанням депутатів Пісочинської селищної ради Чернобая А. О., Григоровой Т. Г. розпочато заміну вуличних лавок на нові на прибудинковій території по вулиці Гагаріна, 5.  Створюємо комфортні умови для проживання та відпочинку мешканців!

11:08 03.04.2021

НЕКРОЛОГ.  РОГАНІН ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

НЕКРОЛОГ. РОГАНІН ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

02 квітня на 69-му році життя пішов з життя Почесний громадянин Пісочина, Учитель із великою літери, видатна людина РОГАНІН ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ Пісочинська громада сумує з приводу важкої та непоправної втрати!  В нашій пам’яті Олександр Миколайович назавжди залишиться професіоналом своєї справи, мудрим керівником, надійним порадником, порядною, доброзичливою людиною. Ми зберігаємо в нашій пам’яті світлі спогади про нього та будемо пам’ятати завжди!   Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Олександра Миколайовича та сумуємо разом з ними. Світла пам`ять!

16:37 02.04.2021

Благоустрій прибудинкової території. Висадження троянд

Благоустрій прибудинкової території. Висадження троянд

02 квітня виконуються роботи з благоустрою прибудинкової території по в-ду Набережному, 13 у мікрорайоні "Мобіль". Робітниками К.П. Пісочинське ВУЖКГ проводиться облаштування декоративної клумби, а саме: висадження троянд. Вже зовсім скоро чарівні квіти милуватимуть око та даруватимуть мешканцям радісний настрій!

13:16 02.04.2021

Благоустрій території кладовищ Коротичанського старостинського округу

Благоустрій території кладовищ Коротичанського старостинського округу

02 квітня на замовлення Пісочинської селищної ради за сприяння депутата Губського М.І. проведено дроблення гілок дерев на території, прилеглої до кладовищ Коротичанського старостинського округу. 

13:15 02.04.2021

КП "Харківводоканал" повідомляє!

КП "Харківводоканал" повідомляє!

КП "Харківводоканал" повідомляє!   Увага! У зв'язку з аварійною ситуацією, 02.04.2021 року з 10:45 буде відсутнє водопостачання у мікрорайоні "Надія".  

10:36 02.04.2021

Поточний ремонт елементів дитячого майданчику

Поточний ремонт елементів дитячого майданчику

На замовлення селищної ради виконується ремонт пошкодженого елементу дитячого майданчика на вулиці Квартальній, 5/9 у мікрорайоні «Мобіль». Шановні мешканці! Закликаємо Вас дбайливо ставитися до майна громади та роз`яснювати дітям правила поведінки на ігрових майданчиках!

10:32 02.04.2021

Облаштування мережі вуличного освітлення громади

Облаштування мережі вуличного освітлення громади

Сьогодні, 01 квітня,  на замовлення Пісочинської селищної ради проводяться ремонтні роботи в мережі вуличного освітлення на території мікрорайонів  "Мобіль" і "Надія".  Якісне освітлення території - запорука добробуту громади!

21:12 01.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь