Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Привітання з Благовіщенням Пресвятої Богородиці

Привітання з Благовіщенням Пресвятої Богородиці

Вітаємо з Благовіщенням Пресвятої Богородиці, зі святом доброї надії і світлої віри!  Від щирого серця бажаємо вам, щоб у житті були тільки добрі вісті, щирі почуття, вірні друзі та справжнє кохання! Добра й щастя, міцного здоров`я, миру та злагоди всім родинам громади! Зі святом!

09:29 07.04.2021

Заходи з інформування суб’єктів господарювання про додаткові карантинні обмеження

Заходи з інформування суб’єктів господарювання про додаткові карантинні обмеження

06 квітня поліцейськими офіцерами громади разом з представниками Пісочинської селищної ради було проведено заходи з інформування суб’єктів господарювання та мешканців громади про додаткові карантинні обмеження запроваджені у зв’язку з введенням «червоного рівня» епідемічної небезпеки на території громади.

21:26 06.04.2021

Відновлення пошкоджених дорожніх знаків

Відновлення пошкоджених дорожніх знаків

Підвишуємо рівень безпеки дорожнього руху на території громади!  06 квітня на замовлення Пісочинської селищної ради проводяться роботи щодо відновлення пошкоджених дорожніх знаків у селищах Рай-Оленівка та Коротич.

14:48 06.04.2021

Вивезення негабаритного сміття

Вивезення негабаритного сміття

Для забезпечення належного санітарного стану та естетичного вигляду території громади 05 квітня робітниками К.П. Пісочинське ВУЖКГ згідно з графіком проведено вивезення негабарітного сміття за наступними адресами: разворотне коло транспорту у мікрорайоні "Надія", на вул. Транспортній (біля залізничної станції "Рижов"), територія мікрорайону "Мобіль". З турботою про добробут громади!

14:44 06.04.2021

Увага! Інформує АТ "Харківобленерго"!

Увага! Інформує АТ "Харківобленерго"!

Увага! За інформацією АТ "Харківобленерго" у зв`язку з аварійною ситуацією припинено електропостачання  за наступними адресами. Робітниками АТ "Харківобленерго" проводяться ремонтні роботи щодо усунення аварії.

10:52 06.04.2021

Увага! Скасовуються рейси соціального безкоштовного автобуса

Увага! Скасовуються рейси соціального безкоштовного автобуса

Увага! У зв'язку з впровадженням на території Пісочинської селищної ради "червоного рівня" епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 (Протокол КТЕБ Пісочинської селищної ради №2 від 05.04.2021р.)  з 06 квітня (вівторок) до перегляду рівня епідемічної небезпеки скасовується рух соціального безкоштовного автобуса.

22:04 05.04.2021

Увага! З  00 годин 00 хвилин 6 квітня на території Пісочинської селищної ради встановлено "червоний рівень" епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19

Увага! З 00 годин 00 хвилин 6 квітня на території Пісочинської селищної ради встановлено "червоний рівень" епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19

Шановні мешканці! 05 квітня відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісочинської селищної ради. Згідно протоколу КТЕБ №2 від 05.04.2021р.: 1. З 00 годин 00 хвилин 6 квітня на території Пісочинської селищної ради встановлено "червоний рівень" епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19. 2. Вводяться додаткові обмеження до обмежень, передбачених жовтим і помаранчевим рівнями епідемічної небезпеки. Шановні мешканці, Пісочинська селищна рада нагадує Вам про необхідність дотримання карантинних вимог. Від Ваших дій залежить благополуччя та життя Ваших близьких!

21:39 05.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь