A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Дезінфекція місць загального користування

Дезінфекція місць загального користування

29 березня згідно з графіком робітниками К.П. Пісочинське ВУЖКГ проведена дезінфекція місць загального користування в багатоквартирних будинках селища Пісочин за наступними адресами: вул. Некрасова, 41, Гагаріна, №№ 5, 16, 16 Г, Д, Є.  З турботою про здоров`я мешканців! 

17:00 29.03.2021

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції 2019-nCoV

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції 2019-nCoV

Шановні мешканці! За інформацією МОЗ України у Харківській області за добу підтверджено 664 нових випадки, 17 осіб померло, 352 одужали. Дотримуйтеся правил карантину! Цінуйте своє життя та життя оточуючих! МОЗ УКРАЇНИ    

11:15 29.03.2021

Поліцейський офіцер громади – впевненість і безпека населення!

Поліцейський офіцер громади – впевненість і безпека населення!

До поліцейських офіцерів громади надійшла інформація про те, що 27 березня близько 20:00 години вечора в с. Новий Коротич невідомі особи збираються влаштувати дискотеку в покинутому приміщенні старого клубу. Поліцейськими офіцерами громади спільно з СРПП ВП №2 ХРУП № 1 та інспектором ювенальної превенції ХРУП №1 здійснено перевірку вищезазначеної інформації та здійснено заходи щодо недопущення порушення карантину. Неповнолітніх осіб встановлено та особисто передано батькам, яких викликали на місце події. Шановні мешканці, нагадуємо Вам про необхідність дотримання правил карантину. Не ризикуйте своїм здоров`ям та життям близьких!

09:59 29.03.2021

ВИПИВ - ЗА КЕРМО НЕ СІДАЙ!

ВИПИВ - ЗА КЕРМО НЕ СІДАЙ!

27 березня поліцейськими офіцерами громади під час нічного патрулювання в селищі Березівка було виявлено автомобіль, що рухався з порушенням правил дорожнього руху (не працювала права задня блок-фара в темну пору доби). При перевірці документів у водія виявлено ознаки алкогольного сп'яніння. Проведений огляд на стан сп'яніння за домогою газоаналізатору Драгер. Результат огляду - 0,65 %• проміле. Відносно правоврушника було винесено постанову за ст. 121 ч. 1 та ст. 130 ч. 1 КУпАП. Шановні мешканці, відповідальність під час дорожнього руху - запорука Вашого життя та життя оточуючих!

15:58 27.03.2021

Увага, перехід на літній час!

Увага, перехід на літній час!

Шановні мешканці! Нагадуємо Вам, що в ніч з 27 на 28 березня (о 3-й годині ранку) в Україні відбудеться перехід на літній час: стрілки годинника слід перевести НА ОДНУ ГОДИНУ ВПЕРЕД.

11:51 27.03.2021

Привітання з Днем народження Борозенець О.О., головного бухгалтера К.П. Пісочинське ВУЖКГ

Привітання з Днем народження Борозенець О.О., головного бухгалтера К.П. Пісочинське ВУЖКГ

Вітаємо з Днем народження Борозенець Олену Олексіївну, головного бухгалтера К.П. Пісочинське ВУЖКГ! Шановна Олено Олексіївно, нехай у Вашому серці завжди буде місце для любові та радості, у сімейному колі  пануватимуть злагода й достаток, професійні успіхи сповнюють серце гордістю!  Зичимо Вам і Вашим близьким прихильної долі, здійснення заповітних мрій і втілення всіх планів! Міцного здоров'я та невичерпної нааснаги у всіх Ваших добрих починаннях! З Днем народження!

20:42 26.03.2021

Новини благоустрою. Коротичанський старостинський округ

Новини благоустрою. Коротичанський старостинський округ

Систематично та планомірно проводяться роботи з благоустрою в Коротичанському старостинському окрузі. Робітниками відділу благоустрою виконується прибирання території округу від сміття, дроблення гілок дерев після санітарної обрізки. Для забезпечення якісного освітлення вулиць здійснюється заміна непрацюючих ламп у мережі вуличного освітлення. Дбаємо про добробут громади, працюємо для людей! #Благоустрій_Коротич

10:44 26.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь