Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ВИПИВ - ЗА КЕРМО НЕ СІДАЙ!

ВИПИВ - ЗА КЕРМО НЕ СІДАЙ!

04 березня до поліцейських офіцерів громади надійшов виклик про те, що у селищі Коротич на вулиці Центральній водій рухається з порушенням правил дорожнього руху. Автомобіль було виявлено, відносно водія складено адміністративну постанову за ст. 126 ч. 1 КУпАП. Від проходження встановлення стану алкогольного сп'яніння водій відмовся в присутності свідків, чим порушив п.п. 2.5 ПДР України. Поліцейськими офіцерами складено адміністративний протокол за ст. 130 ч. 1 КУпАП. Шановні мешканці, дотримання правил дорожнього руху - запорука Вашого життя та благополуччя!

11:06 05.04.2021

Вивезення рослинних рештків і негабаритного сміття з території селища Пісочин

Вивезення рослинних рештків і негабаритного сміття з території селища Пісочин

4 квітня в рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» Пісочинською селищною радою проведено чергове вивезення опалого листя, сміття рослинного походження та негабаритного сміття з території приватного сектору селища Пісочин. Вивезення проводиться за ініціативи Пісочинського селищного голови Олега Чернобая, за клопотанням депутатів селищної ради Миколи Губського, Олексія Савельєва, Ігоря Власенко, Наталії Волошко. Дякуємо всім мешканцям, хто заздалегідь підготував рослинні рештки до вивезення!  Не порушуйте правил благоустрою, не спалюйте рослинні рештки та листя! #Працюємо_для_людей #Ми_любимо_Пісочинську_громаду

08:03 05.04.2021

Некролог Грачова Григорія Олексіовича

Некролог Грачова Григорія Олексіовича

02 квітня на 95-ому році життя пішов із життя Григорій Олексійович Грачов, шанований мешканець громади, житель селища Коротич, учасник бойових дій Другої світової війни. Відійшла у вічність добра і щира людина. Світлий спомин назавжди залишиться в серцях тих, хто знав, любив і поважав Григорія Олексійовича. У ці скорботні дні розділяємо сум і тугу близьких та рідних Григорія Олексійовича. Низько схиляємо голови перед його подвигом! Вічна та світла пам’ять!

12:08 04.04.2021

Висадка дерев у сосновому бору мікрорайону "Мобіль"

Висадка дерев у сосновому бору мікрорайону "Мобіль"

03 квітня Пісочинський селищний голова Олег Чернобай, депутати селищний ради Андрій Валяєв, Діна Співак, Ігор Яцушкевич, Олег Новіков, Армен Алексанян, робітники відділу благоустрою селищної ради та підрядної організації висадили 75 молодих сосен на території зони відпочинку - бору мікрорайону «Мобіль». Щорічно в нашій громаді оновлюються зелені насадження. Не припиняються роботи з підвищення рівня комфорту умов проживання, сімейного відпочинку й активного дозвілля на природі.

15:49 03.04.2021

Вивезення рослинних рештків і негабаритного сміття

Вивезення рослинних рештків і негабаритного сміття

Сьогодні, 3 квітня, в рамках проведення щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» Пісочинською селищною радою проводиться вивезення опалого листя, сміття рослинного походження та негабаритного сміття з території приватного сектору селища Пісочин. Нагадуємо Вам, що зібране сміття буде вивозитися згідно з графіком також 04 квітня (у неділю) за вказаними адресами: 10:00 - перехрестя вул. Нова та пров. Київського 10:30 - вул. Харківська, 114 11:00- перехрестя вул. Новоселівська та Харківська 11:30 - перехрестя вул. Гоголя та Заводська 12:00 – вул. Рижовська, 88/9 (біля ЗДО №2) 13:00 - вул. Рижовська (магазин) 13:30 - вул. Клубна (парковка біля стадіону) 14:30 - вул. Слобідська, 63 (за дитячим майданчиком) 15:00 - вул. Слобідська, 94 (біля ЗДО №1) 16:00 - вул. Рижовська, 3 (виїзд з вул. Козацької) Вивезення проводиться за ініціативи Пісочинського селищного голови Олега Чернобая, за клопотанням депутатів селищної ради Миколи Губського, Олексія Савельєва, Ігоря Власенко, Наталії Волошко. Дякуємо всім мешканцям, хто заздалегідь підготував рослинні рештки до вивезення! Шановні мешканці! Не порушуйте правил благоустрою, не спалюйте рослинні рештки та листя! #Працюємо_для_людей #Ми_любимо_Пісочинську_громаду

15:47 03.04.2021

Не провокуйте пожежі в екосистемах!

Не провокуйте пожежі в екосистемах!

Шановні мешканці громади, Пісочинська селищна рада нагадує Вам про необхідність дотримання правил під час пожежонебезпечного періоду! Не провокуйте пожежі в екосистемах! - Не слід розводити відкритий вогонь біля лісової зони, в полях; залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці. - Категорично заборонено випалювати сміття та рослинні залишки - Облаштовуйте протипожежні розриви між очеретом та садовими ділянками. - Не організовуйте складання легкозаймистих матеріалів поблизу очерету. - Не розводьте багаття у безпосередній близькості до будинків чи господарських споруд. - На відпочинку не залишайте без нагляду розпалені багаття. При сильних поривах вітру не розпалюйте вогнище. Залишаючи місце відпочинку, обов’язково загасіть вогнище водою чи піском до повного припинення горіння або тління. - Обов’язково проводьте роз’яснювальні бесіди з дітьми щодо дотримання правил пожежної безпеки. Не дозволяйте дітям розводити вогнища! Шановні мешканці! Пам'ятайте, що пожежі в екосистемах спричиняють тяжкі наслідки, зокрема, неконтрольоване поширення вогню на житлові будинки та поруч розташовані споруди, руйнування родючого шару ґрунту та загибель тварин. Якщо ви помітили займання на відкритих територіях — сповістіть про це Службу порятунку за номером 101! Будьте відповідальні!

11:11 03.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь