A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Прибирання території Березівського старостинського округу

Прибирання території Березівського старостинського округу

В рамках екологічного двомісячника "Зелена весна" робітниками Пісочинської селищної ради у Березівському старостинському окрузі проведено прибирання території, прилеглої до адміністративної будівлі та Березівського будинку культури, а саме: вулиця Слобожанська, провулок Кооперативний і вулиця Кооперативна (частково). Добра справа заради добробуту громади! 

15:39 09.04.2021

Благоустрій Березівського старостинського округу

Благоустрій Березівського старостинського округу

Не припиняються роботи з благоустрою Березівського старостинського округу. За останній період робітниками відділу благоустрою ліквідовано несанкціоноване сміттєзвалище на вулиці Космічній. Проведено планове прибирання на вулицях Маяковського, Харківській, Спортивній. #Працюємо_для_людей

15:28 09.04.2021

Дезінфекція місць загального користування

Дезінфекція місць загального користування

08 квітня згідно з графіком робітниками К.П. Пісочинське ВУЖКГ проведена дезінфекція місць загального користування у будинках за адресами: вул. Надії, №№ 16 та 16 Г, Д, Є. Сьогодні, 09 квітня, заплановано виконання відповідних робот у будинках на вулицях Некрасова, 25 та 41, Гагаріна, 5 та 7. З турботою про здоров`я мешканців!

10:20 09.04.2021

Вологе прибирання місць загального користування

Вологе прибирання місць загального користування

08 квітня згідно з графіком робітниками К.П. Пісочинське ВУЖКГ проводиться вологе прибирання місць загального користування у багатоквартирних будинках, що розташовані на вулиці Квартальній 17 та по в-зду Набережному, 13.

14:51 08.04.2021

Увага! Вивезення рослинних рештків і негабаритного сміття з території приватного сектору селища Пісочин

Увага! Вивезення рослинних рештків і негабаритного сміття з території приватного сектору селища Пісочин

До уваги мешканців! 10 та 11 квітня відбудеться вивезення рослинних рештків і негабарітного сміття з території приватного сектору селища Пісочин. Вивезення проводиться за ініціативи Пісочинського селищного голови Олега Чернобая та за клопотанням депутатського корпусу селищної ради. Перелік адрес:

14:45 08.04.2021

Праця задля добробуту громади

Праця задля добробуту громади

Щоденно робітниками відділу благоустрою Пісочинської селищної ради виконується низка робіт щодо забезпечення належного санітарного стану навколишнього середовища та естетичного вигляду території громади. За останній період окрім основного обсягу робіт була також здійснена підбортовка дороги на вулицях Транспортній і Рощинській, розпочато прибирання території Рижовського парку, проведено прибирання бросового сміття вздовж траси від Окружної дороги до повороту на селище Березівка, прибрано сміття з канави вздовж вулиці Транспортної. Лише за останні три дні робітниками відділу було зібрано біля 40 м. куб сміття! Проведено дроблення гілок дерев на вулицях: Квартальна, 5/9, в`їзд Набережний, №№1 та 10, вул. Дагаєва, 3. Шановні мешканці, нагадуємо Вам, що на території громади працює програма вивезення твердих побутових відходів з приватного сектору. Встановлено урни та евроконтейнери для ТПВ. Поважайте себе, не смітіть! Цінуємо працю інших, дбаємо разом про добробут рідного краю! #Працюємо_для_людей #Ми_любимо_Пісочин

10:45 08.04.2021

УВАГА! АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ

УВАГА! АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ

Увага! У зв'язку з аварійною ситуацією припинено електропостачання у мікрорайоні "Надія". Після з'ясування обставин виникнення аварії будуть проведені необхідні роботи щодо відновлення електропостачання.

22:44 07.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь