Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Працюємо з душею: забезпечуємо належний санітарний стан, створюємо комфортні умови проживання мешканцям!

Працюємо з душею: забезпечуємо належний санітарний стан, створюємо комфортні умови проживання мешканцям!

Систематично з 07 години ранку до 19 години вечора робітниками відділу благоустрою Пісочинської селищної ради проводяться роботи, що забезпечують чистоту та естетичний вигляд нашої громади. Так,

18:32 10.05.2020

Вшановуємо пам'ять матерів.

Вшановуємо пам'ять матерів.

Дорогі мешканці громади! В прекрасне свято День Матері ми хочемо нагадати Вам про те, що у селищі Березівка жила багатодітна матір – Мендюра Варвара Іванівна – світла, чуйна,  доброзичлива Людина. В дні Другої світової війни вона провела на фронт 4 синів. Троє з них не повернулися додому… Світла пам'ять солдатській матері та її синам! Цінуємо та пам’ятаємо матерів! Із матеріалів альбому пам'яті селища Березівка:

17:26 10.05.2020

Акція "Запали свічку пам'яті". Березівка

Акція "Запали свічку пам'яті". Березівка

9 травня о 10 годині ранку одночасно в багатьох березівських родинах запалили свічки пам'яті. Були сьогодні радість, сум і сльози, Багрянець квітів, спогади душі. Прийшли до хат і сіли на порозі, Хто назавжди лишився на війни. Березiвська бібліотека-філія і будинок культури дякують усім за участь в ювілейній акції. Ніна Бондаренко до сімейної свічки пам'яті написала такі строки: Вічна пам'ять загиблим. Честь і слава живим! Жити гідно їх слави, Заповіт молодим.

21:33 09.05.2020

Вшанування  пам’яті загиблих у Другій світовій війні. Коротичанський старостинський округ

Вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій війні. Коротичанський старостинський округ

У 75-у річницю Перемоги над нацизмом Пісочинський селищний голова О.О. Чернобай разом із спеціалістом з питань організації роботи Коротичанського старостинського округу Пегарь Н.В. і депутатами селищної ради вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні. У цей святковий день щиро привітали з ювілеєм двох ветеранів Коротичанського старостинського округу: Желновач Лідію Антонівну, який виповнилось 85 років та Омельченко Ганну Олександрівну, яка відзначає у цьому році 80 років! Міцного здоров’я та щасливого довголіття! Зі святом!

12:17 09.05.2020

Вшанування  пам’яті загиблих у Другій світовій війні. Березівський старостинський округ

Вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій війні. Березівський старостинський округ

09 травня з нагоди 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Пісочинський селищний голова Чернобай О.О. разом із старостою Березівського старостинського округу Штодою І.О., депутатом Харківської обласної ради Горбатовським В.В., депутатом Харківської районної ради Міщаненко В.В., депутатом Пісочинської селищної ради Шепель Т.О. вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні покладанням квітів та хвилиною мовчання. МИ ПАМ'ЯТАЄМО!..

12:15 09.05.2020

Вітаємо з 75-ою річницею Перемоги!

Вітаємо з 75-ою річницею Перемоги!

Дорогі мешканці Пісочинської громади! Вітаємо Вас із 75-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Ці травневі дні для нас завжди особливі. Жорстока війна забрала та знівечила мільйони людських життів. Минають роки, але живою залишається  пам’ять народу про ці трагічні події! Мільйони українців 75 років тому своєю відвагою захистили Вітчизну. Ми схиляємо голову перед тими, хто віддав життя за рідну землю та вшановуємо пам'ять жертв цієї руйнівної війни. Вічна їм пам’ять! Дорогі ветерани! Ваша любов до Батьківщини, Ваш подвиг назавжди у наших серцях! Нехай Ваші дні будуть сповнені щастя та любові близьких! Нехай в нашій прекрасній країні пануватиме мир! Зі святом, з Днем Перемоги!

08:15 09.05.2020

Привітання з 75-ю річницею Перемоги над нацизмом від спеціаліста з питань організації роботи Коротичанського старостинського округу Наталії Пегарь

Привітання з 75-ю річницею Перемоги над нацизмом від спеціаліста з питань організації роботи Коротичанського старостинського округу Наталії Пегарь

Шановні мешканці  громади! Цьогоріч ми відзначаємо 75-річчя від Дня Перемоги у Другій світовій війні над нацизмом. В Україні дуже багато сімей, які втратили рідних і близьких у цій війні. Велика Перемога, як символ національної гордості, військової слави і доблесті нашого народу, залишається навічно вписаною в героїчний літопис Вітчизни! Це те, що об'єднує нас і робить непереможними перед обличчям будь-яких випробувань. Завойована старшими поколіннями Перемога і сьогодні надихає нас на нові звершення, зміцнює наш дух, допомагає долати труднощі і йти вперед. Хай мир панує на нашій землі! Вічна пам'ять загиблим, низький уклін живим! Зі святом Вас! З повагою, спеціаліст з питань організації роботи Коротичанського старостинського округу Наталія ПЕГАРЬ.

07:10 09.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь