A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Облаштування декоративних клумб на території Меморіального комплексу у сел. Пісочин

Облаштування декоративних клумб на території Меморіального комплексу у сел. Пісочин

На замовлення Пісочинської селищної ради приводиться до належного естетичного стану Меморіальний комплекс на території, прилеглої до Пісочинського палацу культури та мистецтв. Традиційно, вшановуючи пам’ять загиблих захисників Батьківщини, проводиться облаштування декоративних клумб з висадкою різноманітних квітів.

11:57 24.04.2020

Вшанувальний захід до 34 річниці аварії на Чорнобильській АЕС

Вшанувальний захід до 34 річниці аварії на Чорнобильській АЕС

34 роки тому, 26 квітня 1986 року, світ схвилювала техногенна катастрофа на Чорнобильській АЕС. Цю трагедію неможливо стерти з пам’яті,  адже її руйнівні наслідки досі відчуваються у нашому житті. У Пісочинській громаді на цей час проживає 284 мешканця, які є представниками всіх категорій постраждалих від аварії на Чорнобильській АЕС. Щороку ми повертаємося пам'яттю до подій тих жахливих днів, щоб ще раз осягнути, кому зобов'язані можливістю жити та радіти кожному дню. Віддаючи  данину шани і вдячності тим, хто пожертвував своїм здоров’ям та життям заради майбутнього всього людства 24 квітня відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС за участі Пісочинського селищного голови Олега Чернобая, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Пісочинської селищної ради Андрія Уманцева, заступника голови Пісочинської організації «Союз Чорнобиль» Юрія Бондаренка. До 34 річниці аварії на Чорнобильській АЕС ліквідатори І-ІІ категорії, постраждалі І-ІІ категорії, вдови загиблих і померлих ліквідаторів, діти, потерпілі від Чорнобильської катастрофи, отримали матеріальну допомогу від Пісочинської селищної ради.

11:53 24.04.2020

Посилена дезінфекція на території громади.

Посилена дезінфекція на території громади.

Систематично та ретельно проводиться  дезінфекція місць загального користування та у багатоквартирних будинках Коротичанського старостинського округу. 24 квітня робітниками відділу благоустрою відповідні роботи проведено у сел. Коротич та Новий Коротич.

09:42 24.04.2020

Привітання з Днем народження Дем’яновської Н. І., касира Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Дем’яновської Н. І., касира Пісочинської селищної ради

Вітаємо з Днем народження Дем’яновську Наталію Іванівну, касира Пісочинської селищної ради! Шановна Наталіє Іванівно! Від щирого серця бажаємо Вам завжди відчувати прихильність долі! Хай у Вашій родині пануватимуть злагода та благополуччя, професійні успіхи наповнюють серце гордістю, а втілення всіх планів дарує нові творі ідеї. Зичимо Вам міцного здоров’я та бадьорого настрою, вірних людей в оточенні, радісних емоцій та позитивних вражень щодня!  З Днем народження!

07:18 24.04.2020

Привітання з Днем народження Малишевої О. В., заступника голови-керівника апарату Харківської районної державної адміністрації

Привітання з Днем народження Малишевої О. В., заступника голови-керівника апарату Харківської районної державної адміністрації

Пісочинська селищна рада вітає з Днем народження Малишеву Оксану Василівну, заступника голови-керівника апарату Харківської районної державної адміністрації! Шановна Оксано Василівно! У цей святковий день прийміть наші побажання нових професійних успіхів на благо нашої Харківщини! Зичимо Вам міцного здоров’я, наснаги на нові звершення й нехай підтримка колег та однодумців сприяє втіленню всіх ідей і планів. Від щирого серця бажаємо Вам завжди відчувати радість та задоволення від сімейного затишку, а також від любові та злагоди, яка панує у Вашій родині. Щастя, гармонії, позитивних емоцій щодня!  З Днем народження!

07:00 24.04.2020

Робочий візіт голови Харківської районної державної адміністрації Артура Товмасяна

Робочий візіт голови Харківської районної державної адміністрації Артура Товмасяна

З робочим візитом відвідав будівництво нового освітнього комплексу у мікрорайоні «Надія» голова Харківської районної державної адміністрації Артур Товмасян. Разом із селищним головою Олегом Чернобаєм перевірили хід будівництва об‘єкту. Нагадаємо, що відкриття комплексу заплановане на вересень 2020 року! Наразі проходять роботи з декоративного оформлення класних кімнат школи!

23:00 23.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь