A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Привітання з Днем народження Біцюри В.Л., депутата Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Біцюри В.Л., депутата Пісочинської селищної ради

Вітаємо з Днем народження Біцуру Володимира Леонідовича, депутата Пісочинської селищної ради! Шановний Володимире Леонідовичу! У цей святковий радісний день зичимо Вам міцного здоров’я та бадьорого настрою! Нехай Ваше життя буде сповнене щастя, в родині панують злагода та благополуччя, а нові професійні успіхі сприяють розвитку нашої громади! Наснаги на добрі справи, підтримки однодумців і втілення всіх ідей та задумів. З Днем народження!

07:00 15.04.2020

Новини благоустрою громади.

Новини благоустрою громади.

Задля забезпечення естетичного вигляду території Пісочинської громади, напередодні Великодня робітниками КП "Пісочинське ВУЖКГ" проводиться фарбування бордюрів у центральній частині мікрорайону Мобіль, на ділянці від будинку по вул. Набережна, 11 до каплички.

16:22 14.04.2020

Дбаємо про незахищені верстви населення громади.

Дбаємо про незахищені верстви населення громади.

13 квітня на замовлення Пісочинської селищної ради проведено роботи з ліквідації аварійних дерев на території Коротичанського старостинського округу. Дрова, які були отримані під час проведення робіт передані малозабезпеченим мешканцям округу для опалення будинків узимку.

10:12 14.04.2020

Наш депутат – Григорова Тамара Григорівна (виборчий округ №8)

Наш депутат – Григорова Тамара Григорівна (виборчий округ №8)

Григорова Тамара Григорівна народилася 1 січня 1947 року в селі Лукашівка Черкаської області. У 1954 році почала навчатися у Пісочинській середній школі. У 15 років була прийнята на роботу піонервожатою і одночасно закінчувала 11-й клас вечірньої школи сел. Пісочин.

09:48 14.04.2020

Поліцейський офіцер громади - захист та безпека її мешканців .

Поліцейський офіцер громади - захист та безпека її мешканців .

10 квітня поліцейськими офіцерами громади виявлено громадянина, який розпивав алкогольний напій біля магазину "Лісова крамничка" та не мав медичної або саморобної распіратоної маски для обличчя. Громадянин поводився вкрай зухвало та не реагував на зауваження. Відносно правопорушника було складено адміністративний протокол по ст.178 КУпАП "Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях, або поява у громадських місцях у п'яному вигляді" та ст. 44-3 КУпАП "Порушення правил щодо карантину людей". 13 квітня 2020 року Харківським районним судом було винесено постанову у розмірі 17 000 грн штрафу за порушення правил карантину.

09:47 14.04.2020

Прибирання території громади.

Прибирання території громади.

Пісочинська селищна рада та постійно проводить роботи із забезпечення належного санітарного стану території об'єднаної громади. 13 квітня на замовлення селищної ради, за ініціативою депутата Губського Миколи Івановича за допомогою спеціалізованої техніки виконувалися роботи з прибирання сміттєзвалищ біля кладовищ у смт. Пісочин.

09:10 14.04.2020

Дбаємо про належне утримання доріг громади.

Дбаємо про належне утримання доріг громади.

На замовлення Пісочинської селищної ради проводиться капітальний ремонт проїжджої частини та облаштування тротуару на ділянці від вулиці Транспортної до вулиці Санаторної. Сподіваємося, що нова комфортна дорога та зручний тротуар сподобаються мешканцям громади!

21:58 13.04.2020

Приводимо до належного стану інженерні мережі громади.

Приводимо до належного стану інженерні мережі громади.

На замовлення Пісочинської селищної ради замінено ділянку водогону  холодного водопостачання від будинку по вул. Молодіжна, 3а до будинку за адресою Молодіжна, 4а у мікрорайоні Надія. Проводиться під’єднання ділянки до існуючої мережі.

16:48 13.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь