A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Посилена дезінфекція на території громади.

Посилена дезінфекція на території громади.

15 квітня робітниками КП «Пісочинське ВУЖКГ» проведена дезінфекція місць загального користування у багатоквартирних будинках за адресами: вулиця Квартальна, 4 та в'їзд  Набережний,  1. Відповідні роботи проводяться систематично, згідно графіку.

20:22 15.04.2020

Ліквідація аварійних дерев у Коротичанському старостинському окрузі

Ліквідація аварійних дерев у Коротичанському старостинському окрузі

На замовлення Пісочинської селищної ради продовжуються роботи по ліквідації аварійних дерев у Коротичанському старостинському окрузі. Дрова, отримані у результаті робіт, надаються малозабезпеченим мешканцям округу.

13:00 15.04.2020

Розклад трансляцій Великодніх богослужінь на українських каналах

Розклад трансляцій Великодніх богослужінь на українських каналах

Шановні мешканці Пісочинської громади! Кожен з нас з нетерпінням чекає на  час, коли ми зможемо повною мірою насолоджуватися оточуючим світом. Коли рукавички та маски, невтішні новини остануться у минулому. Але, якщо ми бажаємо прискорити цей час, треба дотримуватися всіх правил карантину. Закликаємо Вас подбати про своє життя і зустріти світле свято Великодня вдома, із родиною! Пропонуємо Вашій увазі розклад трансляцій Великодніх богослужінь на українських каналах. Зичимо Вам доброго здоров’я та благополуччя!

12:24 15.04.2020

У Харківській області офіційно підтверджено +11 випадків захворювання на COVID-19.

У Харківській області офіційно підтверджено +11 випадків захворювання на COVID-19.

Серед захворілих – 5 підтверджень підозр на коронавірус та 6 досліджених пневмоній. Наразі лабцентром опрацьовано близько 80% зразків хворих на пневмонію, які надійшли з лікарень. Більша частина з 11 підтверджених захворілих - мешканці Харкова. Також COVID-19 виявлений у мешканців Балаклійського, Валківського, Дергачівського та Харківського районів. 1 захворілий - військовослужбовець. 1 людина одужала. Та, що була першою, яка захворіла. І, на жаль, одна людина померла. Хворій був 71 рік, госпіталізована з двобічною пневмонією до Валківської ЦРЛ. Була в тяжкому стані на ШВЛ. Двічі експрес-тест показав негативний результат, ПЛР-дослідження виявило коронавірус. Жінка мала супутні захворювання – зокрема, кардіосклероз, гіпертонію та цукровий діабет. 3 25 підтверджених випадків (23 – хворих наразі), 21 людина госпіталізована, 2 – на самоізоляції. Серед підозр – 18 людей госпіталізовано, 10 – на самоізоляції. Отже, за весь період реєстрації в області зафіксовано 79 випадків підозри на COVID-19 (+9 нових підозр за останню добу), з них: 25 випадків підтверджено; 26 спростовано; 1 хворий одужав; 1 хвора померла.

11:02 15.04.2020

До уваги керівників управляючих компаній!

До уваги керівників управляючих компаній!

Шановні керівники! Пісочинська селищна рада пропонує Вам приєднатися до робіт з благоустрію, які проводяться у Пісочинській громаді напередодні Великодня. Прибирання територій, що знаходяться на обслуговуванні Ваших компаній, в значній мірі сприятиме загальному естетичному вигляду нашої громади! Нагадуємо Вам, що при виконанні робіт необхідно дотримуватися умов карантину!  

08:38 15.04.2020

Привітання з Днем народження Біцюри В.Л., депутата Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Біцюри В.Л., депутата Пісочинської селищної ради

Вітаємо з Днем народження Біцуру Володимира Леонідовича, депутата Пісочинської селищної ради! Шановний Володимире Леонідовичу! У цей святковий радісний день зичимо Вам міцного здоров’я та бадьорого настрою! Нехай Ваше життя буде сповнене щастя, в родині панують злагода та благополуччя, а нові професійні успіхі сприяють розвитку нашої громади! Наснаги на добрі справи, підтримки однодумців і втілення всіх ідей та задумів. З Днем народження!

07:00 15.04.2020

Новини благоустрою громади.

Новини благоустрою громади.

Задля забезпечення естетичного вигляду території Пісочинської громади, напередодні Великодня робітниками КП "Пісочинське ВУЖКГ" проводиться фарбування бордюрів у центральній частині мікрорайону Мобіль, на ділянці від будинку по вул. Набережна, 11 до каплички.

16:22 14.04.2020

Дбаємо про незахищені верстви населення громади.

Дбаємо про незахищені верстви населення громади.

13 квітня на замовлення Пісочинської селищної ради проведено роботи з ліквідації аварійних дерев на території Коротичанського старостинського округу. Дрова, які були отримані під час проведення робіт передані малозабезпеченим мешканцям округу для опалення будинків узимку.

10:12 14.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь