A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Сумлінно та відповідально. Щоденна праця робітників відділу благоустрою.

Сумлінно та відповідально. Щоденна праця робітників відділу благоустрою.

Систематично з 07 години ранку до 19 години вечора робітниками відділу благоустрою Пісочинської селищної ради проводяться роботи, що забезпечують належний санітарний стан і естетичний вигляд нашої громади. Щоденно проводиться очищення від сміття територій мікрорайонів Мобіль (у тому числі зони відпочинку – соснового бору) та Надія. За останній тиждень очищено від бросового сміття вулиці: Санаторна, Шкільна, Річна. Згідно з графіком роботи по очищенню проводяться по вулицям: Шевченка, Рижовська, Заводська, Транспортна, Некрасова, Рижовський парк, Клубна, Гоголя. Проведено підбортовку по вулиці Рижовський парк, від супермаркету АТБ до вул. Комарова, 11, а також біля будинку по вул. Квартальна, 3. Систематично робітниками відділу проводиться дезінфекція зупинок громадського транспорту та дитячих майданчиків. Шановні мешканці! Закликаємо Вас дбайливо ставитися до навколишнього середовища та цінувати працю інших! Нагадуємо Вам про необхідність дотримання правил карантину, які є запорукою Вашого життя та здоров`я.

23:25 06.04.2020

Випадки випалювання залишків сухої рослинності на території громади

Випадки випалювання залишків сухої рослинності на території громади

Шановні мешканці! Незважаючи на неодноразові попередження в громаді  не припиняються випадки випалювання залишків сухої рослинності. Знищена мікрофлора, погіршення й збіднення грунту, знищення місць гніздування птахів та місць перебування тварин, та, що найстрашніше, вірогідність непоправних трагічних наслідків – загибелі людей, не зупиняють громадян, які випалюють сміття та рослинність. Так, сьогодні представники МПК-1 Пісочинської селищної ради й Державної пожежно-рятувальної частини №7 Новобаварського району ліквідували невтішні наслідки пожежі на території від вул. Зелена до вул. Шляхова (лук біля річки Уди). Завдяки оперативності, професіоналізму та самовідданості рятувальників вогонь було зупинено. Обставини пожежі встановлюються. Наш рідний край славиться своєю природою та красою, але  пожежі нещадно гублять її! Крім існуючої відповідальності за спалювання сухої рослинності (ст. 77-1 КУПаП та 245 ККУ), є ще й відповідальність порядної людини, яка дійсно любить свою громаду!

22:26 06.04.2020

Роз’яснення щодо нових обмежувальних заходів на період карантину нових обмежувальних заходів на період карантину

Роз’яснення щодо нових обмежувальних заходів на період карантину нових обмежувальних заходів на період карантину

Прийняті  постановою №211 нові норми обмежувальних заходів викликали в українців безліч запитань. Тому надаємо роз’яснення щодо найбільш поширених запитань.

15:43 06.04.2020

Поліцейский офіцер громади. Профілактичні бесіди щодо недопущення порушень умов карантину.

Поліцейский офіцер громади. Профілактичні бесіди щодо недопущення порушень умов карантину.

06 квітня поліцейськими офіцерами громади спільно з працівниками комунальних закладів «Пісочинський ліцей «Мобіль» та «Коротичанський ліцей»  проводиться перевірка дитячих майданчиків та  спортивних споруд із метою попередження порушення правил карантину. Також у мікрорайонах Мобіль, Надія, на території приватного сектору селища Пісочин, у сел. Коротич офіцерами проводиться оповіщення населення щодо змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020р. №211. Шановні мешканці! Дотримання умов карантину –  запорука Вашого здоров’я та життя!

15:07 06.04.2020

Допомога незахищеним верствам населення громади

Допомога незахищеним верствам населення громади

Пісочинська селищна рада завжди приділяє особливу увагу незахищеним верствам населення громади. У нелегкі для всіх часи одинокі літні мешканці як ніколи потребують турботи та захисту. Робітники відділу по наданню соціальних послуг селищної ради дбають про добробут своїх підопічних, сумлінно виконуючи свої обов’язки. За останні дні людям похилого віку, які обслуговуються працівниками відділу,  були передані продуктові набори  від Пісочинської селищної ради. Зичимо всім міцного здоров’я! Піклуємося про Вас!

15:07 04.04.2020

Поліцейський офіцер громади - захист та безпека її мешканців .

Поліцейський офіцер громади - захист та безпека її мешканців .

02 квітня поліцейськими офіцерами громади виявлено водія, який не виконав вимоги дорожнього знаку. Водію було запропоновано пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння за допомогою газоаналізатору Драгер. У ході освідування був виявлений результат - 1,50 проміле. Відповідно особи, яка керувала транспортним засобом, винесено постанову за ч.4. ст.126 та складено адмінпротокол за ч.3 ст.130 КУпАП.

19:36 03.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь