A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Безпека дорожнього руху на території громади

Безпека дорожнього руху на території громади

23 квітня задля підвищення рівня безпеки дорожнього руху на території громади встановлено відповідні дорожні знаки у мікрорайоні Надія. Роботи виконано на замовлення Пісочинської селищної ради.

15:55 23.04.2020

Зареєстровано 17 нових випадків захворювання на COVID-19 у Харківській області.

Зареєстровано 17 нових випадків захворювання на COVID-19 у Харківській області.

Зареєстровано за попередню добу (22 квітня) 17 нових підтверджених випадків захворювання на COVID-19 – у жителів Харкова, Балаклійського, Валківського, Дергачівського, Зміївського та Харківського районів. З підтвердженим діагнозом COVID-19 госпіталізовано 53 особи, 39 – на самоізоляції. З підозрою на коронавірус госпіталізовано 78 людей, 18 – на самоізоляції. Серед нових підтверджених захворілих – 4 медики (лікарі та санітари) – працівники Валківської ЦРЛ, Харківської міської клінічної дитячої лікарні №16, Обласної психіатричної лікарні №1 (с. Стрілеча). 1 особа перебуває в реанімації на кисневій масці. ? Отже, за весь період реєстрації зафіксовано 260 випадків підозри на COVID-19 (+22 за добу), з яких: - 101 випадок підтверджено; - 63 випадки спростовано; - 7 людей одужало; - 2 людини померло.

11:44 23.04.2020

Новини благоустрою громади.

Новини благоустрою громади.

Для забезпечення естетичного вигляду території Пісочинської громади робітниками КП "Пісочинське ВУЖКГ" проводиться фарбування бордюрів та здійснюється підбортовка на ділянках від супермаркету АТБ  до разворотнього кола транспорту у мікрорайоні Мобіль, вулиця Набережна, 11 та Квартальна, 17.

11:40 23.04.2020

Реконструкція вуличного освітлення по провулку Курортному.

Реконструкція вуличного освітлення по провулку Курортному.

На замовлення Пісочинської селищної ради проведено реконструкцію вуличного освітлення за адресою провулок Курортний, 14. Комфортно та безпечно - саме таким критеріям приділяє особливу увагу Пісочинська селищна рада!

11:39 23.04.2020

Дбаємо про добробут мешканців громади!

Дбаємо про добробут мешканців громади!

23 квітня з нагоди 34-річниці аварії на Чорнобильській АЕС мешканці Коротичанського старостинського округу - ліквідатори І-ІІ категорії, вдови загиблих і померлих ліквідаторів, діти, потерпілі від Чорнобильської катастрофи отримують матеріальну допомогу від Пісочинської селищної ради.

11:02 23.04.2020

Щиро вітаємо переможців обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє»!

Щиро вітаємо переможців обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє»!

Пісочинська селищна рада щиро вітає  переможців обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє»! У цьому році у конкурсі «Разом в майбутнє» перемогу від Пісочинської ОТГ здобули 7 мініпроєктів, які будуть реалізовані протягом 2020 року. Це такі проєкти: 1. проєкт «SMART-послуги університету третього віку (навчання цифровій грамотності людей похилого віку)», підготований Громадською організацією "Громадський рейтинг"; 2.  проєкт «Мистецька освіта майбутнього для Пісочинської громади»  підготований  батьківським комітетом КЗ "Пісочинська школа мистецтв "АРТ НОВА"; 3. проєкт «Спорт для всіх об’єднує громаду (Підвищення  мотивації до занять спортом у всіх верств населення селища Березівка)», підготований батьківським комітетом КЗ "Березівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Пісочинської селищної ради"; 4. проєкт «Спрямування ціннісних орієнтирів сучасних дітей до спортивного життя», підготований батьківською радою КЗ "Пісочинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Пісочинської селищної ради"; 5. проєкт «Територія спорту (інтеграція дітей з особливими освітніми потребами дошкільного віку в освітньому процесі під час фізичного виховання)», підготований батьківською радою  Пісочинського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №3 "Теремок". 6. проєкт «Від добробуту в будинку до благоустрою громади – творімо майбутнє разом!», підготований ОСББ «Вежа-Пісочин»; 7.  проєкт «Мобільна сцена як фактор ресурсної самодостатності Пісочинського палацу культури та мистецтв», підготований батьківською радою КЗ "Пісочинський палац культури та мистецтв". Більш детально про зазначені проєкти та етапи їх реалізації читайте у наших наступних статтях.

09:32 23.04.2020

Привітання з Днем народження Тер-Степаняна Е.Ш., Почесного президента ПАТ «КДБК», Почесного громадянина селища Пісочин!

Привітання з Днем народження Тер-Степаняна Е.Ш., Почесного президента ПАТ «КДБК», Почесного громадянина селища Пісочин!

Вітаємо з Днем народження Тер-Степаняна Еміля Шаваршовича, Почесного президента ПАТ «КДБК», Почесного громадянина селища Пісочин! Вельмишановний Емілю Шаваршовичу! Від щирого серця зичимо Вам міцного здоров’я та наснаги на добрі справи! Нехай Ваше життя осяює любов, у дружній родині панують злагода та благополуччя, а Ваше золоте серце завжди наповнюється щастям. Бажаємо нових звершень та підкорення нових вершин! Миру, гармонії, вірних людей в оточенні! З Днем народження!

06:38 23.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь