A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Завітали с подарунками до дитячого будинку сімейного типу Оксани Єкімової

Завітали с подарунками до дитячого будинку сімейного типу Оксани Єкімової

Немає нічого кращого для дітей, ніж затишне родинне коло! У світле свято Святої Трійці  відвідали дитячий будинок сімейного типу (ДБСТ) мами-виховательки Оксани Єкімової, яка з особливою любов’ю та повагою виховує дітей різного віку та робить все можливе для їхнього комфортного життя та розвитку. У дружньому сімейному колі зібрали разом і дітей з Первомайська, які наразі тимчасово влаштовані в родину Сергія Єкімова. Пісочинська селищна рада допомагає йому у створенні ДБСТ, п’ятого в громаді. Для нас важливо забезпечити дитинство в родинній атмосфері тим діткам, які позбавлені можливості виховуватися у своїй родині. Разом із першим заступником голови Харківської районної військової адміністрації Володимиром Усовим, депутатом Харківської обласної ради Любов’ю Канцедал привітали юних вихованців зі святом і передали невеличкі подарунки. Будемо працювати над швидкою адаптацією дітей в громаді та інтеграцією у нашу комуну. З Україною в серці!

12:46 05.06.2023

ВИДАЄМО ОДЯГ ДЛЯ ДІТЕЙ ВПО

ВИДАЄМО ОДЯГ ДЛЯ ДІТЕЙ ВПО

УВАГА! ЗАВТРА,  6 ЧЕРВНЯ, ВИДАЄМО ДИТЯЧИЙ ОДЯГ ДЛЯ ДІТЕЙ ВПО! Вік: від 6 до 8 років включно. Місце видачі: Пісочин, вул. Клубна, 5. Час видачі: з 9:00-14:00. Наявність оригінала свідоцтва про народження дитини та довідки ВПО обов'язкова! Також завтра можливо отримати одяг для дітей ВПО віком від 0 до 5 років, ЯКЩО БАТЬКИ НЕ МАЛИ ЗМОГУ ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ РАНІШЕ!

09:45 05.06.2023

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ! ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО НАЙПРОСТІШИХ УКРИТТІВ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ! ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО НАЙПРОСТІШИХ УКРИТТІВ

Шановні мешканці громади та внутрішньо переміщені особи! Інформуємо вас, що на випадок обстрілу території громади ракетним озброєнням, на території Пісочинської селищної ради визначено найпростіші укриття, що знаходяться за адресами: - смт Пісочин, вул. Шевченка, 23 (приміщення ЗДО «Теремок»); - смт Пісочин, вул. Технологічна, 4а (приміщення ліцею «Мобіль»); - смт Пісочин, вул. Клубна, 5 (приміщення Пісочинського ліцею); - смт Пісочин, вул. Молодіжна, 2 (приміщення Пісочинської початкової школи «Надія») Вхід вільний, двері відчинені!

16:02 02.06.2023

ГРОМАДА ОТРИМАЛА СУПУТНИКОВУ СИСТЕМУ "STARLINK"

ГРОМАДА ОТРИМАЛА СУПУТНИКОВУ СИСТЕМУ "STARLINK"

Сьогодні громада отримала супутникову систему «Starlink»  Висловлюємо щиру вдячність Громадській організації «Інформаційно-аналітичний центр Міжнародного товариства прав людини» (IGFM), зокрема волонтеру Олександру Коту, за таку необхідну нині допомогу та можливість попри все залишатися зі зв’язком і мати безперебійний доступ до Інтернету. Разом до Перемоги! Все буде Україна!

15:13 02.06.2023

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

3 червня (субота) з  9:00 до 12:00 спеціалістами селищної ради буде здійснюватися прийом заяв на компенсацію витрат особи, що розмістила у себе внутрішньо переміщених осіб. У неділю, 04 червня, ПРИЙОМУ НЕ БУДЕ. У подальшому  прийом буде проводитися 5 червня (останній день звітного періоду) з 8:30 до 16:30.

14:49 02.06.2023

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Діти - це найдорожче, найчистіше і світле, що є на нашій планеті. Нехай кожна дитина буде здорова, щаслива, усміхнена! Хай зростає вона у мирі та безпеці, відчуває любов і турботу дорослих, втілює свої мрії та робить наш світ кращим і добрішим! Зі святом, з Днем захисту дітей!

08:48 01.06.2023

У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК

У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК

Сьогодні пролунав останній дзвоник для школярів нашої громади. Цей навчальний рік видався нелегким: повітряні тривоги, звуки сирен, вимкнення світла… Та наші діти мали можливість навчатися та отримувати нові знання в дистанційному форматі попри всі перешкоди. 148 випускників закінчують школу в цьому році. Приємно, що незважаючи на війну, 109 випускників все ж залишаються у рідній громаді. Серед них 13 медалістів!  Попереду на вас чекає доросле життя, нові знайомства та враження. Нехай доля усміхається вам, а всі задумані плани здійснюються. Легких починань та великих успіхів! Мирного неба та Перемоги!

19:22 31.05.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МИРОШНИК М.О., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МИРОШНИК М.О., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

Вітаємо з Днем народження Мирошник Майю Олексіївну, Почесного громадянина Пісочина, вчителя фізики вищої категорії, вчителя-методиста Пісочинського ліцею «Джерело»! Шановна Майє Олексіївно, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Бажаємо миру та благополуччя, міцного здоров`я, бадьорості духу та невичерпної наснаги у всіх Ваших добрих справах! Багато поколінь мешканців Пісочинської громади завдячують Вам своїми знаннями та добрими спогадами про шкільні роки! Нехай Ваші професійні досягнення й надалі сприятимуть процвітанню Пісочинської громади, злагода та добробут у родині дарують радість, нові успіхи учнів сповнюють Ваше золоте серце гордістю. Бережи Вас Господь! З днем народження!

07:15 31.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь