A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ, ЧЛЕНІВ ЇХ СІМЕЙ ТА ЧЛЕНІВ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХІСНИЦЬ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ, ЧЛЕНІВ ЇХ СІМЕЙ ТА ЧЛЕНІВ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХІСНИЦЬ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Інформуємо про утворення на період воєнного стану Консультаційного центру при Харківській районній військовій адміністрації з метою забезпечення інформаційної підтримки військовослужбовців, які брали безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України. Телефон Консультаційного центру  (057) 721-18-97.

11:53 14.06.2023

ПІСОЧИНСЬКА ГРОМАДА З ХЕРСОНОМ

ПІСОЧИНСЬКА ГРОМАДА З ХЕРСОНОМ

У четвер автівка з благодійною допомогою, яку зібрали мешканці громади, вирушить до Херсона. Дякуємо всім, хто долучився до акції та виявив небайдужість до горя наших співвітчизників! Пишаємось вами! Нагадуємо, що завтра - останній день збору допомоги. Пункт працюватиме з 9:00 до 15:00 по провулку Шевченка, 23 у селищі Пісочин. Сильні, незламні, милосердні - Перемога та майбутнє за нами!

21:16 12.06.2023

ВИДАЛИ ДУХМЯНІ БАТОНИ ЖИТЕЛЯМ

ВИДАЛИ ДУХМЯНІ БАТОНИ ЖИТЕЛЯМ

Сьогодні видали духмяні батони мешканцям Пісочина та Рай-Оленівки. Незважаючи на труднощі, робимо все можливе задля підтримки людей у скруті! Слідкуйте за новинами на джерелах селищної ради - будьте в курсі подій громади. Для зручності отримання інформації підписуйтеся на наш Телеграм канал: https://t.me/+qz2xKm9ZiLAzZjli

16:42 12.06.2023

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБНІ ВИРОБИ!

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБНІ ВИРОБИ!

Сьогодня, 12 червня,  видаємо батони на наступних локаціях: - 14:00 - Пісочин, вул. 1-го Травня;  - 14:30 - Пісочин, вул. Клубна, 5; - 15:00 - Пісочин, вул. Молодіжна, 2; - 15:00 - Рай-Оленівка, біля магазину.

10:33 12.06.2023

Випуск незламних 2023 року. Привітання від Пісочинського селищного голови Олега ЧЕРНОБАЯ

Випуск незламних 2023 року. Привітання від Пісочинського селищного голови Олега ЧЕРНОБАЯ

В цьому році наші заклади освіти відпустили у доросле самостійне життя, сповнене новими можливостями, враженнями та знайомствами, 148 випускників. Приємно, що 112 дітей ,попри всі труднощі, залишилися в громаді та в рідній Україні! Серед них є і моя донька Ангеліна, тому цьогоріч я, як ніколи, розумію хвилювання батьків! Цьогорічний випуск подарував громаді й 13 медалістів!  Амбітні та харизматичні хлопці й дівчата, які попри складні часи знайшли в собі сили розвиватися та досягати успіхів у навчанні! Незламні українці, майбутнє нашої громади та країни! Три роки карантину, вже більше року війни, а ви вистояли та сповнені сил та енергії! Пишаюсь кожним з вас, як голова громади та як батько! Ви- наша гордість!  Безмежно вдячний вчителям та батькам за виховання та навчання майбутнього покоління, за терпіння та самопожертву, а головне, за відданість Україні!  Слава Україні, нашим героям та слава майбутньому поколінню незламних, вільних УКРАЇНЦІВ!   З повагою,  Олег ЧЕРНОБАЙ

15:30 11.06.2023

Встигни подарувати дітям казку!

Встигни подарувати дітям казку!

Перша зміна табору «Лісова Галявина» вже прибула на місце дислокації. А поки діти зайняті цікавими активностями, нагадуємо, що відкрилося бронювання на 3,4 зміни! Кількість місць обмежена! Деталі на фото та за телефон у директора табору! Слідкувати за новинами табору можна на їхній сторінці в Instagram (@lesnaya_polyana2023).  

11:49 10.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь