A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТЕРТИЧНОГО В.В., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИН

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТЕРТИЧНОГО В.В., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИН

Вітаємо з днем народження Тертичного Віталія Вікторовича, Почесного громадянина Пісочина! Шановний Віталію Вікторовичу, прийміть наші найщиріші побажання миру, благополуччя, міцного здоров`я та невичерпної наснаги на нові професійні звершення! Нехай сімейний затишок завжди дарує Вам щастя й надихає на добрі справи, любов близьких і підтримка однодумців сприяють втіленню всіх планів, доля буде щедрою й прихильною до Вас! Хай здійснюються всі сподівання та мрії! З днем народження!

09:16 27.06.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ АНТОНОВА АНТОНА ВОЛОДИМИРОВИЧА, ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ОФІЦЕРА ГРОМАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ АНТОНОВА АНТОНА ВОЛОДИМИРОВИЧА, ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ОФІЦЕРА ГРОМАДИ

Вітаємо з Днем народження Антонова Антона Володимировича, поліцейського офіцера Пісочинської громади! Шановний Антоне Володимировичу, бажаємо Вам і Вашим рідним миру, відмінного здоров`я, сімейного затишку та благополуччя, нових звершень у професії, підтримки колег і реалізації всіх планів! Нехай кожен день буде щедрим на перемоги, оптимізм та невичерпна життєва наснага сприятимуть підкоренню всіх вершин, всі перешкоди долаються легко та без особливих зусиль! Зичимо витримки під час виконання службових обов’язків! Дякуємо за наш захист! З днем народження!

08:31 27.06.2023

ВИДАЛИ ДУХМЯНІ БАТОНИ МЕШКАНЦЯМ

ВИДАЛИ ДУХМЯНІ БАТОНИ МЕШКАНЦЯМ

Сьогодні мешканці Пісочина та с. Надточії мали змогу отримали духмяні батони. Робимо все можливе для підтримки людей у скрутний час! Для своєчасного отримання інформації щодо подій громади, зокрема видачі гуманітарної допомоги, підписуйтеся на наш Телеграм канал: https://t.me/+qz2xKm9ZiLAzZjli Подолаємо незгоди разом та разом переможемо!

19:07 26.06.2023

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ НАЙМЕНУВАННЯ (ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ) ОБ`ЄКТІВ ТОПОНИМІКИ ГРОМАДИ

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ НАЙМЕНУВАННЯ (ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ) ОБ`ЄКТІВ ТОПОНИМІКИ ГРОМАДИ

Шановні мешканці! 23 червня у приміщені Пісочинської селищної ради відбулось засідання комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, провулків, в’їздів, інших об`єктів громади, на якому обговорювались надіслані пропозиції місцевих мешканців. Нагадуємо, що з лютого 2023 року за ініціативи селищної ради проводяться громадські обговорення з питання найменування (перейменування) об’єктів топоніміки у відповідності до роз'яснень Інституту національної пам’яті щодо недопущення використання символів тоталітарних режимів в Україні. Пропонуємо ознайомитись з попередніми результатами роботи комісії. Громадське обговорення продовжується. ЗАПРОШУЄМО ВАС ДОЛУЧИТИСЯ ДО ОБГОВОРЕННЯ ПРОПОЗИЦІЙ. Свої варіанти можете надсилати: - на електрону адресу Пісочинської селищної ради: sr.pіsochin@ukr.net - у приватні повідомлення на сторінці селищної ради у Фейсбуці: https://www.facebook.com/Pisochin.rada.news/ - на офіційному сайті громади - КОНТАКТИ: https://pisochinska-gromada.gov.ua/feedback/#chat_bot

15:49 26.06.2023

Продовжуємо оснащувати «Класи безпеки» громади

Продовжуємо оснащувати «Класи безпеки» громади

24 червня Пісочинський селищний голова Олег ЧЕРНОБАЙ разом із начальником відділенням поліції №2 ХРУП №1 ГУНП в Харківській області Михайлом ЦАПОМ, Сектором ювенальної превенції відділу превенції ХРУП №1 ГУНП в Харківській області та поліцейськими офіцерами громади завітали до «Класу безпеки» КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль» та передали поліцейську форму  до кабінету безпеки ліцею. Діти із задоволенням приміряли на себе роль поліцейського, посиділи в поліцейському автомобілі  та поспілкувалися з поліцейськими офіцерами громади, отримавши багато корисних порад. Створення та функціонування безпекового освітнього простору має важливе значення для особистої безпеки наших дітей, особливо сьогодні, в умовах війни. Все буде Україна!

09:15 26.06.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ГРОСЯ С.О., ПОЖЕЖНОГО МПК-1

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ГРОСЯ С.О., ПОЖЕЖНОГО МПК-1

Вітаємо з Днем народження Грося Сергія Олександровича, пожежного МПК -1 Пісочинської селищної ради! Шановний Сергію Олександровичу! Від щирого серця зичимо Вам миру, добробуту в сімейному колі, міцного здоров`я та невичерпної наснаги у всіх добрих починаннях. Нехай у Вашій родині завжди панують любов і злагода, спілкування з вірними друзями дарує радість, успішне втілення планів сприяє новим звершенням! Дякуємо за Вашу нелегку працю на благо нашої громади! З днем народження!

09:09 26.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь