A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

З 1 липня завершується дія карантину та режиму надзвичайної ситуації у зв’язку з пандемією коронавірусу

З 1 липня завершується дія карантину та режиму надзвичайної ситуації у зв’язку з пандемією коронавірусу

Сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів лікарям подякував Прем'єр-міністр Денис Шмигаль. "COVID-19 став справжнім випробуванням для українців та викликом для всієї медичної системи. Ми не були готові до цього виклику, але як і всі складнощі, він зробив нас лише сильнішими", - зазначив Прем`єр-міністр. "Неймовірну роботу виконали лікарі. У найтемніші часи, коли світ ще не знав, наскільки небезпечний COVID-19, коли не було вакцини та змоги хоч якось убезпечитись від тяжких наслідків хвороби, медики, не вагаючись, прийняли цей виклик та продовжували працювати. Так само як без вагань продовжували та продовжують, ризикуючи власним життям, працювати під час повномасштабної війни.Сьогодні ми хочемо подякувати медичним працівникам, які самовіддано боролися з пандемією та зробили все, аби мінімізувати її наслідки. Лікарям та медсестрам, які не менш героїчно допомагають захисникам та цивільним в умовах повномасштабної війни."  

19:15 27.06.2023

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ВПО З ДЕОКУПОВАНИХ ГРОМАДИ

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ВПО З ДЕОКУПОВАНИХ ГРОМАДИ

Сьогодні видали 650 продовольчих наборів для внутрішньо переміщених осіб з деокупованих та окупованих на цей час громад України. Завтра продовжуємо! Отримати допомогу можуть ВПО, які прибули з громад різних областей України, що були тимчасово окуповані агресором або зараз знаходяться під окупацією. ВПО з міста Харків можуть отримати набір пакет у разі наявності документів, які підтверджують зруйнованість житла (за наявності акту пакет отримує господар будинку). МІСЦЕ ВИДАЧІ: - Пісочин, пров. Шевченка, 23; - Коротич, ліцей; - Березівка, офіс старости. ЧАС ВИДАЧІ: з 9 -14:00. З собою обов`язково мати оригінали документів: паспорт/свідоцтво про народження, довідка ВПО.

16:00 27.06.2023

ВИДАЛИ СМАКОЛИКИ ДЛЯ ДІТЕЙ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ

ВИДАЛИ СМАКОЛИКИ ДЛЯ ДІТЕЙ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ

Служба у справах дітей та сім'ї Пісочинської селищної ради щиро вдячна благодійному фонду "Мирне небо Харкова" та відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради за організацію видачі смаколиків для дітей пільгових категорій, зокрема дітям із багатодітних родин, дітям-сиротами та дітям, позбавленим батьківського піклування. Дякуємо за взаємодію та допомогу!

13:59 27.06.2023

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

У зв`язку з аварійною ситуацією відсутнє електропостачання споживачів селища Пісочин. Робітниками АТ "Харківобленерго" проводяться роботи щодо усунення аварії.

11:06 27.06.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ГОЛОВАЩЕНКА Р.М., РОБІТНИКА З КОМПЛЕКСНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА РЕМОНТУ БУДІВЕЛЬ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ГОЛОВАЩЕНКА Р.М., РОБІТНИКА З КОМПЛЕКСНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА РЕМОНТУ БУДІВЕЛЬ

Вітаємо з днем народження Головащенка Романа Миколайовича, робітника з комплексного обслуговування та ремонту будівель Пісочинської селищної ради! Від щирого серця бажаємо здійснення всіх заповітних мрій і сподівань, миру та родинного благополуччя, відмінного здоров`я тв невичерпного оптимізму! Нехай тепло та затишок у сімейній оселі зігрівають Вашу душу, негаразди оминають стороною, всі плани успішно реалізуються! Щедрої долі та вірної удачі! З днем народження!

09:33 27.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь