A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

Пісочинська селищна рада кожного місяця здійснює прийом заяв на отримання компенсаційних витрат від осіб, що розмістили внутрішньо переміщених осіб. Подати заяву власнику житла можна  особисто або відправити документи на електронну адресу: sr.pisochin@ukr.net. ЗВЕРТАЄМО УВАГУ: прийом спеціалістами селищної ради заяв за червень 2023 року буде здійснюватися: 1 липня (субота) - з 9:00 до 12:00; 3 липня (понеділок) - з 8:30 до 16:30; 4 липня (вівторок) - з 8:30 до 16:30; 5 липня (середа) - з 8:30 до 16:30. Відправити документи на електрону адресу ради можливо з 1.07 по 5.07.2023 року включно. Нагадуємо! Отримати компенсацію можуть повнолітні громадяни України, які безоплатно розмістили у себе ВПО, крім членів своєї сім’ї, а саме: власники житла або їхні представники; наймачі (орендарі) житла державної або комунальної власності; спадкоємці, які прийняли спадщину. Сума розраховується, виходячи з кількості днів, протягом яких житлове приміщення надавалося для розміщення ВПО, з дня розміщення, але не раніше дати взяття на облік ВПО. Власникам житла, які хочуть отримати компенсацію, необхідно не пізніше, ніж протягом наступного робочого дня після розміщення ВПО звернутися з відповідним повідомленням до Пісочинської селищної ради. Це можна зробити особисто або відправити документи на електронну адресу: sr.pisochin@ukr.net Звертаємо увагу на те, що документи потрібно надсилати у відповідному вигляді: скан або якісна фотографія. Особи, що розмістили ВПО, зобов’язані у день припинення їх розміщення або зміни їх кількості подати за обраним вище способом заяву з інформацією про зміну переліку осіб, з зазначенням можливості у подальшому розміщувати ВПО.

13:50 30.06.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СМАЛЬ В.В., РОБІТНИКА З БЛАГОУСТРОЮ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СМАЛЬ В.В., РОБІТНИКА З БЛАГОУСТРОЮ

Вітаємо з днем народження Смаль Валентину Вікторівну, робітника з благоустрою Пісочинської селищної ради! Щиро бажаємо миру та благополуччя у всіх сферах життя, відмінного здоров`я та оптимізму, віри у добро та наснаги у всіх починаннях! Хай здійснюються всі Ваші сподівання, шановна Валентино Вікторівно! Бажаємо злагоди та добробуту у родинній оселі, плідної праці на благо нашої громади, підтримки колег і розуміння люблячих Вас людей! З днем народження!

11:06 30.06.2023

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов відвідаів Пісочинську територіальну громаду

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов відвідаів Пісочинську територіальну громаду

У Пісочині тривають роботи з ремонту та облаштування двох наявних укриттів, що можуть одночасно умістити понад 1000 осіб. Ще 2 укриття будуть збудовані «з нуля» на території навчальних закладів. Під час тривоги там зможуть сховатися більш як 600 людей. «З перших днів повномасштабного вторгнення Пісочин став форпостом для прийому внутрішньо переміщених осіб та подальшої евакуації до інших регіонів країни. Тому забезпечення і облаштування укриттів, а на зимовий період Пунктів Незламності – першочергові завдання. Спільно з міжнародними партнерами продовжуємо допомагати громаді та її жителям», - зазначив очільник ХОВА. Від початку повномасштабного вторгнення рф силами Харківської ОВА та міжнародних партнерів громаді передали 100 генераторів різної потужності для забезпечення роботи критичної інфраструктури та обігріву населення в осінньо-зимовий період під час довготривалої відсутності світла. «Щиро дякуємо за підтримку нашої громади та допомогу у пошуках міжнародних партнерів. Для нас це надважливо, адже передусім маємо спільними зусиллями посилювати безпекову ситуацію та бути готовими для забезпечення електроенергією місцеве населення та ВПО під час можливих ворожих атак на енергосистеми», – додав Пісочинський селищний голова Олег Чернобай. Нині в Пісочинській селищній територіальній громаді живуть понад 32 тисячі людей та розміщено більш як 16 тисяч внутрішньо переміщених осіб. /За матеріалами офіційного сайту ХОВА/

10:03 30.06.2023

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ДІТЕЙ ВПО

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ДІТЕЙ ВПО

Завтра, 30 июня,  видаємо набори для родин ВПО з дітьми від 0-2 років включно! ❗️Набір видається на кожну дитину! МІСЦЕ ВИДАЧІ:  - Пісочин вул. Технологічна, 4а (їдальня ліцею "Мобіль") - Коротич, ліцей; - Березівка, офіс старости. ЧАС ВИДАЧІ: з 9-14:00. Наявність для дитини оригіналів документів - довідки ВПО з реєстрацією в громаді та свідоцтва про народження - обов`язкові!

10:54 29.06.2023

Оголошення про конкурсний відбір на визначення опорного закладу освіти Пісочинської селищної ради

Оголошення про конкурсний відбір на визначення опорного закладу освіти Пісочинської селищної ради

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради оголошує конкурс на визначення опорного закладу освіти Пісочинської селищної ради: Кваліфікаційні вимоги

09:00 29.06.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БОНДАРЯ Д.В., ВОДІЯ АВТОТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БОНДАРЯ Д.В., ВОДІЯ АВТОТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ

Вітаємо з Днем народження Бондаря Дмитра Володимировича, водія автотранспортних засобів Пісочинської селищної ради! Шановний Дмитро Володимировичу, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Зичимо Вам і Вашим близьким миру, міцного здоров’я, невичерпної наснаги, родинного благополуччя та вірної удачі у всіх справах! Нехай доля буде прихильною до Вас, оберігаючи від всіх негараздів! Любові й злагоди у сімейному колі бажаємо Вам, , нових професійних звершень і підкорення всіх вершин! Щастя, достатку, натхнення, яскравих позитивних вражень і приємностей щодня! З днем народження!

08:43 29.06.2023

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ВПО З ДЕОКУПОВАНИХ ГРОМАД

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ВПО З ДЕОКУПОВАНИХ ГРОМАД

За два дні (27 та 28 червня) видали 909 продовольчих наборів від Харківської ОВА для внутрішньо переміщених осіб з деокупованих громад і громад, які наразі перебувають під окупацією. Завтра - останній день видачі допомоги! Отримати набір можуть ВПО, які прибули з громад різних областей України, що були тимчасово окуповані агресором або зараз знаходяться під окупацією та ЯКІ НЕ ОТРИМУВАЛИ ДОПОМОГУ 27 ТА 28 ЧЕРВНЯ. ВПО з міста Харків можуть отримати набір у разі наявності документів, що підтверджують зруйнованість житла (за наявності акту пакет отримує господар будинку). МІСЦЕ ВИДАЧІ:

17:13 28.06.2023

Відбувся мітинг до Дня Конституції України

Відбувся мітинг до Дня Конституції України

З нагоди 27-ї річниці Дня Конституції України відбувся урочистий мітинг та покладання квітів. Нині, в умовах війни, це свято ще дужче демонструє НЕЗЛАМНІСТЬ нашої держави та народу!  Сьогодні ми святкуємо його завдяки нашим звитяжним і сильним воїнам, які стоять на захисті ДЕРЖАВИ, боронячи гідність і майбутнє України! Низький уклін і велика шана! Перемога буде за нами! Слава Україні! Героям слава!

11:48 28.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь