A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ЩОДО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ОБ`ЄКТІВ ТОПОНІМІКИ

ЩОДО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ОБ`ЄКТІВ ТОПОНІМІКИ

Шановні мешканці! Звертаємо вашу увагу на те, що пропозиції щодо перейменування вулиць, провулків, в`їздів населених пунктів Пісочинської селищної ради ПРИЙМАЮТЬСЯ ДО 10-Ї РАНКУ 23 ЧЕРВНЯ 2023 РОКУ! Нагадуємо вам перелік об`єктів топоніміки: - вул. Некрасова - вул., пров. Донська - вул., пров., в`їзд Толстого - пров., в`їзд Горького - вул. Суворова - в`їзд Лермонтова - в`їзд Грибоєдова - вул., в`їзд Челюскіна - в`їзд Мічуріна - вул., пров. Комарова - вул. Тімірязєва - вул. Ломоносова - вул., пров., в`їзд Чехова - пров. Чайковський - в`їзд Кооперативний - вул., пров. Маяковського - вул. Гагаріна - вул. Чкалова - вул. Гастелло - вул. Тургєнєва - в`їзд Матросова - в`їзд Зої Космодем`янської - вул. Пушкіна - вул. Достоєвського. Свої пропозиції потрібно надсилати: - на електрону адресу Пісочинської селищної ради: sr.pіsochin@ukr.net - у приватні повідомлення на сторінці селищної ради у Фейсбуці: https://www.facebook.com/Pisochin.rada.news/ - на офіційному сайті громади - КОНТАКТИ: https://pisochinska-gromada.gov.ua/feedback/#chat_bot НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ ДО ЖИТТЯ ГРОМАДИ!

09:56 22.06.2023

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ АВТІВОК!

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ АВТІВОК!

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ АВТІВОК, які паркуються біля багатоквартирних будинків по вул. Квартальная, 3 та Технологічна, 4 у селищі Пісочин! Завтра, 22 червня, буде проводитися покіс трави на прилеглій території за вищезазначеними адресами. З 7:00 ранку ПРОСИМО ВАС ПРИБРАТИ СВОЇ АВТОМОБІЛІ для проведення робіт з благоустрою. Дякуємо за розуміння!

16:12 21.06.2023

УВАГА! ІНФОРМУЄ КП "ПІСОЧИНКОМУНСЕРВІС"

УВАГА! ІНФОРМУЄ КП "ПІСОЧИНКОМУНСЕРВІС"

Про проведення зборів мешканців будинку №4 по вулиці Молодіжній у селищі Пісочин У п’ятницю, 23 червня, о 19:00 за адресою: вул. Молодіжна, буд. 4 (подвір’я ) відбудуться збори мешканців.  Збори проводяться за ініціативою адміністрації КП «Пісочинкомунсервіс».

11:56 21.06.2023

НОВИНИ ЖИТТЯ ГРОМАДИ

НОВИНИ ЖИТТЯ ГРОМАДИ

Діти, які виховуються в чотирьох дитячих будинках сімейного типу нашої громади, відвідати «Долина Альпак» в Екопарку за сприянням МО «Міжнарожний конгрес захисту права і свобод людини «Світ»». Чудовий світ тварин: знайомство з південноамериканськими родичами верблюдів – альпаками та ламами. Діти отримали можливість погодувати альпак, кіз, поні і гусей, які мешкають на території долини. Благодійний фонд «Мирне небо» підготував розважальну програму для дітей та пригостив їх смачним обідом. Діти отримали велике задоволення від такого чудового заходу. Висловлюємо щиру вдячність МО «Міжнародний конгрес захисту прав і свобод людини «Світ»» та БФ «Мирне небо» за таку захоплюючу поїздку для дітей Пісочинської громади. Діти майбутнє України!

10:14 21.06.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ГОРБАНЬ О.А., ДИРЕКТОРА КЗ "ЦДЮТ "ІМПРЕЗА"

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ГОРБАНЬ О.А., ДИРЕКТОРА КЗ "ЦДЮТ "ІМПРЕЗА"

Вітаємо з днем народження Горбань Оксану Анатоліївну, директора комунального закладу ''Центр дитячої та юнацької творчості ''Імпреза'' Пісочинської селищної ради''! Шановна Оксано Анатоліївно, щиро бажаємо Вам мирного, щасливого життя, сповненого радості та любові! Нехай у Вашій родині пануватимуть злагода та благополуччя, тепло й затишок! Хай всі плани обов`язково втілюються у життя, натхнення сприятиме створенню нових мистецьких шедеврів, підтримка колег допомагає долати всі перепони та додає сил на нові звершення! Зичимо насолоджуватися кожною миттю, отримувати лише приємні звістки та завжди відчувати себе переможницею! З днем народження!

08:55 21.06.2023

ВИДАЛИ БАТОНИ МЕШКАНЦЯМ

ВИДАЛИ БАТОНИ МЕШКАНЦЯМ

Сьогодні видали духмяні батони жителям Пісочина. Будемо й надалі робити все можливе для підтримки наших мешканців! Слідкуйте за новинами на джерелах селищної ради - вся інформація щодо видачі гуманітарної допомоги публікуються заздалегідь. Наш Телеграм канал: https://t.me/+b2pCXR7Nn-MyNGM6

20:51 20.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь