A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ВИДАЛИ ОДЯГ ДІТЯМ ВПО ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ

ВИДАЛИ ОДЯГ ДІТЯМ ВПО ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ

Видали одяг для дітей ВПО пільгових категорій. Завтра видачу буде продовжено. Дякуємо за підтримку нашої громади та турботу про людей! Нагадуємо, що  інформація щодо гуманітарної  допомоги розміщується на джерелах селищної ради. Для зручності отримання інформації підписуйтеся на наш Телеграм канал: https://t.me/+qz2xKm9ZiLAzZjli З Україною в серці!

16:55 07.06.2023

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КТЕБ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КТЕБ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Сьогодні відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісочинської селищної ради. У засіданні взяли участь начальник Харківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області Віктор Солонський, представники ДСНС, генеральний директор КНП Пісочинської селищної ради «ЦПМД №2 Харківського району» Любов Канцедал,  поліцейський офіцер громади Микола Янковський. Розглянули низку важливих питань, серед яких: - забезпечення пожежної безпеки на території громади; - приведення в належний стан найпростіших укриттів громади; - робота пунктів незламності в літній період; - підготовка місць масового відпочинку населення на водних об’єктах до літнього оздоровчого періоду; - запобігання випадків виникнення стихійних сміттєзвалищ і недопущення виникнення пожеж під час польових робіт. Щороку з настанням пожежонебезпечного періоду збільшується ризик виникнення пожеж, тому перебуваючи на відпочинку, завжди дотримуйтеся правил пожежної безпеки.

15:12 07.06.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СВЕРДЛОВА Б.О., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СВЕРДЛОВА Б.О., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Свердлова Богдана Олександровича, депутата Пісочинської селищної ради VIII скликання! Шановний Богдане Олександровичу, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня народження! Зичимо Вам і Вашим рідним миру та благополуччя, міцного  здоров’я, витримки та наснаги, злагоди та достатку в сімейній оселі, вірних людей в оточенні, нових звершень і Перемоги! Хай здійсняться всі сподівання! З днем народження!  

06:32 07.06.2023

ДЕНЬ ЖУРНАЛІСТА УКРАЇНИ

ДЕНЬ ЖУРНАЛІСТА УКРАЇНИ

Вітаємо з професійним святом відважних журналістів України! Дякуємо за відданість спільній меті - перемозі над ворогом! Ваша боротьба, ваша робота важливі для кожного українця! Захоплюємося вами та бажаємо міцного здоров`я, витримки та наснаги, нових звершень у професії і благополуччя в родинах! Бережіть себе!

12:18 06.06.2023

Завітали с подарунками до дитячого будинку сімейного типу Оксани Єкімової

Завітали с подарунками до дитячого будинку сімейного типу Оксани Єкімової

Немає нічого кращого для дітей, ніж затишне родинне коло! У світле свято Святої Трійці  відвідали дитячий будинок сімейного типу (ДБСТ) мами-виховательки Оксани Єкімової, яка з особливою любов’ю та повагою виховує дітей різного віку та робить все можливе для їхнього комфортного життя та розвитку. У дружньому сімейному колі зібрали разом і дітей з Первомайська, які наразі тимчасово влаштовані в родину Сергія Єкімова. Пісочинська селищна рада допомагає йому у створенні ДБСТ, п’ятого в громаді. Для нас важливо забезпечити дитинство в родинній атмосфері тим діткам, які позбавлені можливості виховуватися у своїй родині. Разом із першим заступником голови Харківської районної військової адміністрації Володимиром Усовим, депутатом Харківської обласної ради Любов’ю Канцедал привітали юних вихованців зі святом і передали невеличкі подарунки. Будемо працювати над швидкою адаптацією дітей в громаді та інтеграцією у нашу комуну. З Україною в серці!

12:46 05.06.2023

ВИДАЄМО ОДЯГ ДЛЯ ДІТЕЙ ВПО

ВИДАЄМО ОДЯГ ДЛЯ ДІТЕЙ ВПО

УВАГА! ЗАВТРА,  6 ЧЕРВНЯ, ВИДАЄМО ДИТЯЧИЙ ОДЯГ ДЛЯ ДІТЕЙ ВПО! Вік: від 6 до 8 років включно. Місце видачі: Пісочин, вул. Клубна, 5. Час видачі: з 9:00-14:00. Наявність оригінала свідоцтва про народження дитини та довідки ВПО обов'язкова! Також завтра можливо отримати одяг для дітей ВПО віком від 0 до 5 років, ЯКЩО БАТЬКИ НЕ МАЛИ ЗМОГУ ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ РАНІШЕ!

09:45 05.06.2023

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ! ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО НАЙПРОСТІШИХ УКРИТТІВ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ! ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО НАЙПРОСТІШИХ УКРИТТІВ

Шановні мешканці громади та внутрішньо переміщені особи! Інформуємо вас, що на випадок обстрілу території громади ракетним озброєнням, на території Пісочинської селищної ради визначено найпростіші укриття, що знаходяться за адресами: - смт Пісочин, вул. Шевченка, 23 (приміщення ЗДО «Теремок»); - смт Пісочин, вул. Технологічна, 4а (приміщення ліцею «Мобіль»); - смт Пісочин, вул. Клубна, 5 (приміщення Пісочинського ліцею); - смт Пісочин, вул. Молодіжна, 2 (приміщення Пісочинської початкової школи «Надія») Вхід вільний, двері відчинені!

16:02 02.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь