Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ЗАПРОШУЄМО ДО ОБГОВОРЕННЯ!

ЗАПРОШУЄМО ДО ОБГОВОРЕННЯ!

Шановні мешканці! Просимо долучитися до обговорення питання щодо перейменування назв вулиць, провулків, в`їздів населених пунктів Пісочинської селищної ради, а саме: - вул. Некрасова - вул., пров. Донська - вул., пров., в`їзд Толстого - пров., в`їзд Горького - вул. Суворова - в`їзд Лермонтова - в`їзд Грибоєдова - вул., в`їзд Челюскіна - в`їзд Мічуріна - вул., пров. Комарова - вул. Тімірязєва - вул. Ломоносова - вул., пров., в`їзд Чехова - пров. Чайковський - в`їзд Кооперативний - вул., пров. Маяковського - вул. Гагаріна - вул. Чкалова - вул. Гастелло - вул. Тургєнєва - в`їзд Матросова - в`їзд Зої Космодем`янської - вул. Пушкіна - вул. Достоєвського. Свої пропозиції можете надавати - депутату по вашому виборчому округу - на електрону адресу Пісочинської селищної ради: sr.pіsochin@ukr.net - у приватних повідомленнях на сторінці селищної ради у Фейсбуці: https://www.facebook.com/Pisochin.rada.news/ - на офіційному сайті громади - КОНТАКТИ: https://pisochinska-gromada.gov.ua/feedback/#chat_bot

12:37 16.06.2023

ПІСОЧИН З ХЕРСОНОМ!

ПІСОЧИН З ХЕРСОНОМ!

Спільними зусиллями ми здатні творити дива!  Близько 10 т різної допомоги сьогодні доставили в Дар’ївську територіальну громаду на Херсонщині. 340 домоволодінь було затоплено в цій громаді після підриву 6 червня російськими окупантами Каховської гідроелектростанції. Люди залишилися без світла та газопостачання… На долю мешканців громади раніше припала ще й окупація, тому ми просто не могли стояти осторонь! За короткий час було зібрано велику кількість речей першої необхідності: медикаменти, продукти харчування, засоби особистої гігієни, генератори, дробини, лопати, гумові чоботи та інше - все, щоб врятувати людей та допомогти подолати лихо! Без вагань разом із Ігорем Штодою вирушили у Дар’ївську громаду, яка щогодини страждає ще й від ворожих артилерійських обстрілів, щоб особисто доставити допомогу! Щира подяка мешканцям нашої громади за велике серце, чуйність та небайдужість. Ви – неймовірні! Вдячний підприємцям, які долучилися до збору допомоги та надали необхідні товари й транспорт. Особиста подяка партнерам USAID Ukraine, Chemonics та Всеукраїнській асоціації громад за співпрацю та допомогу людям із Херсону. Спільними зусиллями ми здатні творити дива!

10:37 16.06.2023

Повідомлення щодо створення Комісій з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та знищені об`єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України

Повідомлення щодо створення Комісій з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та знищені об`єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України

У ВІДПОВІДНОСТІ ДО ЗАКОНІВ УКРАЇНИ, ТА НА ВИКОНАННЯ ПОСТАНОВИ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ВІД 21 КВІТНЯ 2023 РОКУ № 381 «ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ПОРЯДКУ НАДАННЯ КОМПЕНСАЦІЇ ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ОКРЕМИХ КАТЕГОРІЙ ОБ'ЄКТІВ НЕРУХОМОГО МАЙНА, ПОШКОДЖЕНИХ ВНАСЛІДОК БОЙОВИХ ДІЙ, ТЕРОРИСТИЧНИХ АКТІВ, ДИВЕРСІЙ, СПРИЧИНЕНИХ ЗБРОЙНОЮ АГРЕСІЄЮ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ, З ВИКОРИСТАННЯМ ЕЛЕКТРОННОЇ ПУБЛІЧНОЇ ПОСЛУГИ «ЄВІДНОВЛЕННЯ» ТА З УРАХУВАННЯМ ЗМІН ВНЕСЕНИХ ПОСТАНОВОЮ 565 ВІД 30.05.2023 року, З МЕТОЮ РОЗГЛЯДУ ПИТАНЬ НАДАННЯ КОМПЕНСАЦІЇ ЗА ПОШКОДЖЕНІ ОБ'ЄКТИ НЕРУХОМОГО МАЙНА ВНАСЛІДОК БОЙОВИХ ДІЙ, ТЕРОРИСТИЧНИХ АКТІВ, ДИВЕРСІЙ, СПРИЧИНЕНИХ ЗБРОЙНОЮ АГРЕСІЄЮ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ, КЕРУЮЧИСЬ ПУНКТОМ 20 ЧАСТИНИ 4 СТАТТІ 42 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ, ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПОВІДОМЛЯЄ, ЩО: ДО СКЛАДУ КОМІСІЇ ПОВИННІ ВХОДИТИ ПРЕДСТАВНИКИ ГРОМАДСЬКОСТІ.

16:33 15.06.2023

ПІСОЧИН З ХЕРСОНОМ!

ПІСОЧИН З ХЕРСОНОМ!

Завантажили благодійну допомогу й готові їхати в Херсон!  Щиро дякуємо всім небайдужим, хто долучився до доброї справи. Єдині, незламні та непереможні УКРАЇНЦІ!  Пісочин з Херсоном!  РАЗОМ ми - СИЛА!

20:20 14.06.2023

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

13 червня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Пісочинської селищної ради. У ході засідання було розглянуто низку важливих питань зі сфер життєдіяльності громади. Членами виконавчого комітету  згідно плану роботи обговорено одно з найголовніших питань – утворення Комісій з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та знищені об`єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України. Шановні мешканці Пісочинської громади! Очікуємо ваші пропозицій щодо кандидатів до складу Комісій. Пропозиції потрібно надсилати на електрону адресу селищної ради: sr.pisochin@ukr.net Сподіваємося на плідну  співпрацю!  

13:15 14.06.2023

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ, ЧЛЕНІВ ЇХ СІМЕЙ ТА ЧЛЕНІВ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХІСНИЦЬ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ, ЧЛЕНІВ ЇХ СІМЕЙ ТА ЧЛЕНІВ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХІСНИЦЬ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Інформуємо про утворення на період воєнного стану Консультаційного центру при Харківській районній військовій адміністрації з метою забезпечення інформаційної підтримки військовослужбовців, які брали безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України. Телефон Консультаційного центру  (057) 721-18-97.

11:53 14.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь