A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПІСОЧИНСЬКА ГРОМАДА З ХЕРСОНОМ

ПІСОЧИНСЬКА ГРОМАДА З ХЕРСОНОМ

Пісочинці неймовірні! Окрім привозу допомоги в пункт прийому по провулку Шевченка, 23 небайдужі мешканці громади організовуються самостійно та направляють допомогу одразу в Херсон! Дякуємо за добру ініціативу сімʼям Умущенко, Бучинських, Онишко! Допомогу з пункту прийому повеземо в Дарʼінську громаду Херсонської області вже у вівторок! Ще є час для тих, хто бажає допомогти!

08:33 10.06.2023

ПІСОЧИНСЬКА ГРОМАДА З ХЕРСОНОМ

ПІСОЧИНСЬКА ГРОМАДА З ХЕРСОНОМ

Пісочинська громада має велике серце! Дякуємо небайдужим мешканцям, які сьогодні принесли необхідні медикаменти, воду, засоби гігієни тощо до пункту збору допомоги жителям Херсонської області! Лише за декілька годин допомога надійшла від 35 наших мешканців! Збираємо необхідне до вівторка включно. В середу представники громади вирушать до Херсона! Лише разом ми сила!

19:44 09.06.2023

РОЗПОЧИНАЄ РОБОТУ ПУНКТ ЗБОРУ ДОПОМОГИ МЕШКАНЦЯМ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОЧИНАЄ РОБОТУ ПУНКТ ЗБОРУ ДОПОМОГИ МЕШКАНЦЯМ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Шановні мешканці! На території громади розпочинає роботу  пункт збору допомоги для мешканців Херсонської області. МІСЦЕ : Пісочин, пров. Шевченка, 23. ГРАФІК РОБОТИ: понеділок - п'ятниця з 9:00-15:00; субота 10 червня з 9:00- 14:00. ПОТРЕБУЄМО: - медикаменти (противірусні для дітей та дорослих, знеболюючі препарати, йод, перекись водню, заспокійливі засоби, загоювальні мазі; - засоби гігієни (зубні пасти, зубні щітки, мило, прокладки, підгузки для дітей та дорослих, пральний порошок); - продукти харчування (консерви,чай, кофе, вода, продукція швидкого приготування, печиво, солодощі для дітей, дитяче харчування, дитячі пюре); - каністри для води, відра. - додаткові товари: корм для тварин, одноразовий посуд, сірники, ліхтарики, гумові чоботи, матраци надувні, плащі, переноски для тварин, кип'ятильники, автономні зарядні пристрої. Збираємо допомогу, наймаємо вантажівку і веземо в Херсон. НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ!

10:02 09.06.2023

ПРИПИНЕНО ВОДОПОСТАЧАННЯ СПОЖИВАЧІВ У СЕЛИЩІ ПІСОЧИН

ПРИПИНЕНО ВОДОПОСТАЧАННЯ СПОЖИВАЧІВ У СЕЛИЩІ ПІСОЧИН

До уваги мешканців! У зв'язку з аварійною ситуацією на водогоні було припинено водопостачання споживачів будинків у селищі Пісочин по вулиці Гагаріна (частково) та приватного сектора біля МПК-1 (пожежна частина). Робітниками КП "Харківводоканал" проводяться відновлювальні роботи. Приносимо вибачення за тимчасові незручності.

08:41 09.06.2023

ДО УВАГИ ВПО

ДО УВАГИ ВПО

ТзОВ "ЧІКЕН ТРЕЙД" пропонує  СІМ`ЯМ ВПО працевлаштування на підприємстві за адресою: Волинська область, місто Нововолинськ із забезпеченням проживання та харчування, а саме: - сім`ям без дітей - проживання в 1-кімнатних квартирах; - сім`ям з дітьми - проживання у 2-х та 3-х кімнатних квартирах. Щоденні безкоштовні комплексні обіди. Безкоштовне забезпечення продукцією підприємства для приготування вечері. Додаткова інформація за телефоном: +38 067-333-78-18.  

15:00 08.06.2023

УВАГА! ВАНДАЛІЗМ!

УВАГА! ВАНДАЛІЗМ!

Ще два випадки вандалізму було зафіксовано у громаді протягом останніх двох днів. ДИТЯЧІ МАЙДАНЧИКИ!!!!! Чим не сподобалася вандалам яскрава огорожа майданчика Пісочинської початкової школи "Надія"? Чому було знищено елементи дитячого майданчика у селищі Рай-Оленівка? Що відбувається з нашими дітьми? Чому руйнування дає їм задоволення? Шановні батьки! Звертаємо вашу увагу на те, що в разі повторення випадків вандалізму на території школи "Надія" будуть введені обмеження у відвідуванні майданчика. Діти будуть гратися  ЛИШЕ У СУПРОВОДІ БАТЬКІВ! Також нагадуємо вам, що за вчинення адміністративних правопорушень неповнолітніми відповідають батьки! БУДЬМО ЛЮДЬМИ!

14:34 08.06.2023

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

На виконання листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів стосовно розвитку превентивних інструментів захисту прав споживачів, ПОВІДОМЛЯЄМО: у разі порушення прав споживачів та порушень антитютюнового законодавства, за консультаціями звертатись - до Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області за адресою: пр. Науки, 40, м. Харків, 61166, - на електронну адресу (gudpss@kh-consumer.gov.ua) - за телефонами: (057)700 39 63, (057) 700 39 65, 099 223 90 02.

14:32 08.06.2023

Інформаційні матеріали від системи безоплатної правової допомоги

Інформаційні матеріали від системи безоплатної правової допомоги

Пісочинська селищна рада долучається до  інформаційної кампанії системи надання безоплатної правової допомоги для постраждалих від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства. Метою кампанії є висвітлення проблеми насильства в умовах війни та інформування громадян про можливість отримання кваліфікованої допомоги від держави, у тому числі правової, та мотивування постраждалих звертатися за  допомогою та діяти, щоб захистити себе. Шановні мешканці громади! Пропонуємо до вашої уваги інформаційні матеріали від системи безоплатної правової допомоги. З відеороликами можна ознайомитись за посиланням:  https://drive.google.com/drive/folders/1qtchCHTvUTlC323IoocZIRtiIw2aYavv

10:38 08.06.2023

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ

Наказом Мінреінтеграції від 31 травня 2023 року № 164 внесено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією. Вказаний Перелік був затверджений у грудні 2022 року та періодично оновлюється. Зміни до нього вносяться за погодженням із Міністерством оборони на підставі пропозицій відповідних обласних, Київської міської військових адміністрацій. Перелік за посиланням: https://minre.gov.ua/2023/06/07/zatverdzheno-zminy-do-pereliku-terytorij-na-yakyh-vedutsya-velysya-bojovi-diyi-abo-tymchasovo-okupovanyh-5/

08:43 08.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь