Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ІНФОРМУЄ СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ТА СІМ`Ї

ІНФОРМУЄ СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ТА СІМ`Ї

Шановні мешканці громади! Служба у справах дітей та сім’ї Пісочинської селищної ради повідомляю про зміну адреси. Нова адреса: смт Пісочин в’їзд Набережний, буд. 10, к. 3. Прийом громадян здійснюється по передньому запису по телефону: (057) 742 55 05 .

09:09 18.07.2023

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ

Ціна нашої свободи занадто велика… Війна забирає тих, хто всім серцем вірив у свою країну та до останнього захищав майбутнє своєї держави. Сьогодні в останню путь проводжаємо мужнього та сильного Захисника України, вірного своїй Батьківщині воїна – Дмитра Володимировича Коцура (позовний «Дим»), який із перших днів війни пішов захищати свою Батьківщину в складі територіальної оборони Харківської області. А вже 5 травня 2022 року разом зі своїми побратимами долучився до лав ЗСУ. З 29 грудня 2022 року Дмитро вважався безвісти зниклим. І лише через сім місяців вдалось остаточно ідентифікувати за результатами експертиз ДНК. Дмитро Володимирович залишиться в нашій пам’яті як хоробра, сильна та волелюбна людина. Справжній чоловік, патріот із великої літери! Зі слів побратимів, він дуже сильно любив свою дружину, і коли пішов боронити країну сказав їй, що вона буде пишатися своїм чоловіком. Так і вийшло! Висловлюємо слова щирої скорботи та співчуття рідним і близьким Дмитра Володимировича. Доземний уклін та вічна шана нашим Героям!  Спочивай із миром, наш Захисник!  

19:10 17.07.2023

Харківський національний університет внутрішніх справ запрошує абітурієнтів

Харківський національний університет внутрішніх справ запрошує абітурієнтів

До уваги абітурієнтів! Харківський національний університет внутрішніх справ пропонує вступ  (на підставі НМТ або співбесіди) на факультет № 4 для отримання вищої освіти за спеціальністю «Кібербезпека». Університет пропонує найсучасніші освітні програми, які розроблені на основі актуальних трендів та передових технологій у сфері кібербезпеки. Фаховий науково-педагогічний склад факультету складається з провідних експертів, які забезпечують високоякісне навчання та особисту увагу до кожного студента. Ви отримаєте не тільки якісну освіту, а й можливість стати частиною елітного колективу фахівців у сфері кібербезпеки. Безкоштовне практично орієнтоване навчання, державне забезпечення (проживання, харчування, формений одяг), можливості самовдосконалення у спорті й науковій діяльності, а також гарантоване працевлаштування після закінчення навчання - це лише маленька частина переваг, що надає флагман освіти і науки - Харківський національний університет внутрішніх справ. Приєднуйтесь, переходьте за посиланням та заповнюйте форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejjkzsULl4p445T1_RkeiPRYzVf4WRypMAFTgXJ2ZY61rVag/viewform Додатково, інструкція для абітурієнтів: https://drive.google.com/file/d/1K8clEdh4qablmf5dj1ng_pmhFpzRwEiP/view?usp=sharing

16:52 17.07.2023

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ!

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ!

#Пісочин_через_сторіччя Шановна громадо, запрошуємо вас взяти участь у челенджі «Пісочин через сторіччя» Надсилайте ваші архівні фотографії та документи, що стосуються історії Пісочина, а саме таких пам'яток, як: Хомякова гора, дача Рижова, контора Рижова, кургани, колишній дитячий табір у мікрорайоні "Надія". ВАЖЛИВО! Фото селища та визначних місць мають датуватися до 1990-х років! Матеріали надсилаємо на електрону адресу:  pisochin-osvita@ukr.net ПАМ`ЯТАЄМО ТА ЗБЕРІГАЄМО СПАДОК НАШИХ ПРЕДКІВ, СТВОРЮЄМО СВОЮ ІСТОРІЮ ТА БУДУЄМО МАЙБУТНЄ!

16:51 17.07.2023

ВІДНОВЛЕНО РУХ СОЦІАЛЬНОГО АВТОБУСА

ВІДНОВЛЕНО РУХ СОЦІАЛЬНОГО АВТОБУСА

Шановні мешканці! З 17 липня відновлює рух соціальний безкоштовний автобус Пісочинської громади. Рейси будуть здійснюватися згідно діючого розкладу.

08:24 16.07.2023

16 ЛИПНЯ - ДЕНЬ БУХГАЛТЕРА УКРАЇНИ

16 ЛИПНЯ - ДЕНЬ БУХГАЛТЕРА УКРАЇНИ

Вітаємо з професійним святом - Днем бухгалтера!  Щиро бажаємо нашим вельмишановним бухгалтерам миру, відмінного здоров'я, родинного благополуччя та плідної праці на благо громади! Нехай плани успішно реалізуються, сподівання збуваються, життя буде сповнене любові, радості, успіху! Зі святом!

08:00 16.07.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ОРЛОВОЇ Т.В., ДИРЕКТОРА КЗ "ПІСОЧИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ"

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ОРЛОВОЇ Т.В., ДИРЕКТОРА КЗ "ПІСОЧИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ"

Вітаємо з днем народження Орлову Тетяну Володимирівну, директора Комунального закладу «Пісочинський ліцей»! Шановна Тетяно Володимирівно, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Нехай Вас завжди оточують вірні, люблячі люди, звершення в професійній сфері дарують відчуття задоволення й надихають на нові перемоги, кожен день буде сповнений любові та приємностей! Зичимо миру та благополуччя, відмінного здоров`я, енергії, оптимізму, підтримки колег, шани батьків і учнів, здійснення мрій, реалізації задумів, сімейного затишку та тепла! Нехай доля завжди буде щедрою та прихильною до Вас! З днем народження!

07:27 16.07.2023

НОВИНИ ЖКГ

НОВИНИ ЖКГ

Для забезпечення належного санітарного стану проведена дезінсекція підвальних приміщень багатоквартирних будинків у селищі Пісочин по вул. Молодіжній №№ 1, 1А та 2А. Ваш комфорт - наша турбота!

10:34 13.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь