Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Запрошуємо до участі у конкурсі (фото-флешмобу «Врожай нескорених»), який проводить Всеукраїнська асоціація громад спільно з Програмою USAID АГРО!

Запрошуємо до участі у конкурсі (фото-флешмобу «Врожай нескорених»), який проводить Всеукраїнська асоціація громад спільно з Програмою USAID АГРО!

Під час весняної посівної Всеукраїнська асоціація громад  за ініціативи USAID передала 40 000 домогосподарств насіння різних овочів. Вже дозрівають перші врожаї і Програма USAID АГРО та ВАГ запрошують всіх, хто отримав насіння в межах цієї ініціативи, взяти участь у фото флешмобі «Врожай нескорених». Умови участі у флешмобі: *Підписатися на сторінки Всеукраїнської асоціації громад https://s7029940.sendpul.se/sl/MjY1NTA1MTM4/e1846561453c3a60059d0a76da7b0593e3d1as1]  та Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО  https://s7029940.sendpul.se/sl/MjY1NTA1MTM5/e1846561453c3a60059d0a76da7b0593e3d1as1] *Зробити репост публікації до себе на сторінку. *Опублікувати у Фейсбук фото з грядки, на якій вирощуються культури з отриманого насіння. *Зазначити, з якої Ви громади та що вирощуєте. *Позначити у дописі @Всеукраїнська асоціація громад та @Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО (щоб допис могли побачити організатори). Переможці  будуть обиратися рандомним методом та отримають подарунки. *Флешмоб проводиться на території України в період з 01.07.2023 до 01.10.2023 включно. ПОСИЛАННЯ на конкурсний пост у Фейсбуці: http://https://s7029940.sendpul.se/sl/MjY1NTA1MTQw/e1846561453c3a60059d0a76da7b0593e3d1as1]

14:34 02.08.2023

ВІТАЄМО З ДНЕМ БЕРЕЗІВКИ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ БЕРЕЗІВКИ!

Шановно громадо, сьогодні ми відзначаємо 327 річницю заснування селища Березівка! Березівка славиться своєю гостинністю, талановитими майстрами, яскравими традиціями та звичаями. Мешканці селища шанують один одного, допомагають у скрутні хвилини, разом розділяють радість та горе. Ми щиро зичимо селищу розвитку й процвітання, а його жителям - миру, міцного здоров’я, любові та достатку, сімейного тепла, щасливої долі та Божого благословення! Нехай у кожній домівці Березівки панують злагода й достаток, щасливими зростають діти, здійснюються заповітні мрії та сподівання! ЗІ СВЯТОМ, БЕРЕЗІВКА! ВІТАЄМО, ГРОМАДО!

13:41 02.08.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ОМЕЛЬЧЕНКА В.І., НАЧАЛЬНИКА МПК-1

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ОМЕЛЬЧЕНКА В.І., НАЧАЛЬНИКА МПК-1

Вітаємо з днем народження Омельченка Володимира Івановича, начальника місцевої пожежної команди (МПК-1) Пісочинської селищної ради! Шановний Володимире Івановичу, бажаємо Вам мирного неба, благополуччя та затишку у родині, міцного здоров`я й невичерпної наснаги у всіх починаннях! Хай злагоджена праця колективу та нові досягнення у професії дарують задоволення й надихають Вас на нові звершення. Зичимо сімейного тепла та затишку, лише радісних хвилювань і приємностей, оптимізму та бадьорості духу! Нехай всі Ваші сподівання обов`язково здійснюються! З днем народження!

07:26 02.08.2023

ДАРУЄМО ПОДАРУНКИ ТА ГАРНІЙ НАСТРІЙ ДІТЯМ

ДАРУЄМО ПОДАРУНКИ ТА ГАРНІЙ НАСТРІЙ ДІТЯМ

Діти – наше майбутнє, наша надія та віра. Дуже хочеться, щоб маленькі українці, які пізнали війну, були щасливими, усміхненими, насолоджувалися кожною миттю життя та не втрачали жагу до нового. Веселощі, гарний настрій та чудові подарунки від голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко та Пісочинської селищної ради отримали діти, що потребують особливої соціальної уваги (діти з багатодітних родин і тих, що потрапили у складні життєві обставини, діти загиблих військових і діти, які позбавлені батьківського піклування). Неймовірно приємно бачити усмішки та щасливі оченята малечі, сповнені радості, задоволення та мрій. З Україною в серці!

19:29 01.08.2023

Послуга із профадаптації для ветеранів війни та членів сімей

Послуга із профадаптації для ветеранів війни та членів сімей

Пісочинська селищна рада інформує Ветерани війни, особи, що мають заслуги перед Батьківщиною, члени їх сімей, а також члени загиблих (померлих) ветеранів війни, захисників та захисниць України можуть за рахунок держбюджету отримати послугу із профадаптації. На даний час такі особи можуть пройти навчання за професією "водій" (категорії різні). Додаткову інформацію можна отримати за телефоном  0957733706, 0683424697.

11:43 01.08.2023

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ ШТОДУ І.О., СТАРОСТУ БЕРЕЗІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ ШТОДУ І.О., СТАРОСТУ БЕРЕЗІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Вітаємо з ювілеєм Штоду Ігоря Олександровича, старосту Березівського старостинського округу! Шановний Ігорю Олександровичу, прийміть найщиріші привітання з нагоди річниці з дня Вашого народження! Бажаємо Вам і Вашим рідним миру, міцного здоров`я та невичерпної наснаги у всіх починаннях і повсякденних справах, сімейного затишку, вірних людей у оточенні, успіху та достатку! Нехай вагомі досягнення громади, її процвітання та добробут сповнюють серце гордістю та надихають Вас на нові ідеї. Хай всі перепони долаються, задуми втілюються у життя, а заповітні сподівання завжди здійснюються! Зичимо Вам витримки та оптимізму, плідної роботи на благо Березівки, злагодженої роботи колективу та Божого благословення! Хай доля буде прихильною та щедрою до Вас! З ювілеєм!

06:02 01.08.2023

ЗАБЕЗПЕЧУЄМО СТАЛУ РОБОТУ ІНЖЕНЕРНИХ МЕРЕЖ ГРОМАДИ

ЗАБЕЗПЕЧУЄМО СТАЛУ РОБОТУ ІНЖЕНЕРНИХ МЕРЕЖ ГРОМАДИ

Робітниками КП "Пісочинкомунсервіс" проведено роботи з гідродинамічного очищення аварійної ділянки каналізаційної мережі, включаючи випуска багатоквартирного будинку у селищі Пісочин по вулиці Молодіжній, 4А. Шановні мешканці! Нагадуємо вам, що основна кількість аварій у мережі пов’язана з усуненням механічних засмічень, що виникають в результаті неправильної експлуатації. В каналізацію категорично заборонено скидати: - засоби особистої гігієни; - ганчірки; - рушники; - м’які іграшки; - тверді побутові відходи; - будівельні матеріали. Каналізаційна система – це не сміттєпровід!

17:44 31.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь