Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

6 серпня - День Повітряних сил ЗСУ

6 серпня - День Повітряних сил ЗСУ

Дякуємо всім, хто захищає українське небо від ворога! Ви - наші Герої! Ваша стійкість, відданість Україні та сміливість викликають захоплення та додають нам сил. Ми віримо у вас! Віримо в Україну та її Перемогу! Бережи вас Господь! Здоров'я, витримки, благополуччя у родинах! Слава Україні! Героям слава!

11:59 06.08.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПОДШИВАЛЕНКА О.В., ЗАСТУПНИКА ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПОДШИВАЛЕНКА О.В., ЗАСТУПНИКА ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Вітаємо з днем народження Подшиваленка Олександра Володимировича, заступника Пісочинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради! Шановний Олександре Володимировичу, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Бажаємо Вам і Вашим близьким миру, здоров`я та благополуччя у сімейному колі! Нехай всі сподівання обов`язково здійснюються, а плани успішно реалізуються, тепло та затишок у родині сповнює серце щастям і дарує сили на нові звершення, друзі залишаються вірними, улюблена робота приносить задоволення! Нехай у Вас все буде добре! Щедрої долі та Божого благословення у всіх справах і починаннях, плідної праці на благо громади та нових перемог у всіх сферах Вашого життя. Хай любов рідних окрилює Вас і надихає, в серці завжди живе віра у добро та впевненість у власних силах! З днем народження, шановний Олександре Володимировичу!

06:57 06.08.2023

Безпечний простір для позакласних активностей дітей громади

Безпечний простір для позакласних активностей дітей громади

Під час війни діти страждають не менше за дорослих, а то й більше. Вони потребують нашої підтримки, психоемоційного розвантаження та відчуття радощів і позитивних емоцій. З робочим візитом до Пісочинської громади завітали голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко та проректор з науково-педагогічної роботи та стратегічного розвитку Юрій Барабаш. Під час зустрічі обговорили низку важливих питань щодо забезпечення безпеки мешканців громади в умовах військового стану: ефективність роботи поліцейських офіцерів, реалізація системи відеоспостереження, соціальна інтеграція ВПО в громаду та створення безпечного освітнього середовища для дітей. Користуючись нагодою завітали до нашого безпечного простору, який облаштовано в рамках співпраці з Харківською обласною радою. Вдячні Харківській обласній раді та Тетяні Єгоровій-Луценко за підтримку громади та приємні подарунки для дітей. Ми повинні зробити все можливе, аби діти були щасливими! Все буде Україна!

14:22 04.08.2023

ДО УВАГИ ВЕТЕРАНІВ!

ДО УВАГИ ВЕТЕРАНІВ!

В рамках конкурсу проєктів «ВАРТО+ГО», організованого бюджетною установою Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів України, одним з переможців визначено проєкт «Права ветеранів», який реалізується Харківською обласною громадською організацією «Спілка ветеранів АТО». Мета проєкту – надання безоплатної юридичної допомоги ветеранам війни за незалежність України, членам їх сімей, членам сімей загиблих, військовослужбовцям на території Харківської області. Завдяки проєкту зазначені категорії громадян можуть отримати кваліфіковану безкоштовну консультацію і допомогу юристів в офісі Спілки ветеранів АТО або дистанційно. Шановні ветерани, звертаємо Вашу увагу на те, що будь-яку інформацію, пов’язану з реалізацією проєкту «Права ветеранів», можна дізнатись за наступними контактами організації: - Офіс ГО «Спілка ветеранів АТО» – м. Харків, майдан Свободи, 5, Держпром, під’їзд 6, поверх 1, оф. 19; - телефони: (066) 734-72-07, (063) 827-44-54; - сайт: svato.kh.ua; - e-mail: svato@i.ua; - Facebook: @svato.kh.ua.

14:19 04.08.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ШТОДИ В.М., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА БЕРЕЗІВКИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ШТОДИ В.М., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА БЕРЕЗІВКИ

Вітаємо днем народження Штоду Віру Михайлівну, Почесного громадянина Березівки, завідувача Березівської філії (гімназії) Комунального закладу «Пісочинський ліцей»! Шановна Віро Михайлівно, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Нехай у Вашій прекрасній родині панують мир, любов, взаєморозуміння та добробут, життя буде сповнене радістю, міцне здоров`я та творче натхнення сприятимуть втіленню всіх задумів, нові досягнення колективу та успіхи Ваших учнів сповнюють серце гордістю та дарують сили на нові перемоги! Бажаємо Вам лише приємних подій і радісних хвилювань, щедрої долі та всіх земних благ! З днем народження!

09:58 04.08.2023

ДОПОМАГАЄМО ЗСУ

ДОПОМАГАЄМО ЗСУ

526 днів наші військові героїчно боронять Батьківщину від ворогів, ризикуючи найціннішим – власним життям. Від самого початку повномасштабного вторгнення й понині Пісочинська громада допомагає нашим мужнім і звитяжним Захисникам. Напередодні професійного свята Повітряних Сил ЗСУ придбали та передали два зенітно-пошукові прожектори для одного з підрозділів Повітряної оборони ЗСУ. Ці пристрої призначені для виявлення та світлового супроводу об’єктів на дистанціях до 2000 метрів! Дякуємо нашим Захисникам! Вперед – до Перемоги!

19:28 03.08.2023

Ваші щирі слова подяки – найкраща нагорода та стимул!

Ваші щирі слова подяки – найкраща нагорода та стимул!

Мешканці багатоквартирного будинку по вулиці Молодіжній, 5 у селищі Пісочин висловлюють щиру вдячність Пісочинському селищному голові Олегу Чернобаю за асфальтування паркувальних місць на території біля будинку. «Ми розуміємо, як важко наразі, під час війни, - зазначили місцеві мешканці. Попри всі труднощі, керівництвом громади робиться все можливе для підвищення комфорту проживання: ремонтуються дороги, дахи, парки, дитячі майданчики. Дякуємо Вам за турботу!» Роботи виконані якісно, з урахуванням побажань мешканців.

17:41 02.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь