Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ БУРАКОВОЇ О.П., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ БУРАКОВОЇ О.П., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

Вітаємо з ювілеєм Буракову Олену Петрівну, Почесного громадянина Пісочина, славетну майстриню Пісочинської громади! Вельмишановна Олено Петрівно, прийміть найщиріші привітання з нагоди річниці з дня Вашого народження! Бажаємо мирного неба та довгих років життя, відмінного здоров`я, енергії, оптимізму та творчого натхнення у всіх Ваших добрих справах! Нехай Боже благословення допомагає Вам долати перепони, у родині панують тепло, злагода, достаток, всі ідеї та плани втілюються у життя, у серці завжди квітне весна та живе віра у добро та людяність! Хай всі Ваші мрії та сподівання обов`язково здійснюються!

06:05 24.07.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СЯДРИСТОЇ О.О., ІНСПЕКТОРА З ПИТАНЬ РЕЄСТРАЦІЇ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СЯДРИСТОЇ О.О., ІНСПЕКТОРА З ПИТАНЬ РЕЄСТРАЦІЇ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ

Вітаємо з Днем народження Сядристу Ольгу Олександрівну, інспектора з питань реєстрації місця проживання Пісочинської селищної ради! Шановна Ольго Олександрівно, прийміть наші найщиріші привітання з нагоди дня народження! Зичимо Вам і Вашим рідним миру, здоров`я, гармонії та стабільності! Нехай у сімейному колі пануватиме любов, злагода та достаток, підтримка колег і невичерпна наснага сприятимуть новим успіхам у професії, робота приносить моральне та матеріальне задоволення, життя дарує лише приємні події і радісні звістки. Хай всі Ваші мрії обов`язково здійснюються! Щедрої Вам долі та вірного ангела-охоронця! З днем народження!

07:17 23.07.2023

Представники Пісочинської громади взяли участь у обласному семінарі-тренінгу

Представники Пісочинської громади взяли участь у обласному семінарі-тренінгу

Сьогодні відбувся обласний семінар-тренінг від Управління молоді та спорту ХОВА «Власна справа».  Пісочинську територіальну громаду на заході представляли Сириця Валерія та Штода Ілля. На тренінгу, спрямованому  на розвиток молодіжного підприємництва,  були присутні спікери-спеціалісти Харківського обласного центру зайнятості, Головного управління Державної міграційної служби України в Харківській області, Головного управління Державної податкової служби у Харківській області. У ході засідання розглянуті актуальні питання сьогодення: Що таке мікрогрант? Як його отримати ? Який розмір мікрогранту? Обговорили моменти про податки та групи платників єдиного податку. Спікери надали багато корисної інформацію для розвитку молоді.

19:30 22.07.2023

Відбулась зустріч керівництва громади з місцевими мешканцями

Відбулась зустріч керівництва громади з місцевими мешканцями

20 липня Пісочинський селищний голова Олег Чернобай спільно з депутатом Пісочинської селищної ради Людмилою Кисєльовою, за участю керівника обслуговуючої компанії К.П. Пісочинське ВУЖКГ Вікторії Федотової та представників підрядної організації зустрілися з мешканцями багатоквартирного будинку по вулиці Надії 16Г у селищі Пісочин. Обговорили важливі питання щодо комфортності проживання мешканців, серед яких проведення капітального ремонту покрівлі будинку. Конструктивний діалог та взаємодія – запорука успіху будь-якої справи! Разом вирішуємо нагальні питання, разом будуємо майбутнє!

19:08 22.07.2023

ДЯКУЄМО ЗА ПІДТРИМКУ

ДЯКУЄМО ЗА ПІДТРИМКУ

Служба у справах дітей та сім'ї Пісочинської селищної ради висловляє вдячність Пісочинському союзу ветеранів Афганістану за підтримку та надану допомогу сім'ям з дітьми нашої громади.

10:00 21.07.2023

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ

Сьогодні ми попрощалися ще з одним мужнім сином України. 14 липня 2023 року у військово-медичному клінічному центрі помер наш Захисник України, старший солдат – Киличов Гайрат Камолович, 1977 року народження. 22 вересня 2022 року Гайрат Камолович пішов до лав Збройних сил України боронити рідну землю. Проходив службу у військовій частині А0335 старшим стрільцем-оператором 2-го механізованого відділення 3-го механізованого взводу 8-ї механізованої роти. Добрий, веселий, товариський, завжди готовий прийти на допомогу – таким його знали та назавжди запам’ятали друзі. Гайрат був дуже щедрою людиною, роздавав все іншим. Деякий час займався волонтерством, доставляючи допомогу людям. Щирі співчуття рідним та близьким Героя, який віддав життя за Україну. Низько схиляємо голови у скорботі, розділяючи ваш біль і смуток. Вічна памʼять і СЛАВА ЗАХИСНИКУ! 

20:01 20.07.2023

ВІДБУЛОСЬ ЗВІТУВАННЯ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ ОФІЦЕРІВ ГРОМАДИ ПРО РОБОТУ У ПОТОЧНОМУ РОЦІ

ВІДБУЛОСЬ ЗВІТУВАННЯ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ ОФІЦЕРІВ ГРОМАДИ ПРО РОБОТУ У ПОТОЧНОМУ РОЦІ

Поліцейські офіцери Пісочинської громади відзвітували перед депутатським корпусом про роботу у поточному році. Ключові моменти - стан забезпечення правопорядку на території громади, взаємодія з місцевими жителями та результати профілактичної роботи упродовж півріччя. Нагадуємо, що нині у громаді працюють 6 офіцерів, які пройшли відповідний відбір та професійну підготовку. З публікаціями, які висвітлюють роботу ПОГ, мешканці можуть ознайомитися на джерелах селищної ради. Інформація щодо поліцейських офіцерів розміщена на сайті Пісочинської СТГ у відповідному розділі:  САЙТ ГРОМАДИ

16:42 20.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь