Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Нові успіхи танцівників зразкового ансамблю бального танцю "Танго"

Нові успіхи танцівників зразкового ансамблю бального танцю "Танго"

Вітаємо з творчими досягненнями танцівників зразкового ансамблю бального танцю "Танго" та їх керівника Канцедала Ігоря Миколайовича! Вагомі результати продемонстрували артисти Пісочинського палацу культури та мистецтв на Національному чемпіонаті України з европейської програми: - Волков Дмитро/Ковтуненко Єва - 4 місце (категорія Ювенали 2 ) 10-11 років; - Путра Данило/Лесик Софія - 4 місце (категорія Юніори 1 ) 12-13 років; - Хамаза Микола/Чернобай Ангеліна - 3 місце (категорія молодь 1 ) 16-18 років; 2 місце (категорія молодь 2) 19-21 рр. Пишаємося успіхом наших юних танцівників та бажаємо їм подальших перемог! Дякуємо Ігорю Миколайовичу за гідну підготовку артистів до чемпіонату!

09:57 14.02.2022

ВІДНОВЛЕНО РЕЙСИ СОЦІАЛЬНОГО БЕЗКОШТОВНОГО АВТОБУСА

ВІДНОВЛЕНО РЕЙСИ СОЦІАЛЬНОГО БЕЗКОШТОВНОГО АВТОБУСА

14 лютого відновлено рейси соціального безкоштовного автобуса. УВАГА! У зв'язку з ремонтом автотранспорту Пісочинської селищної ради рейси здійснюються іншим автобусом. Шановні мешканці, звертайте увагу на позначку "СОЦІАЛЬНИЙ АВТОБУС"!

09:18 14.02.2022

Привітання з Днем народження Волошко Н.М., депутата Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Волошко Н.М., депутата Пісочинської селищної ради

Вітаємо з Днем народження Волошко Наталію Миколаївну, депутата Пісочинської селищної ради, спеціаліста юридичного відділу Пісочинської селищної ради! Шановна Наталіє Миколаївно, щиро бажаємо Вам здійснення всіх заповітних мрій, творчого натхнення та невичерпного оптимізму для втілення всіх планів! Нехай здоров`я завжди буде міцним, доля – прихильною, щастя – безмежним, а вірний ангел-охоронець оберігає від прикрощів і негараздів. Хай у сімейному колі пануватимуть любов, злагода й достаток, злагоджена праця колективу та нові успіхи у професії дарують задоволення й надихають на нові звершення! З Днем народження!

06:19 14.02.2022

Увага! Інформує Головне управління ДСНС України у Харківській області

Увага! Інформує Головне управління ДСНС України у Харківській області

Для привернення уваги перед доведенням інформації до населення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайної ситуації передається попереджувальний сигнал "УВАГА ВСІМ!", а саме: коротке звучання електросирени. Тривалість звучання попереджувального сигналу становить 3-5 хвилин. Після попереджувального сигналу здійснюється трансляція телерадіомережами відповідних екстрених повідомлень про загрозу виникнення або виникнення надзвичайної ситуації. Почувши звуки сирен необхідно негайно увімкнути телевізор, радіоприймач, FM-радіоприймач для прослуховування екстреного повідомлення. Уважно вислухавши повідомлення кожний громадянин повинен діяти без паніки і метушні у відповідності з отриманими вказівками. Кожний громадянин, який знаходиться на робочому місці, повинен виконувати всі розпорядження керівника згідно з відповідним планом з питань цивільного захисту суб’єкту господарювання. ВІДЕО

10:54 11.02.2022

Привітали з 90 річчям з Дня народження  Червякову Ганну Петрівну

Привітали з 90 річчям з Дня народження Червякову Ганну Петрівну

Від імені Пісочинського селищного голови Олега Чернобая депутат селищної ради Микола Губський привітав з 90 річчям Червякову Ганну Петрівну, шановану мешканку нашої громади. Ганно Петрівно, щиро бажаємо Вам здоров'я та щасливого довголіття, миру й злагоди у родинному колі, радості у серці та гармонії у душі! Нехай доля буде щедрою та прихильною до Вашої родини, оберігаючи від прикрощів і негараздів! З ювілеєм, вельмишановна Ганно Петрівно!

20:37 10.02.2022

Відбулось засідання виконавчого комітету Пісочинської селищної ради

Відбулось засідання виконавчого комітету Пісочинської селищної ради

10 лютого за головуванням Пісочинського селищного голови Олега Чернобая відбулось засідання виконавчого комітету Пісочинської селищної ради. Підтримано ініціативи депутатів Хоменко О.П. та Бєлової Ю.С. Члени виконавчого комітету проголосували за надання дозволу на виготовлення проектів на капітальний ремонт дитячих майданчиків біля будинків по вул. Молодіжній, 4 у мікрорайоні «Надія» та пров. Квартальному, 6/13 у мікрорайоні «Мобіль». Планується звернення за фінансовою підтримкою й до народного депутата України Євгена Пивоварова для реалізації цих проектів на умовах співфінансування. Очікуємо, що у 2022 році в громаді з’являться як мінімум 2 нових дитячих майданчика! Також члени виконавчого комітету підтримали ініціативу депутатів Образцової Л.М., Кожемяки О.М., Єгупова Б.О. та проголосували за прийняття рішень про надання дозволу на виготовлення проектної документації на облаштування нової зони відпочинку навпроти Коротичанського ліцею та на капітальний ремонт тротуару від вул. Центральної до дамби.

17:40 10.02.2022

Поліцейський офіцер громади - безпека та захист мешканців!

Поліцейський офіцер громади - безпека та захист мешканців!

06 лютого до поліцейських офіцерів громади звернувся мешканець сел. Коротич та повідомив, що з його домоволодіння викрали телевізор.Невідкладно оглянувши територію поблизу місця скоєння правопорушення, поліцейські виявили приватні камери відеоспостереження в поле зору яких ймовірно потрапив крадій. Переглянувши відео з камер, поліцейські впізнали особу правопорушника й того ж дня встановили місцезнаходження викраденого майна.

10:16 10.02.2022

НЕ ПРАЦЮЄ СВІТЛОФОРНИЙ ОБ`ЄКТ

НЕ ПРАЦЮЄ СВІТЛОФОРНИЙ ОБ`ЄКТ

УВАГА! НЕ ПРАЦЮЄ світлофорний об'єкт на перехресті вул. Полтавське шосе та пров. Шкільний. Шановні водії та пішоходи! Будьте обережні та уважні!

09:01 10.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь