A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Привітання з Днем народження Журавльової Г.В., прибиральниці службових приміщень Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Журавльової Г.В., прибиральниці службових приміщень Пісочинської селищної ради

Вітаємо з Днем народження Журавльову Галину Василівну, прибиральницю службових приміщень Пісочинської селищної ради! Шановна Галино Василівно, від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров`я та невичерпної наснаги у всіх Ваших починаннях!  Дякуємо Вам за відповідальне ставлення до робочих обов`язків і сумлінну працю! Нехай доля буде завжди прихильною до Вашої родини, в сімейному колі пануватимуть злагода та благополуччя, близькі завжди дарують свою увагу та підтримку. Щастя, гармонії, достатку та стабільності, приємних подій і радісних емоцій щодня! З Днем народження!

06:40 21.01.2022

Привітання з Днем народження Бондаренко Г.О., шанованої мешканки Пісочинської громади

Привітання з Днем народження Бондаренко Г.О., шанованої мешканки Пісочинської громади

Вітаємо з Днем народження Бондаренко Ганну Олександрівну - шановану мешканку громади, депутата 6 скликань Пісочинської селищної ради! Шановна Ганно Олександрівно! Від щирого серця зичимо Вам міцного здоров'я, щастя та родинного благополуччя, оптимізму й життєвої наснаги у всіх Ваших добрих починаннях! Нехай рідні завжди дарують Вам свою любов і увагу! Щедрої долі та Божої благодаті! Хай ангел-охоронець береже Вашу родину від прикрощів і негараздів! З Днем народження!

06:08 20.01.2022

У ПІСОЧИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ ХРЕЩЕННЯ ГОСПОДНЄ

У ПІСОЧИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ ХРЕЩЕННЯ ГОСПОДНЄ

Щорічно, 19 січня, православними віруючими відзначається велике свято – Водохреща. Вода у цей день  вважається священною, здатною очищати душі і тіла, зціляти від будь-яких хвороб. З нагоди світлого свята Богоявлення Господнього в храмах Пісочинської громади відбулися Божественні літургії, були проведені обряди освячення води. Пісочинський селищний голова Олег Чернобай взяв участь у святкових заходах до Водохреща. Він привітав присутніх зі святом та побажав міцного здоров`я, добробуту,  любові та взаєморозуміння у родинах. Заходи відбувалися із залученням працівників охорони здоров’я, надзвичайних ситуацій, поліцейських офіцерів громади, працівників селищної ради, комунальних підприємств.Всі бажаючі мали змогу пригоститися гарячими  ароматними напоями та смаколиками. Зі святом Водохреща, громадо! Миру та благополуччя, Божої благодаті та здійснення всіх мрій! ФОТОАЛЬБОМ

21:54 19.01.2022

Привітання з святом Хрещення Господнього

Привітання з святом Хрещення Господнього

Від щирого серця вітаємо з великим православним святом Хрещення Господнього! У давнину наші предки щиро вірили в те, що саме у день Водохреща вода стає цілющою та життєдайною. Пісочинська громада шанує та зберігає народні традиції!  Зичимо кожній родині здоров`я та сил, любові й злагоди, миру та благополуччя! Хай Божа благодать зійде на кожну домівку! Нехай долаються будь-які перешкоди, удача супроводжує вас у всіх справах, не покидають натхнення та енергія! Зі святом!

06:31 19.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь