Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Привітання з ювілеєм Черноморця  Віталія Олександровича, почесного громадянина  Пісочина.

Привітання з ювілеєм Черноморця  Віталія Олександровича, почесного громадянина  Пісочина.

Надзвичайно порядна та мудра людина, Віталій Олександрович  уособлює собою любов до рідного краю та шанування його історії.  Вже 19 років він займається краєзнавчою роботою, є Почесним членом Всеукраїнської спілки краєзнавців, громадським інспектором з охорони культурної спадщини Харківщини, членом творчої спилки конгресу літераторів України та національної спілки письменників України. Він - почесний краєзнавець України, основна тематика роботи якого пов`язана з історією нашого рідного Пісочина. Шановний Віталію Олександровичу! У цей святковий день прийміть наші найщиріші побажання гарного, міцного здоров’я! Нехай кожен день Вам дарує наснагу на нові звершення та наукові відкриття! Бажаємо завжди відчувати любов та підтримку найближчих, а також радість та задоволення від життя! З ювілеєм!

08:10 04.02.2019

Привітання з ювілеєм Клименко Віри  Харитонівни, почесного громадянина смт Березівка, провідного бібліотекаря Березівської бібліотеки-філії.

Привітання з ювілеєм Клименко Віри  Харитонівни, почесного громадянина смт Березівка, провідного бібліотекаря Березівської бібліотеки-філії.

Людина з величезним життєвим досвідом і прекрасним, чуйним серцем, Віра Харитонівна - зразок мудрості, людяності  та добросердя! Вона професіонал своєї справи - саме тому бібліотека Березівки є осередком культури селища! Шановна Віро Харитонівно! Прийміть наші найщиріші побажання міцного здоров’я, яке буде дарувати Вам натхнення на нові професійні звершення на благо нашої громади! Бажаємо Вам злагоди, любові та добробуту у родині. Нехай Вас завжди оточують добрі, вірні люди, життя приносіть радість та задоволення! З ювілеєм!

08:05 04.02.2019

Привітання з Днем народження Козар  Клавдії  Григорівни, почесного громадянина Пісочина

Привітання з Днем народження Козар  Клавдії  Григорівни, почесного громадянина Пісочина

Піонервожата, вихователь групи продовженого дня, вчитель, директор Коротичанської середньої школи, а з 1984 по 1990 рік  - директор  Пісочинської середньої школи, Клавдія Григорівна для багатьох поколінь мешканців громади стала взірцем Учителя та Наставника молоді! Шановна Клавдіє Григорівно! Бажаємо Вам гарного здоров’я, щастя, злагоди та добробуту у родині! Нехай Вас завжди оточують любов, повага й підтримка  та супроводжує успіх у виконанні всіх планів! З Днем народження!

08:00 04.02.2019

Роботи з очищення покрівель будівлі комунального закладу "Пісочинський ліцей".

Роботи з очищення покрівель будівлі комунального закладу "Пісочинський ліцей".

02 лютого проводяться роботи з очищення покрівель будівлі комунального закладу "Пісочинський ліцей" від снігу, а саме ділянок над ганком та майстернями. Також планується із залученням вишки здійснити очищення даху ліцею від скупчення бурульок. Роботи виконуються на замовлення Пісочинської селищної ради.

15:52 02.02.2019

Новини благоустрою громади. 02 лютого 2019р.

Новини благоустрою громади. 02 лютого 2019р.

02 лютого. На замовлення Пісочинської селищної ради проводяться роботи з очищення та розширення проїжджій частині доріг громади, а також посипання доріг та пішохідних тротуарів піщано-сольовою сумішшю. Подібні роботи було виконано у сел. Рай-Оленівка, наразі очищення доріг та посипання тротуарів сумішшю  здійснюється на території мікрорайону «Мобіль». Дбаємо про безпеку мешканців громади!

12:22 02.02.2019

Привітання з Днем народження Алексаняна А. Я., депутата Пісочинської селищної ради!

Привітання з Днем народження Алексаняна А. Я., депутата Пісочинської селищної ради!

Вітаємо з Днем народження Алексаняна Армена Яшаєвича, депутата Пісочинської селищної ради! Принциповий і відповідальний депутат, Армен Яшаєвич знає свою виборчу дільницю та поважає виборців. Він надзвичайно уважний до звернень людей, які мешкають в нашій громаді. Шановний Армене Яшаєвичу, щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, любові та добробуту у родині! Нехай Вас оточують та підтримують вірні друзі! Бажаємо Вам успішного втілення всіх планів та наснаги на нові професійні звершення! З Днем народження!

08:10 02.02.2019

Привітання з Днем народження Литвиненка Максима Владиславовича, голови Харківської районної ради.

Привітання з Днем народження Литвиненка Максима Владиславовича, голови Харківської районної ради.

Вітаємо з Днем народження Литвиненка Максима Владиславовича, голову Харківської районної ради! Вельмишановний Максиме Владиславовичу! У цей святковій день прийміть наші найщиріші побажання гарного, міцного здоров`я, яке буде дарувати Вам наснагу на нові професійні успіхи та високі досягнення на благо нашої країни! Нехай любов, злагода та добробут стануть постійними супутниками Вашої родини, а підтримка колег та однодумців стане запорукою вдалого втілення всіх планів та задумів! З Днем народження!

08:00 02.02.2019

Увага! Небезпека!

Увага! Небезпека!

Пісочинська селищна рада закликає мешканців громади бути вкрай обачними у зимовий період! Через перепади температури повітря на дахах будівель може утворюватися нагромадження снігу та бурульок. Танучи, вони падатимуть і цим можуть становити небезпеку для пішоходів. Щоб вберегтися від падіння снігу та бурульок з дахів, радимо  мешканцям дотримуватись основних правил безпеки: - проходячи повз будинку чи високі дерева, необхідно впевнитись у відсутності загрози падання скупчень снігу чи льодових наростів; - не ходити під дахами будівель та інших споруд, а також під балконами, обираючи найбільш безпечний маршрут руху вулицями громади; - не заходити за межі встановлених огорож. В місцях їх відсутності слід звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги й снігу на дахах будинків та оминати їх; - власникам автотранспорту не слід припарковувати свої машини біля будинків; - обов'язково попереджати дітей про небезпеку падіння снігу та бурульок.         Мешканці багатоповерхівок повинні слідкувати за своїми балконами. При можливості необхідно збити бурульки, щоб перехожі чи сусіди знизу не травмувалися. Увага! Проводити роботи з прибирання снігу, льоду з дахів будівель повинні фахівці  зі спеціальною підготовкою, які  будуть дотримуватися відповідних правил техніки безпеки.

21:01 01.02.2019

Інформація про розробку проектної документації

Інформація про розробку проектної документації

Пісочинська селищна рада продовжує роботу з розробки містобудівної документації щодо реконструкції частини території селища з розташування критого надземного пішохідного переходу через трасу «Київ-Харків-Довжанський».

17:42 01.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь