A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Привітання з Днем народження Алексаняна А. Я., депутата Пісочинської селищної ради!

Привітання з Днем народження Алексаняна А. Я., депутата Пісочинської селищної ради!

Вітаємо з Днем народження Алексаняна Армена Яшаєвича, депутата Пісочинської селищної ради! Принциповий і відповідальний депутат, Армен Яшаєвич знає свою виборчу дільницю та поважає виборців. Він надзвичайно уважний до звернень людей, які мешкають в нашій громаді. Шановний Армене Яшаєвичу, щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, любові та добробуту у родині! Нехай Вас оточують та підтримують вірні друзі! Бажаємо Вам успішного втілення всіх планів та наснаги на нові професійні звершення! З Днем народження!

08:10 02.02.2019

Привітання з Днем народження Литвиненка Максима Владиславовича, голови Харківської районної ради.

Привітання з Днем народження Литвиненка Максима Владиславовича, голови Харківської районної ради.

Вітаємо з Днем народження Литвиненка Максима Владиславовича, голову Харківської районної ради! Вельмишановний Максиме Владиславовичу! У цей святковій день прийміть наші найщиріші побажання гарного, міцного здоров`я, яке буде дарувати Вам наснагу на нові професійні успіхи та високі досягнення на благо нашої країни! Нехай любов, злагода та добробут стануть постійними супутниками Вашої родини, а підтримка колег та однодумців стане запорукою вдалого втілення всіх планів та задумів! З Днем народження!

08:00 02.02.2019

Увага! Небезпека!

Увага! Небезпека!

Пісочинська селищна рада закликає мешканців громади бути вкрай обачними у зимовий період! Через перепади температури повітря на дахах будівель може утворюватися нагромадження снігу та бурульок. Танучи, вони падатимуть і цим можуть становити небезпеку для пішоходів. Щоб вберегтися від падіння снігу та бурульок з дахів, радимо  мешканцям дотримуватись основних правил безпеки: - проходячи повз будинку чи високі дерева, необхідно впевнитись у відсутності загрози падання скупчень снігу чи льодових наростів; - не ходити під дахами будівель та інших споруд, а також під балконами, обираючи найбільш безпечний маршрут руху вулицями громади; - не заходити за межі встановлених огорож. В місцях їх відсутності слід звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги й снігу на дахах будинків та оминати їх; - власникам автотранспорту не слід припарковувати свої машини біля будинків; - обов'язково попереджати дітей про небезпеку падіння снігу та бурульок.         Мешканці багатоповерхівок повинні слідкувати за своїми балконами. При можливості необхідно збити бурульки, щоб перехожі чи сусіди знизу не травмувалися. Увага! Проводити роботи з прибирання снігу, льоду з дахів будівель повинні фахівці  зі спеціальною підготовкою, які  будуть дотримуватися відповідних правил техніки безпеки.

21:01 01.02.2019

Інформація про розробку проектної документації

Інформація про розробку проектної документації

Пісочинська селищна рада продовжує роботу з розробки містобудівної документації щодо реконструкції частини території селища з розташування критого надземного пішохідного переходу через трасу «Київ-Харків-Довжанський».

17:42 01.02.2019

Привітання з Днем народження Святенка В. В., почесного громадянина смт Березівка.

Привітання з Днем народження Святенка В. В., почесного громадянина смт Березівка.

Вітаємо з Днем народження Святенка Віктора Васильовича, почесного громадянина смт Березівка! Генерал-майор авіації у відставці, активний громадський діяч,  ініціатор збудованої  дзвінниці у Березівці, Віктор Васильович уособлює собою любов до рідного краю та своїх односельців! Вельмишановний  Вікторе Васильовичу! У цей святковий день бажаємо Вам міцного здоров`я та гарного, бадьорого настрою! Нехай Вас завжди оточує любов, повага, та підтримка найближчих, а успіх та наснага на нові життєві  досягнення стане буде постійним супутником! З Днем народження!

11:02 01.02.2019

Привітання з Днем народження Шабанова С.  В., директора ТОВ «Мобількомунсервис»!

Привітання з Днем народження Шабанова С.  В., директора ТОВ «Мобількомунсервис»!

Шановний Сергію Васильовичу! Від щирого серця бажаємо Вам нових професійних успіхів на благо нашої громади! Нехай міцне здоров’я стане запорукою завжди бадьорого настрою, а любов та підтримка найближчих дарує відчуття щастя! Бажаємо миру, злагоди та добробуту Вашій родині! З Днем народження!

08:00 01.02.2019

Новини благоустрою громади.

Новини благоустрою громади.

31 січня. Працівниками комунальних служб для безпеки пересування мешканців громади було виконано  роботи з посипання тротуарів піщано-сольовою сумішшю, а саме: території  від супермаркету АТБ до вул. Клубної,  від окружної дороги до залізничної лінії, вул. Рижовська,  Гоголя, Заводська.  Роботи проведено на замовлення Пісочинської селищної ради.

20:24 31.01.2019

Привітання з Днем народження Ткачука Анатолія Івановича.

Привітання з Днем народження Ткачука Анатолія Івановича.

Щиро вітаємо з Днем народження Ткачука Анатолія Івановича, депутата Пісочинської селищної ради, Почесного громадянина селища Пісочин,  лікаря загальної практичної сімейної медицини Комунального некомерційного підприємства Харківської районної ради «Центр медичної допомоги № 2 Харківського району»! Порядний, відповідальний, надзвичайно працелюбний, доброзичливий і комунікабельний, Анатолій Іванович користується авторитетом та повагою серед мешканців нашої громади. Шановний Анатолію Івановичу! У цей святковий день прийміть наші найщиріші побажання  міцного здоров’я, наснаги на нові професійні досягнення на благо нашої громади, щастя, любові та добробуту в родині! Нехай Вас завжди оточують вірні, люблячі люди, а успіх від втілення задумів дарує відчуття задоволення! З Днем народження!

08:03 30.01.2019

Увага! Вакансія!

Увага! Вакансія!

Пісочинська селищна рада запрошує на роботу прибиральника службових приміщень (0,5 ставки). За додатковою інформацією звертатись: смт Пісочин, пров. Транспортний, 2, будівля Пісочинської селищної ради, 2 поверх, приймальня.

16:24 29.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь