A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Свято сім'ї, кохання, традицій - свято нашої громади!

Свято сім'ї, кохання, традицій - свято нашої громади!

15 лютого в комунальному закладі «Пісочинський палац культури та мистецтв» відбувся щорічний конкурс «Родина року». Перед початком програми в фойє палацу розмістилася яскрава експозиція майстринь, які завжди радують нас своєю творчістю! А музикант та чудові міми, які зустрічали гостей, користувалися загальною увагою! Протягом усього вечора глядачам дарували своє мистецтво талановиті артисти Пісочинського палацу культури і мистецтв. У рамках конкурсної програми шість прекрасних пар продемонстрували гостям свята величезну силу свого кохання, ніжність, креативність та численні таланти! Родини, які брали участь в конкурсі, енергійно, завзято та весело підбадьорювали команди підтримки: вони приготували плакати, речівки та позитивні емоції! Всі родини - учасники отримали в якості подарунків: - блендери та квіти від Пісочинської селищної ради в особі Олега Чернобая; - подушки від благодійного фонду «Щасливий дім»; - набір солодощів від найсмачнішої фабрики шоколаду «Бісквіт - шоколад»; - два квитки на будь-який сеанс від мережі кінотеатрів «Кіноленд»; - сертифікати на 8 парних занять спортом у тренажерному залі КЗ «ФОК« Мобіль»; - сертифікат на 500 грн на відвідування розважального комплексу «Pool bar»; - сертифікат на 150 грн на розваги при відвідуванні Дитячого розважального комплексу «Мадагаскар»; - теплі пледи від ТОВ «Уміта» в особі директора Андрія Валяєва; - набір пазлів та знижку 10% на покупки у магазині дитячих товарів «Хатка Малятка»; - набори посуду від депутата Харківської районної державної адміністрації Валерія Мещаненко; - набір рушників від ДП «Автосервіс» АТ КДБК і депутата Пісочинської селищної ради Діни Співак; За підсумками проведених конкурсів кожна пара стала переможцем у певній номінації: - Найніжніша: родина Таран; - Наймиліша: родина Асланян; - Найзакоханіша: родина Вільхівських; - Найкреатівніша: родина Солонин; - Найдружніша: родина Мірзоян. Переможцем у головній номінації «РОДИНА РОКУ – 2019» стала чудова родина Гаркуш, яка й отримала головний приз - мультиварку від Пісочинської селищної ради та найбільший пакет солодощів від "Бісквіт-Шоколад"! Вітаємо всіх учасників, глядачів та вболівальників цього унікального доброго конкурсу! Свято родини в нашій громаді вдалося на славу!

11:40 16.02.2019

Обурливий факт вандалізму!

Обурливий факт вандалізму!

В ніч з 14 на 15 лютого на території нашої громади було вчинено акт вандалізму. В безкоштовному чоловічому туалеті, розташованому на розворотному колі маршрутного автобуса (мікрорайон «Мобіль»), невідомими було зламано вікно, зруйновані квіткові горщики, пошкоджений змішувач, розбита чаша Генуя. Також була здійснена спроба крадіжки сушарки для рук. На даний момент на замовлення Пісочинської селищної ради пошкодження частково усунені та відремонтовані. Шановні мешканці! Закликаємо Вас бережно та турботливо ставиться до майна громади! Загальне благополуччя — справа кожного з нас!

17:30 15.02.2019

Роботи по забезпеченню  комфорту та безпеки пересування територією громади.

Роботи по забезпеченню комфорту та безпеки пересування територією громади.

14 лютого. На замовлення Пісочинської селищної ради проводяться відповідні роботи  по  забезпеченню  комфорту та безпеки пересування територією громади,  а саме: посипання доріг  піщано-сольовою сумішшю, перевірка та заміна непрацюючих ліхтарів вуличного освітлення, ремонт пішохідних світлофорів. 

17:03 14.02.2019

Засідання сесії

Засідання сесії

12 лютого 2019 року відбулось засідання XVII сесії VII скликання депутатів у приміщені Пісочинської селищної ради.

14:20 13.02.2019

«Зимові розваги».

«Зимові розваги».

10 лютого за ініціативи КП «Центр поводження з тваринами» та за підтримки Пісочинської селищної ради у зоні відпочинку  мікрорайону «Мобіль» відбулись «Зимові розваги» -  щорічний святковий захід для дорослих та маленьких мешканців, а також  для всіх гостей нашої гостинної громади. Веселі аніматори розважали діточок  різноманітними конкурсами та запрошували до участі в спортивних  іграх. Ведучі своїми дотепними жартами підтримували дорослих учасників конкурсів. Стилістичні фотозоні користувались загальною популярністю. Також всі бажаючі мали змогу вдосталь фотографуватись с собаками й отримати справжню насолоду від спостереження за динамічними, емоційними перегонами їздових собак. Багато задоволення отримали маленькі мешканці від спілкування з  патрульними поліцейськими, які розповідали їм про свою службу та демонстрували оснащення патрульної машини. Вручення дипломів, медалей та солодощі для дітей від Пісочинської селищної  ради, а також чудові призи від партнерів «Winter Dog Fest» для учасників перегонів і спортивного конкурсу богатирів стало приємним моментом нашого родинного свята, де кожен отримав позитивні радісні враження!

15:33 11.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь