Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Привітання з Днем народження Лазька В.А., юрисконсульта Пісочинської селищної ради.

Привітання з Днем народження Лазька В.А., юрисконсульта Пісочинської селищної ради.

Вітаємо з Днем народження Лазька  Владислава Андрійовича, юрисконсульта юридичного відділу Пісочинської селищної ради! Компетентний та відповідальний працівник, який досконало володіє тонкощами своєї професії, Владислав Андрійович – доброзичлива, уважна людина, яка користується повагою  оточуючих. Шановний Владиславе Андрійовичу! Щиро бажаємо Вам успішного, гармонійного, насиченого позитивними яскравими враженнями та любов`ю життя! Нехай кожен день відкриває Вам нові горизонти,  дарує нові зустрічі з цікавими людьми. Щастя, добробуту, натхнення на нові досягнення! З Днем народження!  

08:11 07.04.2019

Благовіщення Пресвятої Богородиці.

Благовіщення Пресвятої Богородиці.

07 квiтня, рівно за 9 місяців до Різдва Христового,  православні християни відзначають велике світле свято Благовіщення Пресвятої Богородиці. У цей день Діві Марії явився архангел Гавриїл і сповістив їй про грядуще народження Ісуса Христа — Сина Божого. «Радуйся, Благодатная! Господь с Тобою; благословенна Ты между женами». Марія у подиві запитала Ангела, як може народитися син у тієї, яка не знає чоловіка. І тоді Архангел сказав їй: «Дух Святый найдет на тебя, и сила Всевышнего осенит тебя; посему и рождаемое Святое наречется Сыном Божиим». Цього дня людство чекало понад п’ять тисяч років. У святих книгах говорилося про пришестя у світ Спасителя. І ось довгоочікуваний час настав. У цей день церква рекомендує православним віруючим відкласти справи, щоб відвідати церкву або помолитися вдома. Молитви під час свята дуже важливі — адже вони допомагають очистити душу від негативу. У Благовіщення прийнято відпускати білих голубів на свободу. Білий голуб з давніх часів втілює мир і добрі звістки. Він є символом благодатної дії Святого Духа, а білосніжні крила — символом чистоти самої Діви Марії. Шановні мешканці! Вітаємо Вас зі світлим святом! Бажаємо Вашим родинам щастя, любові, добробуту та душевної гармонії!

07:00 07.04.2019

За чисте довкілля. Смт. Березівка.

За чисте довкілля. Смт. Березівка.

06 квітня мешканці нашої громади активно, творчо та із задоволенням долучилися до акції «За чисте довкілля». Так, у смт Березівка небайдужими мешканцями, представниками селищної ради, комунальних закладів «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів», «Березівський будинок культури», «Березівська бібліотека» та ін. проведено відповідні роботи, які сприятимуть збереженню навколишнього природного середовища та відновленню належної чистоти на території селища після зимового періоду. Дякуємо всім, хто сьогодні долучився до марафону, хто щиро любить наш рідний дім та сприяє його розвитку та процвітанню!

14:03 06.04.2019

Новини благоустрою громади. Очищення території від сміття.

Новини благоустрою громади. Очищення території від сміття.

05 квітня. Методично проводяться роботи по очищенню від сміття території громади, які виконують представники підрядної організації на замовлення Пісочинської селищної ради. Сьогодні по вулиці Санаторній до повороту на смт Березівка було зібрано понад 70 мішків сміття! Дякуємо працівникам за сумлінну роботу!

20:27 05.04.2019

Новини благоустрою.

Новини благоустрою.

Підрядною організацією на замовлення Пісочинської селищної ради проводяться роботи з благоустрою території громади, а саме: культивація грунту клумб для подальшої висадки декоративних рослин та вивезення будівельних матеріалів з території соснового бору мікрорайону "Мобіль".

15:56 05.04.2019

Новини благоустрою. Роботи по забезпеченню належного екологичного стану громади.

Новини благоустрою. Роботи по забезпеченню належного екологичного стану громади.

На замовлення Пісочинської селищної ради, відповідно до договірних відносин та узгодженого графика, підрядною організацією регулярно та сумлінно проводяться роботи по забезпеченню належного екологічного стану громади. 

19:43 04.04.2019

Роботи з поновлення дорожнього покриття вулиць громади.

Роботи з поновлення дорожнього покриття вулиць громади.

Систематично проводяться роботи з поновлення дорожнього покриття вулиць громади. Так, 03 квітня на замовлення Пісочинської селищної ради відповідні роботи здійснюються по пров. Шевченка. Дбаємо про безпеку та комфорт мешканців!

15:05 03.04.2019

Новини благоустрою громади. Селище Рай-Оленівка.

Новини благоустрою громади. Селище Рай-Оленівка.

На замовлення Пісочинської селищної ради представниками комунальних підприємств  систематично проводяться  роботи з приведення в належний стан майданчиків, на яких розміщено контейнери для вивозу сміття у с. Рай-Оленівка. Також 02 квітня за сприяння селищної ради був організований вивіз сміття, зібраного на території селища (прибережна зона ставка) небайдужими мешканцями. Пісочинська селищна рада завжди підтримує ініціативи, які сприяють розвитку та процвітанню нашої громади! Шановні мешканці Нагадуємо Вам про необхідність укладення  договорів на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території одноквартирних житлових будинків (приватних домоволодінь), підприємств, установ, організацій та інших суб’єктів господарювання, які розташовані на території приватного сектора Пісочинської ОТГ. Додаткову угоду або новий договір  можна укласти, звернувшись: - Пісочинське ВУЖКГ (з 8.00 до 16.00, перерва з 12.00 до 13.00,  окрім суботи та неділі. Телефон 742-11-08); - смт Березівка, адміністративна будівля (вул. Слобожанська, 21).

09:51 03.04.2019

Новини благоустрою громади.

Новини благоустрою громади.

На замовлення Пісочинської селищної ради цілеспрямовано та методично проводяться роботи з поновлення дорожнього покриття вулиць громади. Так, 02 квітня відповідні роботи здійснюються на території мікрорайону «Мобіль». Дбаємо про безпеку та комфорт мешканців!

14:21 02.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь