Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Привітання з Днем народження настоятеля Пісочинського Свято-Василівського храму, протоієрея Леоніда Мушинського.

Привітання з Днем народження настоятеля Пісочинського Свято-Василівського храму, протоієрея Леоніда Мушинського.

Щиросердно вітаємо з Днем народження настоятеля Пісочинського Свято-Василівського храму, протоієрея Леоніда Мушинського! У 1973 році  Леоніда Миколайовича призначено священиком Пісочинської Василівської церкви. Він удостоєний орденом Князя Володимира ІІІ ступеню. За багаторічну працю на благо селища  присвоєно звання «Почесний громадянин селища Пісочин». Багато поколінь мешканців нашої громади відчувають до нього щиру повагу, любов та нескінченну довіру! Бажаємо Вам, шановний Леоніде Миколайовичу,  гарного здоров’я та бадьорого настрою! Нехай міцність духовних та тілесних сил дарує наснагу на нові благі починання! Бажаємо Вам Божої  допомоги, терпіння та благословення на многая літа! Нехай Вас завжди береже Господь! Зі святом!  

08:00 30.03.2019

Привітання з Днем народження Вереітінова Валерія Вікторовича, Почесного громадянина Пісочина.

Привітання з Днем народження Вереітінова Валерія Вікторовича, Почесного громадянина Пісочина.

Вітаємо  з Днем народження Вереітінова Валерія Вікторовича, Почесного громадянина Пісочина! Шановний Валерію Вікторовичу! У цей святковий день бажаємо Вам міцного здоров’я, злагоди, любові та добробуту у родині! Нехай професійні  звершення та успіхи, підтримка вірних друзів і однодумців дарують Вам  наснагу на нові добрі починання! Зі святом!  

07:31 30.03.2019

Увага! Перехід на летній час!

Увага! Перехід на летній час!

Шановні мешканці громади! Нагадуємо Вам,  що  в ніч з 30 на 31 березня (о 3-й годині ранку)  в Україні відбудеться перехід на літній час: стрілки годинника слід перевести на одну годину вперед.

21:36 29.03.2019

Новини благоустрою.

Новини благоустрою.

Пісочинська селищна рада дбає про належний екологічний стан та добробут громади! Не припиняються роботи з ліквідації стихійних сміттєзвалищ на території Пісочинської ОТГ.

15:49 29.03.2019

Новини благоустрою громади.

Новини благоустрою громади.

На замовлення Пісочинської селищної ради проводяться роботи з очищення території громади від будівельного сміття.

16:36 28.03.2019

Оголошення!

Оголошення!

Пісочинська селищна рада звертається до власника даних будівельних матеріалів, які знаходяться на вході в сосновий бір мікрорайону "Мобіль" (вул Кушнарьова, 3) з проханням прибрати їх з території зони відпочинку!

21:40 27.03.2019

Новини благоустрою громади.

Новини благоустрою громади.

На замовлення Пісочинської селищної  ради регулярно та цілеспрямовано проводяться роботи з ліквідації стихійних несанкціонованих сміттєзвалищ на території громади. На жаль, випадки неналежного ставлення до навколишнього середовища непоодинокі! Шановні мешканці! Звертаємо Вашу увагу на необхідність укладення  договорів на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території одноквартирних житлових будинків (приватних домоволодінь), підприємств, установ, організацій та інших суб’єктів господарювання, які розташовані на території приватного сектора Пісочинської ОТГ. Додаткову угоду або новий договір  можна укласти, звернувшись: - Пісочинське ВУЖКГ (з 8.00 до 16.00, перерва з 12.00 до 13.00,  окрім суботи та неділі. Телефон 742-11-08); - смт Березівка, адміністративна будівля (вул. Слобожанська, 21).

21:28 27.03.2019

Новини благоустрою. Утримання житлового фонду громади.

Новини благоустрою. Утримання житлового фонду громади.

Пісочинська селищна рада продовжує фінансувати роботи по утриманню в належному стані житлового фонду.  Так, 26 березня на замовлення селищної ради здійснено капітальний ремонт ліфтового обладнання та кабіни ліфта у першому під'їзді будинку за адресою: вул. Квартальна, 8/8 в мікрорайоні «Мобіль».  Дбаємо про комфорт та безпеку мешканців!

20:37 26.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь