Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

«ЯК НЕ СТАТИ ЖЕРТВОЮ ВУЛИЧНОЇ ЗЛОЧИННОСТІ». 

«ЯК НЕ СТАТИ ЖЕРТВОЮ ВУЛИЧНОЇ ЗЛОЧИННОСТІ». 

Шановні мешканці громади, пропонуємо Вам ознайомиться з пам’яткою, підготовленої Головним управлінням Національної поліції в Харківській області за сприяння Консультативної місії Європейського Союзу, «ЯК НЕ СТАТИ ЖЕРТВОЮ ВУЛИЧНОЇ ЗЛОЧИННОСТІ».  Зазначена пам’ятка є практичним посібником для громадян та містить ряд практичних порад, застосування яких дозволить попередити злочинні посягання на громадян та їх майно.

10:19 15.04.2019

«ПУБЛІЧНА БЕЗПЕКА ТА ДОВІРА ДО ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ».

«ПУБЛІЧНА БЕЗПЕКА ТА ДОВІРА ДО ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ».

Шановні мешканці громади! Відповідно до Регіональної програми забезпечення публічної безпеки і порядку та протидії злочинності на території Харківської області на 2018-2019 роки Харківським національним університетом внутрішніх справ (науково-дослідною лабораторією з проблем протидії злочинності) за підтримки Харківської обласної державної адміністрації та Консультативної місії Європейського Союзу, проводиться дослідження «ПУБЛІЧНА БЕЗПЕКА ТА ДОВІРА ДО ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ». Дослідження проводиться у формі інтернет-опитування з використанням анонімного електронного опитувальника за посиланням: htt://survey.univd.edu.ua/index.php/448549?lang=uk.

10:18 15.04.2019

Привітання Днем народження Біцури В. Л., депутата Пісочинської селищної ради.

Привітання Днем народження Біцури В. Л., депутата Пісочинської селищної ради.

Вітаємо з Днем народження Біцуру Володимира Леонідовича, депутата Пісочинської селищної ради! Шановний Володимире Леонідовичу! Прийміть наші щирі побажання міцного здоров’я, яке даруватиме бадьорий настрій та наснагу на нові досягнення на благо нашої громади! Нехай завжди супроводжують Вас любов найближчих та підтримка вірних друзів. Бажаємо злагоди, затишку та добробуту у родині, втілення всіх планів та задумів, радісних успішних днів!  З Днем народження!  

08:04 15.04.2019

Висадка дерев на території громади.

Висадка дерев на території громади.

13 квітня за ініціативи Пісочинської селищної ради виконуються роботи з озеленення території громади. Разом з Пісочинським селищним головою Олегом Чернобаєм активні мешканці, депутатський корпус Пісочинської селищної ради, комунальні служби висадили близько 80 сосен на території соснового бору, де кожного дня відпочивають дорослі та маленькі пісочниці. Після висадки дерев всіх частували смачною кашею. На замовлення селищної ради висаджуються липи та горобини віком 8-10 років біля каплички в мікрорайоні «Мобіль», в селищі Рай-Оленівка, по вулиці Заводській, біля дитячого майданчика по вулиці Слобідській. Пісочинська селищна рада дякує всім, хто сьогодні долучився до такої важливої справи! До Вашої уваги фотозвіт!

15:44 13.04.2019

Роботи з благоустрою території громади.

Роботи з благоустрою території громади.

11 квітня на замовлення Пісочинської селищної ради у мікрорайоні «Мобіль»  виконувалися роботи з буріння свердловини для технічної води, яка буде використовуватися поливу квітів на клумбах, саджанців дерев та для підтримання належного санітарного стану після проведення масових заходів.  

10:28 12.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь