Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Я маю право на якісні адміністративні послуги.

Я маю право на якісні адміністративні послуги.

Міністерством юстиції України в рамках реалізації правоосвітницького проекту "Я маю право!" для інформування населення про надання якісних адміністративних послуг через ЦНАП розміщуємо інформаційні матеріалии "Я маю право на якісні адміністративні послуги".

11:13 14.05.2019

Привітання з ювілеєм Рябухи Л.Г., соціального  робітника Пісочинської селищної ради.

Привітання з ювілеєм Рябухи Л.Г., соціального робітника Пісочинської селищної ради.

Вітаємо з ювілеєм  Рябуху Ларису Григорівну,  соціального  робітника відділу по наданню соціальних послуг одиноким,  непрацездатним громадянам похилого віку та особам з інвалідністю Пісочинської селищної ради! Шановна Ларисо  Григорівно! Від щирого серця бажаємо Вам щастя, міцного здоров`я, затишку, злагоди та добробуту в родині! Нехай Ваші дні будуть сповнені любов`ю та радістю, добротою та позитивними емоціями! Безмежно вдячні за Вашу нелегку шляхетну справу, яка безпосередньо сприяє розвитку нашої громади. З ювілеєм!

07:04 14.05.2019

Привітання з Днем народження Безпалої О. В., головного спеціаліста бюджетно-фінансового відділу Пісочинської селищної ради.

Привітання з Днем народження Безпалої О. В., головного спеціаліста бюджетно-фінансового відділу Пісочинської селищної ради.

Вітаємо з Днем народження Безпалу Ольгу  Вікторівну, головного спеціаліста бюджетно-фінансового відділу Пісочинської селищної ради! Ольга Вікторівна - професіонал своєї справи. Вона - порядна, щира та мудра людина, яку поважають оточуючі та цінують колеги. Шановна Ольго Вікторівно! Від щирого серця бажаємо Вам щасливого, насиченого радісними подіями та яскравими емоціями життя! Нехай міцне здоров`я дарує наснагу на нові професійні звершення, а підтримка колег і друзів забезпечую успішне втілення всіх планів і задумів! Любові, злагоди та добробуту у родині! З Днем народження!

08:41 13.05.2019

Привітання з Днем матері.

Привітання з Днем матері.

           Сьогодні ми відзначаємо особливе свято, наповнене любов’ю  та щирою вдячністю — День матері!      Мамо! Скільки доброти та турботи, скільки кохання у цьому слові! Усе найкраще у світі — мамо! Вона готова забрати твій біль, захистити від будь-якої небезпеки. Все зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє та буде любити незважаючи на обставини.      Низький уклін всім матерям! Ми безмежно вдячні Вам за терпіння, турботу та самовідданість! Бажаємо Вам міцного здоров’я та довголіття, щастя, мирного неба та нескінченної любові Ваших дітей! Зі святом!

07:35 12.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь