Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Люботинський РЕМ повідомляє! Увага! Відключення електроенергії.

Люботинський РЕМ повідомляє! Увага! Відключення електроенергії.

Люботинський РЕМ повідомляє! Телефонограма надійшла до селищної ради 23.05.2019 року. У зв'язку з ремонтними роботами, 23 травня 2019 року з 09:00 до 17:00 буде припинено електропостачання в с. Надточії та ві сел. Пісочин по вул. Чехова, пров.Чехова, вул. Партизанській, вул. Слобідській з №1-47.

08:24 23.05.2019

Привітання з Днем народження Пригоди М. А., члена виконавчого комітету Пісочинської селищної ради.

Привітання з Днем народження Пригоди М. А., члена виконавчого комітету Пісочинської селищної ради.

Щиро вітаємо з Днем народження Пригоду Миколу Андрійовича, члена виконавчого комітету Пісочинської селищної ради! Микола Андрійович народився та проживає в селищі Пісочин. Він – людина з активною громадською позицією. Протягом тривалого часу  входить до складу найчисельнішої у Харківському районі Пісочинської спілки ветеранів Афганістану. Виконував обов’язки депутата Пісочинської селищної ради VII скликання.  Щирий, порядний, небайдужий і доброзичливий він дбає про нашу громаду та добробут її мешканців. Шановний Миколо Андрійовичу! У цей святковий день прийміть наші щирі побажання міцного здоров’я, злагоди та добробуту в родині, успіхів у всіх сферах життя! Нехай настрій завжди буде бадьорим і радісним, родинний затишок і любов найближчих дарують відчуття впевненості та задоволення,  а професійні досягнення сприяють процвітанню нашої громади! З Днем народження!

07:36 23.05.2019

#ЩастиНаЗНО

#ЩастиНаЗНО

23 травня всі випускники закладів освіти Пісочинської громади складатимуть ЗНО з української мови та літератури (обов`язковий предмет). Підтримуємо нашу прекрасну молодь – нашу надію та майбутнє, та бажаємо їм успіху! 

15:10 22.05.2019

Увага! Відключення електроенергії.

Увага! Відключення електроенергії.

Люботинський РЕМ повідомляє! Телефонограма надійшла до селищної ради 22.05.2019 року об 11:00. У зв'язку з ремонтними роботами, 22 травня 2019 року з 12:00 до 17:00 буде припинено електропостачання в с. Надточії.

11:22 22.05.2019

Привітання з Днем народження Губського Н.І., депутата Пісочинської селищної ради.

Привітання з Днем народження Губського Н.І., депутата Пісочинської селищної ради.

Вітаємо з Днем народження Губського Миколу Івановича, депутата Пісочинської селищної ради! Щирий, відкритий, небайдужий, надійний. Людина діла, яка не любить говорити ані про себе, ані про свої особисті заслуги. Але кожен, хто спілкувався з Миколою Івановичем, знає як він дбає про громаду, як багато сіл і часу він приділяє її мешканцям! Шановний Миколо Івановичу! Від щирого серця бажаємо Вам завжди відчувати всю красу та гармонію життя, радіти й насолоджуватися кожним днем! Нехай міцне здоров’я стане запорукою бадьорого настрою, а любов, злагода, добробут у родині та підтримка вірних друзів дарують наснагу на нові звершення на благо Пісочинської громади. Бажаємо успішного втілення всіх Ваших планів та задумів. З Днем народження!

07:00 22.05.2019

Привітання з ювілеєм Ужченко В.І. від Пісочинського селищного голови Олега Олександровича Чернобая.

Привітання з ювілеєм Ужченко В.І. від Пісочинського селищного голови Олега Олександровича Чернобая.

Пісочинський селищний голова Олег Олександрович Чернобай привітав с ювілеєм Ужченко Валентину Іванівну, начальника відділу по наданню соціальних послуг одиноким, непрацездатним громадянам похилого віку та особам з інвалідністю.  Олег Олександрович звернувся до ювіляра зі словами вдячності, відзначив важливий внесок в організацію злагодженої роботи відділу, а також самовіддану працю всіх представників відділу, яка сприяє розвитку та процвітанню Пісочинської громади. Щирі побажання міцного здоров`я, миру, благополуччя та нових професійних досягнень пролунали у цей день на адресу Валентини Іванівни!

11:35 20.05.2019

Привітання з Днем народження Чорної Ю. А., спеціаліста загально-організаційного відділу Пісочинської селищної ради.

Привітання з Днем народження Чорної Ю. А., спеціаліста загально-організаційного відділу Пісочинської селищної ради.

Вітаємо з Днем народження Чорну Юлію Анатоліївну, спеціаліста загально-організаційного відділу Пісочинської селищної ради! Доброзичлива, уважна, компетентна та відповідальна, Юлія Анатоліївна користується повагою та щирою любов’ю оточуючих. Надзвичайно позитивна та харизматична, щира, зі світлою, ласкавою усмішкою, вона створює навколо себе неповторну радісну атмосферу. Шановна Юліє Анатоліївно! У цей святковий день прийміть наші побажання щасливого життя, сповненого любов’ю, красою, яскравими, приємними враженнями та успіхом! Нехай кожен день дарує Вам відчуття задоволення, а родинний затишок надихає на нові звершення! Міцного здоров'я, вірних друзів, втілення всіх планів та задумів!  З Днем народження!

07:46 19.05.2019

Новини благоустрою громади.

Новини благоустрою громади.

Яскраві квіти та інші декоративні рослини заповнюють клумби. Вони прикрашають нашу громаду, створюють радісну атмосферу та милують око! З настанням відповідного періоду представниками комунальних підприємств проводиться висадка декоративних рослин у підготовлені завчасно клумби. Роботи проводяться на замовлення селищної ради.

11:52 18.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь