Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Новини благоустрою. Плановий покіс трав'яного устілу на території громади.

Новини благоустрою. Плановий покіс трав'яного устілу на території громади.

     Систематично проводиться покіс трав'яного устілу на території громади. Покіс  є важливим елементом підтримки порядку: він допомагає зменшити кількість бур'янів та сприяє забезпеченню естетичного вигляду території. 10 травня на замовлення Пісочинської селищної ради працівниками підрядної організації проведено відповідні роботи по вулицях Дагаєва, 5, Технологічна, 4 та Кушнарьова, 2.     Дбаємо про безпеку та комфорт мешканців громади!

19:58 11.05.2019

Забезпечуємо належний екологічний стан, чистоту та комфортність проживання мешканцям громади!

Забезпечуємо належний екологічний стан, чистоту та комфортність проживання мешканцям громади!

На замовлення Пісочинської селищної ради представниками комунальних підприємств проводяться роботи по очищенню від сміття та ліквідація стихійних сміттєзвалищ на території мікрорайону "Мобіль".

13:08 11.05.2019

Привітання з Днем народження Андрєєвої Н. В, головного спеціаліста служби у справах дітей та сім`ї Пісочинської селищної ради.

Привітання з Днем народження Андрєєвої Н. В, головного спеціаліста служби у справах дітей та сім`ї Пісочинської селищної ради.

Вітаємо з Днем народження Андрєєву Надію Владиславівну, головного спеціаліста служби у справах дітей та сім`ї Пісочинської селищної ради! Професіонал високого рівня, відповідальна, врівноважена та доброзичлива Надія Владиславівна – надзвичайно порядна та щира людина. Шановна Надіє Владиславівно! Прийміть наші щирі побажання щастя та любові, успіхів та гармонії у житті! Нехай здоров`я завжди буде гарним, настрій – радісним, дні – сонячними! Бажаємо злагоди та добробуту у родині, нових професійних досягнень та постійної підтримки колег. З Днем народження!

08:00 11.05.2019

Роботи по очищенню території громади від сміття.

Роботи по очищенню території громади від сміття.

На замовлення Пісочинської селищної ради систематично проводяться роботи по очищенню від сміття території громади. Так, 10 травня відповідні роботи проводились у сел. Рай-Оленівка. Дбаємо про належний екологічний стан та комфорт мешканців!

15:51 10.05.2019

Святковий мітинг до Дня Перемоги.

Святковий мітинг до Дня Перемоги.

Сьогодні зранку, 9 травня, у Пісочинській ОТГ відбулися святкові заходи з нагоди Дня Перемоги. Святкові мітинги проходили у Березівці, Пісочині, Коротичі. З глибокою пошаною та словами безмежної вдячності ветеранів вітав Пісочинський селищний голова Олег Чернобай.  Напередодні Дня Перемоги, учасники бойових дій, інваліди Другої світої війни, які мешкають у громаді, отримали грошову допомогу і продовольчі набори від Пісочинської селищної ради. Продовольчі набори також отримали всі учасники війни, сім’ї загиблих та малолітні в’язні Другої світової війни громади.  Шановні гості та мешканці громади! Ми запрошуємо Вас сьогодні о 19:00 на святковий концерт, який буде проходити у смт. Пісочин біля Палацу культури та мистецтв. Запрошений гість – Олександр Кварта. О 21:00 – СВЯТКОВИЙ ФЕЄРВЕРК.

14:36 09.05.2019

Привітання з Днем народження Шевченко Т.Г.,Почесного громадянина Пісочина.

Привітання з Днем народження Шевченко Т.Г.,Почесного громадянина Пісочина.

Вітаємо з Днем народження Шевченко Тамару Геннадіївну, Почесного громадянина Пісочина! На початку 60-х років Тамара Геннадіївна приступила до роботи в якості фельдшера в  акушерсько - фельдшерському пункті с. Надточії. 56 років медичного стажу - турбота про людей, їх здоров'я та благополуччя стали її покликанням! Сумлінна, відповідальна, небайдужа і чуйна - вона не щадила своїх сил та часу, ставши для своїх пацієнтів янголом-охоронцем. Шановна Тамаро Геннадіївно! Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров`я та активного довголіття! Нехай кожен день буде сповнений щастям, любов`ю та радістю! Бажаємо злагоди та добробуту у Вашій родині, миру та гармонії, виконання всіх планів та задумів! З Днем народження!  

06:00 09.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь