Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Увага! До відома мешканців громади!

Увага! До відома мешканців громади!

Шановні мешканці! Нагадуємо Вам про необхідність своєчасної оплати за надані житлово-комунальні послуги. Недоотримані внаслідок затримки оплати населенням кошти позначаються на якості послуг, що надаються житлово-комунальною сферою, зриваються терміни необхідних ремонтних робіт, інженерних мереж, своєчасної оплати за спожиту електричну енергію, працівники сфери житлово-комунального господарства вчасно не отримують зарплату. Своєчасність платежів є однією з умов безперебійного надання комунальних послуг та якісного обслуговування прилеглих територій! Звертаємо особливу увагу на необхідність укладення  договорів на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території одноквартирних житлових будинків (приватних домоволодінь), підприємств, установ, організацій та інших суб’єктів господарювання, які розташовані на території приватного сектора Пісочинської ОТГ. Належний екологічний стан, здоров`я нашого та майбутніх поколінь мешканців безпосередньо залежить від своєчасного вивезення ТПВ з території громади!

21:56 11.03.2019

Громада святкує Масляну!

Громада святкує Масляну!

Зустрічали весну разом з мешканцями мікрорайону «Мобіль» та приватного сектору по вул Слобідській! Танцювали, співали, грали у народні ігри! Незабутні емоції дарували всім присутнім вихованці Пісочинського палацу культури та мистецтв! А теплі слова та запашні млинці від Пісочинського селищного голови Олег Чернобай зробили свято незабутнім!

19:27 10.03.2019

Святкуємо Масляну у Березівці!

Святкуємо Масляну у Березівці!

Весело пройшло святкування масляної у смт Березівка! Теплі слова вітання від Пісочинського селищного голови Олега Чернобая, виконуючого обов`язки старости Ігоря Штоди, запашний куліш, солодкі млинці, народні ігри, танці та пісні- так проводжали мешканці смт Березівка зиму! Зустрічаймо тепле весняне сонечко!

16:04 10.03.2019

Вітаємо з Днем народження Ключко Лідію Никифорівну, почесного громадянина Березівки!

Вітаємо з Днем народження Ключко Лідію Никифорівну, почесного громадянина Березівки!

Багато років Лідія Никифорівна працювала завідувачем Березівської бібліотеки. Вона – краєзнавець і дослідник історії селища, автор книг «Моя рідна Березівка» та "Край рідний", упорядник книги «Поезія моїх земляків». Надзвичайно порядна та щира, доброзичлива та чуйна людина, яку поважають, люблять та цінують у нашій громаді! Шановна, дорога Лідіє Никифорівно! Від щирого серця бажаємо Вам гарного здоров’я, злагоди та добробуту у родині, радісних днів та лише позитивних вражень від життя! Нехай Вас оточують тільки добрі, віддані люди, які даруватимуть Вам свою любов та повагу! З Днем народження!

08:00 10.03.2019

Святкуємо Масляну!

Святкуємо Масляну!

Громада святкує Масляну! Веселими танцями та народними піснями, цікавими іграми та смачними млинцями! Щороку за організацією Пісочинської селищної ради у громаді відбуваються народні святкування Масляної. 09 березня мешканці с. Рай-Оленівка, вул. Покровської та мікрорайону «Надія» із задоволенням взяли участь у розвагах та стали глядачами дивовижної вистави у виконанні улюблених талановитих артистів Пісочинського палацу культури та мистецтв. Пісочинський селищний голова Олег Олександрович Чернобай особисто привітав мешканців зі святом, побажав їм добробуту та щастя, любові та злагоди, а також успіху та процвітання! Дитячий сміх, усмішки на обличчях дорослих, ароматні, смачні млинці та солодощі від Пісочинської селищної ради, доброзичлива атмосфера свята подарували всім присутнім незабутні позитивні враження та радісні емоції! Запрошуємо Вас завтра, 10 березня відсвяткувати Масляну на вул. Слобідській, у Березівці та в мікрорайоні «Мобіль»! МАСЛЯНА РАЙ-ОЛЕНІВКА МАСЛЯНА НА ВУЛ. ПОКРОВСЬКІЙ МАСЛЯНА В М-НІ "НАДІЯ"

21:43 09.03.2019

Привітання з Днем народження Рижкової В. І., спеціаліста 2 категорії з ведення бухгалтерського обліку та звітності Пісочинської селищної ради.

Привітання з Днем народження Рижкової В. І., спеціаліста 2 категорії з ведення бухгалтерського обліку та звітності Пісочинської селищної ради.

  Вітаємо з Днем народження Рижкову Валентину  Іванівну, спеціаліста 2 категорії з ведення бухгалтерського обліку та звітності Пісочинської селищної ради! Шановна Валентино Іванівно! У цей святковий день прийміть наші щирі побажання  щастя, гарного здоров’я та добробуту у родині! Нехай Вас завжди супроводжує успіх, підтримка, любов та повага, які даруватиме радісний, бадьорий настрій, наснагу на нові звершення та відчуття задоволення!  З Днем народження! 

08:11 09.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь