A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Привітання з Днем народження Шабанова С.  В., директора ТОВ «Мобількомунсервис»!

Привітання з Днем народження Шабанова С.  В., директора ТОВ «Мобількомунсервис»!

Шановний Сергію Васильовичу! Від щирого серця бажаємо Вам нових професійних успіхів на благо нашої громади! Нехай міцне здоров’я стане запорукою завжди бадьорого настрою, а любов та підтримка найближчих дарує відчуття щастя! Бажаємо миру, злагоди та добробуту Вашій родині! З Днем народження!

08:00 01.02.2019

Новини благоустрою громади.

Новини благоустрою громади.

31 січня. Працівниками комунальних служб для безпеки пересування мешканців громади було виконано  роботи з посипання тротуарів піщано-сольовою сумішшю, а саме: території  від супермаркету АТБ до вул. Клубної,  від окружної дороги до залізничної лінії, вул. Рижовська,  Гоголя, Заводська.  Роботи проведено на замовлення Пісочинської селищної ради.

20:24 31.01.2019

Привітання з Днем народження Ткачука Анатолія Івановича.

Привітання з Днем народження Ткачука Анатолія Івановича.

Щиро вітаємо з Днем народження Ткачука Анатолія Івановича, депутата Пісочинської селищної ради, Почесного громадянина селища Пісочин,  лікаря загальної практичної сімейної медицини Комунального некомерційного підприємства Харківської районної ради «Центр медичної допомоги № 2 Харківського району»! Порядний, відповідальний, надзвичайно працелюбний, доброзичливий і комунікабельний, Анатолій Іванович користується авторитетом та повагою серед мешканців нашої громади. Шановний Анатолію Івановичу! У цей святковий день прийміть наші найщиріші побажання  міцного здоров’я, наснаги на нові професійні досягнення на благо нашої громади, щастя, любові та добробуту в родині! Нехай Вас завжди оточують вірні, люблячі люди, а успіх від втілення задумів дарує відчуття задоволення! З Днем народження!

08:03 30.01.2019

Увага! Вакансія!

Увага! Вакансія!

Пісочинська селищна рада запрошує на роботу прибиральника службових приміщень (0,5 ставки). За додатковою інформацією звертатись: смт Пісочин, пров. Транспортний, 2, будівля Пісочинської селищної ради, 2 поверх, приймальня.

16:24 29.01.2019

Новини благоустрою громади.

Новини благоустрою громади.

29 січня. На замовлення Пісочинської селищної ради працівниками комунальних служб проводяться роботи з посипання тротуарів та доріг громади піщано-сольовою сумішшю. Також шляхом ліквідації скупчення снігу проводиться розширення вулиць: Рижовський парк, Паркова, Транспортна, Санаторна, Спортивна, Рижовська, Козацька, Шевченко.

13:42 29.01.2019

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ.

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ.

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять молодих воїнів, загиблих в бою під Крутами  29 січня 1918 року. Саме в цей день Загін Вільного Козацтва армії УНР, помічний студентський  курінь та  юнацька школа – всього близько чотирьох сотень вояків тримали оборону біля залізничної станції Крути проти 4-тисячного підрозділу Червоної гвардії,  сформованого зі петроградських і  московських червоногвардійців, а  також  матросів  Балтійського флоту. За свідченням учасників подій ймовірно вбито було близько 300 осіб з українського боку. 29 січня 1991 року в Крутах було встановлено березовий хрест та відбувся перший громадський мітинг. На початку 2012 року на місці дерев’яного хреста на Аскольдовій могилі було встановлено справжній пам’ятник: виготовлений із дорогого каменя «козацький хрест», у центрі якого висічений тризуб, під яким символічна цитата із святого Євангелія : «Найбільша любов — життя покласти за друзів». МИ ПАМ’ЯТАЄМО!…

08:54 29.01.2019

Увага! Аварійні роботи!

Увага! Аварійні роботи!

У зв'язку з проведенням аварійних робіт відсутнє енергопостачання в частині мікрорайону "Мобіль".  Для ліквідації аварії проводяться всі необхідні роботи!  

21:10 28.01.2019

Новини благоустрою громади в зимовий період.

Новини благоустрою громади в зимовий період.

28 січня комунальними службами виконано комплекс робіт для комфортності та безпеки пересування вулицями громади. Так, на замовлення Пісочинської селищної ради виконано очищення пішохідних переходів біля маршрутної зупинки «Рижов»  та КЗ «Пісочинська публічна бібліотека». Проведено посипання тротуарів  від окружної дороги до залізничної лінії, а також від супермаркету АТБ до вул. Клубної  включно. Проводяться роботи з очищення від снігу вул. «Надії» (будинки №№ 16а и 16б) та шляхів до залізничного переїзду.  

15:11 28.01.2019

Привітання з ювілеєм Якименка В. О., робітника  з благоустрою Пісочинської селищної ради.

Привітання з ювілеєм Якименка В. О., робітника  з благоустрою Пісочинської селищної ради.

Вітаємо з ювілеєм Якименка Володимира Олександровича, робітника  з благоустрою Пісочинської селищної ради! Шановний Володимире Олександровичу! Прийміть наші найщиріші побажання міцного здоров`я, миру, щастя та добробуту в родині! Нехай Вас завжди супроводжує любов та підтримка найближчих, радість від успішного втілення всіх планів і задумів, наснага на плідну працю на благо нашої громади! З ювілеєм!

09:00 28.01.2019

Новини благоустрою. Роботи з очищення та посипання піщано-сольовою сумішшю тротуарів та доріг громади.

Новини благоустрою. Роботи з очищення та посипання піщано-сольовою сумішшю тротуарів та доріг громади.

27 січня. З 6-ої ранку працівниками комунальних служб проводяться роботи з очищення та посипання піщано-сольовою сумішшю тротуарів і доріг мікрорайонів "Надія" та "Мобіль". Дбаємо про безпеку мешканців громади!  

11:44 27.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь