Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Обрізка та видалення аварійно-небезпечних дерев на території громади.

Обрізка та видалення аварійно-небезпечних дерев на території громади.

Аварійні дерева можуть завдати значної шкоди здоров’ю та майну мешканців і гостей громади. Тому Пісочинська селищна рада вживає необхідних заходів для усунення небезпеки . 18-19 лютого виконувалася обрізка та видалення аварійно-небезпечних дерев по пров. Гоголя, вул. Полтавське шосе,№189, пров. Партизанському, №18. Дрова, отримані під час видалення аварійних дерев, будуть передані малозабезпеченим верствам населення для опалення будинків узимку.

15:56 19.02.2019

Хід будівництва нової початкової школи та дитячого садочка в мікрорайоні «Надія».

Хід будівництва нової початкової школи та дитячого садочка в мікрорайоні «Надія».

Шановні мешканці, продовжуємо повідомляти Вас щодо ходу будівництва нової початкової школи та дитячого садочка в мікрорайоні «Надія». Продовжуються роботи з улаштування стін та перегородок на перших поверхах початкової школи та дитячого садочка. На другому поверсі початкової школи будівельники почали зводити  зовнішні стіни. У приміщенні цокольного поверху продовжуються роботи з улаштування внутрішніх мереж водопостачання, каналізації, опалення: змонтовано вузол управління водопостачанням, підведено інженерні мережі до стояків. До Вашої уваги фотозвіт.

15:49 19.02.2019

Свято сім'ї, кохання, традицій - свято нашої громади!

Свято сім'ї, кохання, традицій - свято нашої громади!

15 лютого в комунальному закладі «Пісочинський палац культури та мистецтв» відбувся щорічний конкурс «Родина року». Перед початком програми в фойє палацу розмістилася яскрава експозиція майстринь, які завжди радують нас своєю творчістю! А музикант та чудові міми, які зустрічали гостей, користувалися загальною увагою! Протягом усього вечора глядачам дарували своє мистецтво талановиті артисти Пісочинського палацу культури і мистецтв. У рамках конкурсної програми шість прекрасних пар продемонстрували гостям свята величезну силу свого кохання, ніжність, креативність та численні таланти! Родини, які брали участь в конкурсі, енергійно, завзято та весело підбадьорювали команди підтримки: вони приготували плакати, речівки та позитивні емоції! Всі родини - учасники отримали в якості подарунків: - блендери та квіти від Пісочинської селищної ради в особі Олега Чернобая; - подушки від благодійного фонду «Щасливий дім»; - набір солодощів від найсмачнішої фабрики шоколаду «Бісквіт - шоколад»; - два квитки на будь-який сеанс від мережі кінотеатрів «Кіноленд»; - сертифікати на 8 парних занять спортом у тренажерному залі КЗ «ФОК« Мобіль»; - сертифікат на 500 грн на відвідування розважального комплексу «Pool bar»; - сертифікат на 150 грн на розваги при відвідуванні Дитячого розважального комплексу «Мадагаскар»; - теплі пледи від ТОВ «Уміта» в особі директора Андрія Валяєва; - набір пазлів та знижку 10% на покупки у магазині дитячих товарів «Хатка Малятка»; - набори посуду від депутата Харківської районної державної адміністрації Валерія Мещаненко; - набір рушників від ДП «Автосервіс» АТ КДБК і депутата Пісочинської селищної ради Діни Співак; За підсумками проведених конкурсів кожна пара стала переможцем у певній номінації: - Найніжніша: родина Таран; - Наймиліша: родина Асланян; - Найзакоханіша: родина Вільхівських; - Найкреатівніша: родина Солонин; - Найдружніша: родина Мірзоян. Переможцем у головній номінації «РОДИНА РОКУ – 2019» стала чудова родина Гаркуш, яка й отримала головний приз - мультиварку від Пісочинської селищної ради та найбільший пакет солодощів від "Бісквіт-Шоколад"! Вітаємо всіх учасників, глядачів та вболівальників цього унікального доброго конкурсу! Свято родини в нашій громаді вдалося на славу!

11:40 16.02.2019

Обурливий факт вандалізму!

Обурливий факт вандалізму!

В ніч з 14 на 15 лютого на території нашої громади було вчинено акт вандалізму. В безкоштовному чоловічому туалеті, розташованому на розворотному колі маршрутного автобуса (мікрорайон «Мобіль»), невідомими було зламано вікно, зруйновані квіткові горщики, пошкоджений змішувач, розбита чаша Генуя. Також була здійснена спроба крадіжки сушарки для рук. На даний момент на замовлення Пісочинської селищної ради пошкодження частково усунені та відремонтовані. Шановні мешканці! Закликаємо Вас бережно та турботливо ставиться до майна громади! Загальне благополуччя — справа кожного з нас!

17:30 15.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь