A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

В умовах негоди. Новини благоустрою громади

В умовах негоди. Новини благоустрою громади

З 6 години ранку розпочали свій день комунальні служби громади. Не знижуючи темпи роботи працівники   ліквідують наслідки негоди. Очищення території селищної ради від снігу, посипання піском доріг, вулиць та пішохідних зон - наразі це їх найважливіші завдання. Але, свої інші робочі обов'язки вони також виконують своєчасно та якісно! Дякуємо за вашу нелегку працю, дякуємо за наш комфорт!

17:21 15.01.2022

Попередження щодо погіршення погодних умов

Попередження щодо погіршення погодних умов

Шановні мешканці! За інформацією Харківського регіонального центру з гідрометеорології 14 січня очікується суттєве погіршення погодних умов: - вдень 14 січня по Харківській області та місту Харків очікуються пориви західного вітру, 17 – 22 м/с; - ввечері 14 січня та в першій половині ночі 15 січня - посилення поривів вітру до 25 – 27 м/с (II рівень небезпечності, помаранчевий). На дорогах ожеледиця. Негода може призвести до пошкодження та руйнування елементів інфраструктури, падіння дерев, знеструмлення населених пунктів. Будьте обережні, ретельно плануйте свої справи та поїздки!

13:32 13.01.2022

НОВИНИ БЛАГОУСТРОЮ ГРОМАДИ

НОВИНИ БЛАГОУСТРОЮ ГРОМАДИ

Продовжуємо боротьбу з наслідками ожеледі! Робітниками відділу благоустрою планомірно виконується посипання доріг, вулиць та пішохідних зон на всієї території громади. Також відділом виконано збирання негабарітного сміття у мікрорайоні "Мобіль". Щиро дякуємо жителям, які уклали договори на вивезення ТПВ. Також висловлюємо вдячність мешканцям, що складають новорічні ялинки у спеціально відведених для цього майданчиках! Чистота навколишнього середовища має турбувати кожного, адже кожному подобається жити у затишній та комфортній громаді!

08:59 13.01.2022

Привітання з Днем народження Костенка С.В., пожежного місцевої пожежної команди - 1 Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Костенка С.В., пожежного місцевої пожежної команди - 1 Пісочинської селищної ради

Вітаємо з Днем народження Костенка Сергія Володимировича, пожежного місцевої пожежної команди - 1 Пісочинської селищної ради! Шановний Сергію Володимировичу, щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, бадьорого настрою та невичерпної наснаги у всіх Ваших справах і починаннях! Дякуємо за нелегку працю та відповідальне ставлення до робочих обов`язків! Нехай злагода та благополуччя в родині, підтримка колег і злагоджена праця колективу сприятимуть новим професійним успіхам. Зичимо втілення всіх задумів, удачі, щастя, достатку! З Днем народження!

06:20 13.01.2022

Велике будівництво. Басейн для громади

Велике будівництво. Басейн для громади

У Комунальному закладі ФОК «Мобіль» монтують колони для майбутнього приміщення басейну. Реконструкцію фізкультурно-оздоровчого комплексу в селищі Пісочині з прибудовою басейну розпочали у вересні 2021 року в межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Наразі в будівлі, де розміщуватиметься басейн, зводять каркас. Басейн матиме дві зони: дорослу розміром 25х13 м (глибина – 1,8 м) та дитячу – 10х6 м (глибина – від 30 до 70 см). У басейні встановлять новітню систему очищення і підігріву. Також за проєктом передбачається встановлення ліфта, пандусів. А для дітей з особливими потребами планують облаштувати спеціальний вхід до басейну і відкрити реабілітаційні заняття. Окрім цього на другому поверсі облаштують сучасну хореографічну залу. Саму фасадну прибудову мають зробити скляною. Басейн планують здати в експлуатацію вже цього року. ОФІЦІЙНИЙ САЙТ ХАРКІВСЬКОЇ ОДА

16:49 12.01.2022

ІНФОРМУЄ ГУ ДПС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

ІНФОРМУЄ ГУ ДПС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Як працює та реєструється програмний РРО Програмний РРО можна встановити на смартфон, планшет, комп’ютер чи інший пристрій, який має операційну систему Windows або Android та підключення до Інтернет. І в цьому переваги програмних РРО - для фіскалізації розрахункових операцій можна буде застосовувати гаджети і не придбавати касові апарати, що зменшить витрати суб’єктів господарювання. При цьому ДПС забезпечено надання безкоштовного програмного рішення для використання суб’єктом господарювання. На відміну від класичних РРО, який виконує фіскальну функцію, ПРРО є засобом через який забезпечується виконання фіскальної функції, яка безпосередньо виконується фіскальним сервером контролюючого органу. Реєстрація в контролюючому органі будь-якого ПРРО – безкоштовного програмного рішення ДПС чи комерційного ПРРО, проводиться автоматично через Єдине вікно подання електронної звітності із застосуванням будь-якого програмного забезпеченням, наявного у суб’єкта господарювання –Електронний кабінет, iFin, Sonata, M.E.Doc тощо. Реєстрація відбувається на підставі заяви за формою № 1-ПРРО, яка подається виключно в електронній формі. Інструкція щодо заповнення та подання форми № 1-ПРРО через Електронний кабінет розміщена на банері «Програмні РРО» за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/formi-prro/instruktsii-schodo-zapovnennya-form

15:53 12.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь