A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Міністерство цифрової трансформації України інформує: послуги, пов’язані з працевлаштуванням на Гіді

Міністерство цифрової трансформації України інформує: послуги, пов’язані з працевлаштуванням на Гіді

Як отримати допомогу з безробіття? Чи можна влаштувати на роботу іноземця або людину без громадянства? Скільки часу знадобиться, щоб перереєструватися в центрі зайнятості? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку найпопулярніших держпослуг, пов’язаних із працевлаштуванням. Для іноземців та людей без громадянства: - Дозвіл на застосування праці - https://cutt.ly/gU6dSCM - Скасування дозволу на застосування праці - https://cutt.ly/DU6dLQZ Для безробітних: - Статус безробітного - https://cutt.ly/7U6dNSP - Допомога по безробіттю - https://cutt.ly/KU6d0kD - Допомоги по частковому безробіттю на період карантину - https://cutt.ly/NU6d9K3 - Перереєстрація у центрі зайнятості - https://cutt.ly/fU6d4IN - Припинення реєстрації безробітного - https://cutt.ly/nU6d76P Для тих, хто займається посередництвом у працевлаштуванні за кордоном: - Видача ліцензії - https://cutt.ly/SU6fqVa - Переоформлення ліцензії - https://cutt.ly/hU6femm - Анулювання ліцензії - https://cutt.ly/oU6ft1E Гід з державних послуг — єдиний портал, де можна знайти інформацію про те, як отримати понад 2 тисячі держпослуг. А оцінити державний сервіс можна на мапі платформи Дія.Центрів.

16:53 11.01.2022

Увага! Інформує МОЗ України

Увага! Інформує МОЗ України

З 31 січня 2022 року працівники органів місцевого самоврядування, державних та комунальних закладів охорони здоров’я, комунальних підприємств, установ та організацій, які не отримають принаймні однієї дози вакцини від COVID-19, будуть відсторонені від роботи. Деталі тут: https://bit.ly/339tXs7 Ця вимога не стосується людей, які мають абсолютні протипоказання до щеплень від коронавірусної хвороби. Щепитися від COVID-19 можна у будь-якому зручному пункті чи центрі вакцинації. Перелік та контакти на vaccination.covid19.gov.ua/list

16:32 11.01.2022

Облаштування мережі вуличного освітлення громади

Облаштування мережі вуличного освітлення громади

Продовжуємо підвищувати рівень вуличного освітлення території громади! 10 січня робітниками селищної ради додатково встановлено два світильники, а саме: на повороті вул. Пирогова та по вул. Кленовій, 12 у селищі Пісочин.

09:54 11.01.2022

Новини громади. Ліквідація наслідків ожеледі

Новини громади. Ліквідація наслідків ожеледі

Щира турбота про добробут громади - завжди в реальних справах! З 5:30 ранку розпочали свій черговий робочий день працівники відділу благоустрою Пісочинської селищної ради. На 17 годину піщано-сольовою сумішшю оброблено більшість доріг приватного сектору, території мікрорайонів «Надія», «Мобіль», старостинських округів громади. Планомірно проводиться очищення від наслідків ожеледі основних тротуарних доріжок і пішохідних зон. Роботи продовжуються, адже негода вирує!

20:49 10.01.2022

Привітання з днем народження!

Привітання з днем народження!

10 січня привітали з 90 днем народження мешканку смт. Пісочин Сердюк Олександру Василівну. В цей знатний ювілей - Ваші почесні 90 років щиро бажаємо Вам великого запасу сил, здоров’я і енергії, мирних і радісних днів, підтримки та турботи близьких.

16:53 10.01.2022

Новини життя громади. Ліквідація наслідків негоди

Новини життя громади. Ліквідація наслідків негоди

Комунальні служби громади планомірно здійснюють посипання доріг, вулиць і пішохідних зон піском і піщано-сольовою сумішшю. Роботи проводяться на всієї території Пісочинської селищної ради та виконуватимуться до повної ліквідації наслідків ожеледиці.

09:54 10.01.2022

Увага! Припинення електропостачання!

Увага! Припинення електропостачання!

Увага! 10 січня з 10:00 до 17:00 в зв'язку з виконанням термінових робіт буде припинено електропостачання по вулиці Квартальній, 8/8 у мікрорайоні "Мобіль".

09:00 10.01.2022

Інформує відділ благоустрою

Інформує відділ благоустрою

Шановні мешканці громади! З 15:00 години 9 січня комунальні служби Пісочинської селищної ради працюють над ліквідацією наслідків негоди! На цей час основні транспортні маршрути, тротуари до автобусних зупинок посипано піщано-сольовою сумішшю, що надасть можливість мешканцям вранці безпечно дістатися до роботи, садочків, шкіл, лікарні. На цей час посипано: мікрорайон «Надія», від розворотного кола автобусу до вул. Молодіжна, 4, вул. Лісова, вул Паркова, вул Рижовський парк, вул Покровська, вул Спортивна, вул Транспортна, вул Некрасова, пров Транспориний, вул Рижовська, вул Гоголя,пров Гоголя, вул Харківська, вул Новоселівська, вул Заводська, Гуки (вул Зелена, вул Весела, пров Кар’єрний. Тривають роботи у мікрорайоні «Мобіль» та в старостинських округах. Техніка комунальних підприємств буде працювати до ранку, з 7:00 10.01.2022 року розпочнеться посипка нагірної частини селища силами працівників відділу благоустрою Пісочинської селищної ради! Приносимо вибачення за тимчасові незручності! Будьте обережні на дорогах!

21:20 09.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь