Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Уряд розширив державну програму єПідтримка для літніх людей та людей з інвалідністю

Уряд розширив державну програму єПідтримка для літніх людей та людей з інвалідністю

На ліки та на оплату послуг ЖКГ: Уряд розширив державну програму єПідтримка для літніх людей та людей з інвалідністю Що передбачає розширення програми: Люди з інвалідністю І та ІІ груп зможуть купувати ліки в межах програми єПідтримка. Коштами в рамках програми люди з інвалідністю вищевказаних груп та українці від 60 років зможуть розрахуватися за послуги ЖКГ. З 14 березня за бустерну дозу щеплення від COVID-19 в рамках єПідтримка можна отримати 500 грн. Уряд збільшив строк використання коштів з 4 до 9 місяців з дня зарахування коштів на рахунки. УРЯДОВИЙ ПОРТАЛ

16:09 09.02.2022

Відбулось пленарне засідання ХІV  сесії  VІІІ скликання Пісочинської селищної  ради

Відбулось пленарне засідання ХІV  сесії  VІІІ скликання Пісочинської селищної  ради

8 лютого під головуванням селищного голови Олега Чернобая відбулось  пленарне засідання чергової  ХІV  сесії  VІІІ скликання Пісочинської селищної  ради. На початку засідання Олег Олександрович привітав депутатів, які відзначили своє день народження у міжсесійний період. Присутніми заслухана інформація т.в.о. начальника відділу поліції №2 Харківського районного управління поліції №1полковника Юрія Юрченка. Були розглянуті  важливі для громади питання: - про затвердження звіту про виконання селищного бюджету Пісочинської селищної ради за 2021 рік; - про внесення змін до рішення селищної ради від 23.12.2021 року  №2/13-2021 «Про селищний бюджет на 2022 рік» та додатків до нього зі змінами; - про затвердження рішень виконкому та розпоряджень селищного голови; - про надання матеріальної допомоги мешканцям громади; - про затвердження Плану роботи селищної ради на 2022 рік; - про внесення змін до рішення Пісочинської селищної ради ХХХІ/ сесії    / скликання від 03.09.2010 року «Про затвердження Правил благоустрою території селища Пісочин Харківського району»; - про розгляд листів КП «ХТМ» щодо встановлення тарифів за послуги теплопостачання та постачання гарячої води для населення смт Пісочин; - земельні питання; - інше. Прийнято ряд рішень, що стосуються виділення коштів на: - співфінансування будівництва басейну та нового корпусу ЗДО «Теремок» в рамках програми Президента «Велике будівництво»; - капітальний ремонт спортивної зали Коротичанського ліцею; - капітальний та поточний ремонт об’єктів  ЖКГ; - капітальний та поточний ремонт доріг громади; - надання матеріальної допомоги мешканцям громади, які опинились у скрутному становищі. Розглянуто  питання щодо НЕ підвищення  тарифів на теплопостачання для населення.

14:13 09.02.2022

Велике будівництво. Харківська область. Підсумки 2021 року

Велике будівництво. Харківська область. Підсумки 2021 року

У рамках програми #ВеликеБудівництво команда Харківської області у 2021 році реалізувала чимало проектів. Інфраструктура Харківщини поповнилася сучасними об'єктами – медичними та освітніми закладами, оновленими культурними центрами, дорогами та мостами. Загалом у 2021 році «Велике будівництво» на Харківщині охопило 41 об’єкт. Збудовано та відремонтовано 170 км доріг державного значення та 120 км місцевих доріг. Ще більше глобальних планів буде реалізовано у нинішньому 2022-му році! #ВеликеБудівництво – нові можливості для розвитку громади!

12:39 09.02.2022

Увага! Інформує АТ "Харківобленерго"!

Увага! Інформує АТ "Харківобленерго"!

За інформацією АТ «Харківобленерго» 10 лютого з 09:00 до 17:00 буде припинено електропостачання у селищі Коротич за наступними адресами: - вул. Вільна, б.11; б.17; б.20; б.21; б.23; б.28; сад. буд.9; - вул. Дачна, б.11; б.15; б.16; б.18; б.20; б.27; б.33; б.35; б.5; б.6; б.8; б.9; - вул. Журавлина, б.37; б.41; - вул. Слобожанська, б.40; б.42.

09:33 09.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь