A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Привітання з Днем народження Вилюднової О.П., головного бухгалтера  Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Вилюднової О.П., головного бухгалтера  Пісочинської селищної ради

Вітаємо з Днем народження Вилюднову Олену Павлівну, головного бухгалтера Пісочинської селищної ради! Шановна Олено Павлівно! Щиро бажаємо Вам доброго здоров`я та наснаги у всіх справах,  щастя, благополуччя та родинного затишку! Хай життя щодня дарує приємності та лише радісні хвилювання, а успішне втілення задумів сприяє новим ідеям! Нехай рядом завжди будуть люблячі люди та вірні друзі, в серце панує весна, а в сімейному колі – тепло та затишок! Зичимо здійснення всіх мрій і сподівань! З Днем народження!

00:20 03.09.2021

Розпочав роботу оновлений фельдшерський пункт у селищі Березівка

Розпочав роботу оновлений фельдшерський пункт у селищі Березівка

2 вересня на території селища Березівка запрацював оновлений фельдшерський пункт. Тривалий час мешканці Березівки були вимушені звертатись за медичною допомогою до селища Буди. Після приєднання фельдшерського пункту  Березівки до КНП Пісочинської селищної ради «ЦПМД №2 Харківського району» було прийнято рішення про проведення ремонту приміщень. У червні поточного року в приміщенні пункту Пісочинською селищною радою розпочато ремонтні роботи, а 2 вересня медичний заклад Березівки  вже почав приймати своїх перших відвідувачів.  Тепер у закладі будуть працювати лікар, медична та молодша медична сестри. Приміщення пункту обладнано всім необхідним для надання якісної первинної медичної допомоги.

00:05 03.09.2021

Відновлено роботу світлофорного об'єкта

Відновлено роботу світлофорного об'єкта

Робітниками селищної ради відновлено роботу світлофорного об'єкта на перехресті вулиць Полтавське шосе та Заводська. Безпека мешканців - пріоритет нашої роботи!

23:40 02.09.2021

Увага! Офіс з розвитку підприємництва та експорту України інформує:

Увага! Офіс з розвитку підприємництва та експорту України інформує:

Після успішної реалізації першого раунду програми Train the Trainers Export Promotion Office/Офіс з Просування Експорту запускає другий набір на оновлену програму Train the Trainers 2.0. Train the Trainers 2.0 - це інтенсивна навчальна програма, що стане Вашим першим кроком  до створення власної консалтингової компанії чи старту індивідуальної консалтингової діяльності в сфері експорту. Для реєстрації на навчання запрошуються команди з 6 осіб, представники державного та приватного секторів. До участі передбачені і індивідуальні заявки, ми допоможемо знайти Вашу команду мрії! Що очікує на відібраних учасників: 7 освітніх модулів, що прокачають Ваші навички в експортній та консультаційній діяльності; 14 онлайн сесій з менторами програми з індивідуальними консультаціями для кожної команди; 7 дводенних інтенсивів за участю міжнародних експертів з Естонії, Британії, Німеччини та Фінляндії, де Ви отримаєте максимум у інтерактивному форматі; 7 компаній-клієнтів: виконання командами домашнього завдання відбуватиметься на базі малих та середніх підприємств 7 різних секторів; міжнародний сертифікат за результатами успішного проходження курсу; бонуси та подарунки командам-переможцям, що визначатимуться після кожного модулю; нетворкінг у спільноті  учасників, випускників та експертів навчальних програм - Export Education Community; Головне! Незабутні враження, досвід та реальні результати та досягнення у професійній сфері. Реєструйтеся на Програму вже сьогодні: https://forms.gle/j3Lisq6rvwEhA6KA7 Всі деталі навчальної програми, умови участі, тренери за цим посиланням: https://export.gov.ua/education/177-train_the_trainers_20 Залишились питання? Реєструйтесь на захід Consultancy talks під час якого ми презентуємо програму Train the Trainers 2.0, також поговоримо про сучасний стан та перспективи ринку консалтингу в Україні та світі. Захід відбудеться 6 вересня 2021 року, 11:00 – 13:30. Реєстрація на захід “Consultancy talks”: https://forms.gle/9xq47wrj5j4khSFw7 Деталі заходу: https://preview.mailerlite.com/z1q6x3 Інформаційний партнер Програми - онлайн-платформа експертних рішень MEREZHA. ____ Програма фінансується Державним департаментом США (Emerging Donors Challenge Program Round Eight), а також Міністерством закордонних справ Естонії (Проєкт з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги). Учасники не сплачують жодних внесків за участь у програмі, лише покривають логістичні витрати.

13:04 02.09.2021

Працюємо для людей!  Новини благоустрою громади

Працюємо для людей!  Новини благоустрою громади

Ретельно та відповідально виконують свої обов’язки робітники відділу благоустрою Пісочинської селищної ради. Відділ миттєво реагує  на звернення місцевих мешканців і депутатів селищної ради. Так, виконуючи звернення депутата Андрія Чернобая був проведений покіс трав’яного устілу по вул. Спортивній і на дитячому майданчику по в-ду  Зої Космодем’янської. Також проведена санітарна обрізка дерев, які перешкоджали руху транспорту та пішоходів, від разворотнього кола на вулиці Спортивній у напрямку мікрорайону «Надія». Щоденно робітниками  проводиться очищення від сміття  мікрорайонів Мобіль (у тому числі зони відпочинку – соснового бору) та Надія. Згідно графіка прибирання здійснюється по вулицях: Шевченка, Рижовська, Заводська, Транспортна, Некрасова, Рижовський парк, Клубна, Гоголя, разворотне коло транспорту у с. Надточії, території селища Рай-Оленівка. За останній період додатково очищені від бросового сміття вулиці Річна, Берегова, Лікарняна, Рощинська, Харківська, Ломоносова, Пирогова, Автомобільна, Шкільна, Спортивна, Покровська та провулок Лісний. Робітниками відділу проведений покіс трави  по вулиці Полтавське шосе; у мікрорайоні «Надія» - підйом, а також  біля будинків по вул. Молодіжній, №№ 1, 2а, 3, 5; вулиця Ломоносова, Транспортна – навколо будівлі Укрпошти та до вулиці Козацької; від Пісочинського ліцею «Мобіль» у напрямку с. Надточії до мосту, а також від мосту до розворотного кола транспорту, дитячий майданчик у с. Надточії; стадіон і прилегла території Пісочинського ліцею «Джерело», а також територія біля Пісочинського палацу культури та мистецтв; вул. Шкільна та Берегова; дитячий майданчик на території санаторію «Роща» та біля багатоквартирних будинків; вул. Кушнарьова, №№ 1 та 3; біля КЗ «ФОК «Мобіль»; вул. Квартальна, №№3 та 5/3; Технологічна, 4 (також прибудинкова територія); пров. Комарова, 9;  вул. Комарова (приватний сектор); Шевченка, 28 та Автомобільна (до ГРАНТу); вул. Слобідська, Рижовська (частково), Некрасова до окружної дороги; пров. Гоголя. Планомірно проводиться санітарна обрізка дерев. Проведено дроблення гілок дерев  по вул. Автомобільній, у м-ні «Мобіль», Гуки. Шановні володарі собак! Будь ласка, слідкуйте за своїми улюбленцями, адже аміак, що міститься у відходах життєдіяльності тварин, згубно впливає на хвойні дерева. Систематично виконується ліквідація розміщених об’яв, листівок і плакатів у невідведених для цього місцях, а також здійснюється зафарбовування написів реклами наркотичних засобів. Щоденно здійснюється полив та відповідні роботи щодо догляду за декоративними клумбами та зеленими насадженнями. Шановні мешканці, нагадуємо Вам, що у громаді працює програма пільгового вивезення ТПВ. Поважаємо працю інших, адже добробут громади – наша спільна справа! #ми_любимо_Пісочинську_громаду #працюємо_для_людей

10:30 02.09.2021

Служба у справах дітей та сім’ї разом з поліцейським офіцером громади привітали з Днем знань першокласників, сім’я яких опинилася у складних життєвих обставинах.

Служба у справах дітей та сім’ї разом з поліцейським офіцером громади привітали з Днем знань першокласників, сім’я яких опинилася у складних життєвих обставинах.

До Дня знань служба у справах дітей та сім’ї Пісочинської селищної ради  разом з поліцейським офіцером громади подарували шкільне приладдя першокласникам, сім’я яких опинилася у складних життєвих обставинах. Дітлахи отримали олівці, фарби, альбоми для малювання, зошити.  Маленькі першокласники були дуже задоволені неочікуваними і такими необхідними для них подарунками.

09:21 02.09.2021

Свято знань у Пісочинській громаді

Свято знань у Пісочинській громаді

1 вересня розпочався новий навчальний рік у 6 закладах загальної середньої освіти громади.  В Пісочинській громаді цьогоріч 431 першокласник, і це на 38 учнів більше ніж минулого року! У 2021 році до 1 вересня  проведено капітальні ремонти у Пісочинському ліцеї «Джерело» та в Пісочинському ліцеї. Ще тривають роботи з капітального ремонту спортивної зали у Коротичанському ліцеї. До початку навчального року завершені всі поточні ремонти у закладах. Дорогі учні, батьки та вчителі! Щиро вітаємо вас із новим 2021/2022 навчальним роком! Нехай він буде здоровим, легким та сповненим яскравими емоціями! Зі святом 1 вересня!

21:16 01.09.2021

Увага! АТ "Харківобленерго" інформує

Увага! АТ "Харківобленерго" інформує

Шановні мешканці! До Вашої уваги інформація щодо відключення електропостачання у Пісочинській громаді у період з 02 вересня по 09 вересня 2021 року. Час відключення - 09:00, відновлення електропостачання о 17:00.

11:46 01.09.2021

З турботою про добробут громади! Новини благоустрою

З турботою про добробут громади! Новини благоустрою

31 серпня робітниками селищної ради здійснено роботи щодо ліквідації наслідків негоди по вулиці Степовій. Для забезпечення естетичного вигляду території ліквідовано несанкціоновані написи на будівлі підстанції по вулиці Клубній.

11:12 01.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь