A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Привітання з Днем народження Чикурової Н.В., спеціаліста 1 категорії фінансового відділу Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Чикурової Н.В., спеціаліста 1 категорії фінансового відділу Пісочинської селищної ради

Вітаємо з Днем народження Чикурову Наталію Володимирівну, спеціаліста 1 категорії фінансового відділу Пісочинської селищної ради! Шановна Наталіє Володимирівно, у цей святковий день прийміть наші побажання доброго здоров`я, щастя, благополуччя, невичерпного оптимізму та творчого натхнення! Нехай у Вашій прекрасній родині завжди панують любов і злагода, тепло й затишок, достаток і стабільність! Хай підтримка колег сприяє новим професійним досягненням, рідні завжди дарують свою підтримку, успішне втілення ідей надихає на нові звершення! Ваш професіоналізм і відповідальність, надійність і врівноваженість викликають щиру повагу, а добра вдача та доброзичливість захоплюють! Нехай всі Ваші заповітні мрії і сподівання здійснюються! Цікавих людей у оточенні, захоплюючих пригод і подорожей, лише приємних подій і яскравих вражень від життя! З Днем народження!

06:48 20.09.2021

Привітання з ювілеєм Орел В.І., Почесного громадянина Пісочина

Привітання з ювілеєм Орел В.І., Почесного громадянина Пісочина

Вітаємо з Днем народження Орел Валентину Іванівну, Почесного громадянина Пісочина, учителя математики Комунального закладу «Пісочинський ліцей»! Вельмишановна Валентино Іванівно! У цей святковий день зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя! Бажаємо Вам завжди відчувати гордість за нові успіхи Ваших учнів і невимовне задоволення від сімейного затишку! Щедрої долі Вам і Вашій родині, хай всі Ваші мрії і сподівання здійснюються! Дякуємо за Вашу самовідданість і прихильність до благородного покликання, щиру турботу про юне покоління громади та знання, якими Ви щедро ділитеся зі своїми учнями! Бажаємо нових звершень у професії, приємних подій і радісних емоцій щодня! З ювілеєм!

06:50 19.09.2021

Привітання з Днем працівника лісу

Привітання з Днем працівника лісу

Вітаємо з професійним святом - Днем працівника лісу! Шановні працівники лісової галузі України, дякуємо вам за нелегку самовіддану працю, щиру турботу про лісові багатства нашої країни, відповідальність і небайдужість! Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров'я, щастя, миру, благополуччя та достатку! Нехай наснага та оптимізм не залишають вас у повсякденних справах, а підтримка колег сприятиме новим успіхам у професії на благо нашої держави! Зі святом!

06:30 19.09.2021

Пісочинська громада приєдналась до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»

Пісочинська громада приєдналась до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»

Сьогодні, 18 вересня, Пісочинська громада приєдналась до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day», який щорічно проводиться о третю суботу вересня за ініціативи Всеукраїнського молодіжного руху «Let`s Do It Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let`s Do It World» за підтримки Міністерств, відомств, установ і організацій. Дякуємо всім, хто приєднався до нас у цей день! Щира турбота про добробут громади завжди у реальних справах!

15:01 18.09.2021

Урочистий захід до Дня працівника лісу

Урочистий захід до Дня працівника лісу

17 вересня, напередодні професійного свята, у Пісочинському палаці культури та мистецтв вітали працівників лісової галузі Харківського району. На заході були присутні почесні гості: голова Харківської районної державної адміністрації Юрій Іванович Раїна, заступник голови Харківської районної ради Олег Владиславович Хорошко, Пісочинський селищний голова Олег Олександрович Чернобай, Височанський селищний голова Олександр Васильович Мороз За особистий внесок під час виконання виробничих завдань, соціально-економічний розвиток Державного підприємства «Жовтневе лісове господарство» та з нагоди професійного свята – Дня працівників лісу кращих працівників галузі району нагороджено почесними грамотами та подяками. Яскраві виступи артистів Палацу підкреслили святкову атмосферу цього гарного дня. Працівники лісу піклуються про лісові багатства нашої країни, бережуть лісові масиви від пожеж, незаконної вирубки та стихійних сміттєзвалищ. Шановні працівники лісу! Дякуємо за вашу нелегку працю! Щиро бажаємо вам міцного здоров`я, благополуччя у родинах, наснаги у всіх справах і починаннях! Хай всі ваші сподівання збудуться!

15:26 17.09.2021

На Харківщині відбудеться фестиваль «Олексіївська фортеця»

На Харківщині відбудеться фестиваль «Олексіївська фортеця»

18-19 вересня в Первомайському Харківської  області  відбудеться фестиваль «Олексіївська фортеця 290», до  290-річчя будівництва Української оборонної лінії. Захід відбувається за підтримки Харківської обласної ради в рамках конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє». Організаторами  фестивалю є Первомайська міська рада, Харківський обласний центр культури і мистецтва, Харківський обласний центр туризму, ГО Моушн+. Захід відбувається за підтримки Харківської обласної ради в рамках конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку "Разом в майбутнє". На свято запрошено 290 артистів та творчих колективів. Пролунають виступи «Великого академічного Слобожанського ансамблю пісні і танцю», гуртів «Село і люди», «Євшан зілля», «Яри», «Фольк класік бенд», «Хор одиноких сердец сержанта Пеппера», та інших творчих колективів з усієї Харківщини. Працюватимуть майданчики з активностями і розвагами для усієї родини: богатирські ігри і лучний тир, лабіринт і родинний квест, виставка-продаж виробів майстрів і творчі майстер-класи, численні фотозони, фудкорт, зона релаксу, дитячий майданчик з анімацією та драйвове барабанне коло. Планується також встановлення нового рекорду - найбільший в Україні казан з органічною кашею «Казан чемпіон», та офіційне відкриття веломаршруту фортецями Слобожанщини «TourDeFort». Після відкриття стартує одноденний велотур, під час якого можна оглянути інші фортеці Української оборонної лінії. Початок роботи фестивалю  - о 10:00. Подробиці - на офіційному сайті фестивалю https://fortfamilyfest.com/ Довідка. Проєкт «Фестиваль «Олексіївська фортеця» - драйвер розвитку туризму на Первомайщині» реалізований в рамках обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку  «Разом в майбутнє».

15:16 17.09.2021

Вітаємо з Днем рятівника України!

Вітаємо з Днем рятівника України!

Українські рятувальники відзначають своє свято у день Ікони Божої Матері «Неопалима Купина». Відвіку Образ Божої Матері допомагає та оберігає пожежних, лікарів та військових. Сьогодні ми вітаємо всіх співробітників аварійно-рятувальних служб України, особливо робітників місцевої пожежної команди (МПК-1) Пісочинської селищної ради! День рятівника – це свято сильних і відважних людей, професіоналів, готових завжди прийти на допомогу тим, хто її потребує. Шановні рятувальники! Ваш професіоналізм і постійна готовність до самопожертви забезпечують нам надійний захист. Ми всі безмежно вдячні за Вашу важку та вкрай небезпечну службу! Від щирого серця зичимо Вам міцного здоров`я, невичерпної наснаги та оптимізму, тепла й затишку у родині, втілення всіх планів і здійснення всіх сподівань! Бажаємо завжди відчувати підтримку друзів і гордість від нових професійних успіхів! Нехай Бог береже Вас і Вашу родину! Зі святом!

08:36 17.09.2021

Ремонт елементів дитячого майданчика по вулиці Кушнарьова, 2а

Ремонт елементів дитячого майданчика по вулиці Кушнарьова, 2а

Для безпечного та комфортного дозвілля дітей на свіжому повітрі робітниками К.П. Пісочинське ВУЖКГ проведений поточний ремонт елементів дитячого майданчика по вулиці Кушнарьова, 2а. Миттєво реагуємо на звернення мешканців!

22:38 16.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь