Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Правила безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів

Правила безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів

Шановні мешканці, нагадуємо Вам правила безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів. Категорично забороняється: - торкатися підозрілого предмету або пересувати його; - заливати його рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати; - здійснювати на підозрілий предмет звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання; - намагатися самостійно знешкоджувати знахідку. Пам'ятайте, що у разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити про це за номером «101» або «102»!

11:24 05.10.2021

Привітання з Днем народження Хоменка І.М., сторожа Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Хоменка І.М., сторожа Пісочинської селищної ради

Вітаємо з Днем народження Хоменка Івана Миколайовича, сторожа Пісочинської селищної ради! Шановний Іване Миколайовичу! Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров`я, невичерпної енергії, бадьорого настрою та наснаги у всіх справах! Нехай у Вашій прекрасній родині завжди панують злагода та добробут, підтримка рідних стане запорукою успішного втілення всіх планів, спілкування з вірними друзями дарує радість! Щедрої долі та незрадливої удачі! Хай всі мрії здійснюються! З Днем народження!

06:40 05.10.2021

Привітання з Міжнародним днем лікаря

Привітання з Міжнародним днем лікаря

Шановні лікарі, сердечно вітаємо вас із професійним святом! Ви присвятили своє життя благородній справі, яка не знає свят і вихідних – порятунку життя та здоров'я людей! Безмежно вдячні Вам за професіоналізм і самовідданість! Бажаємо Вам щастя й добра, миру та злагоди, родинного затишку та добробуту, нових досягнень у професії на благо Ваших пацієнтів! Хай всі Ваші сподівання та мрії збуваються, а всі задуми успішно втілюються у життя! Зі святом!

10:18 04.10.2021

Увага! З 04 по 07 жовтня скасовуються рейси соціального безкоштовного автобуса

Увага! З 04 по 07 жовтня скасовуються рейси соціального безкоштовного автобуса

Увага! З 08:50 4 жовтня (понеділок) до 7 жовтня (четвер)  у зв`язку з технічними причинами та проходженням ТО скасовуються рейси соціального безкоштовного автобуса. По відновлення руху буде повідомлено додатково на офіційних джерелах Пісочинської селищної ради.

09:00 04.10.2021

Привітання з Днем народження Шевченко Р.С., Почесного громадянина Пісочина

Привітання з Днем народження Шевченко Р.С., Почесного громадянина Пісочина

Сьогодні своє 86-річчя відзначає шанована мешканка нашої громади, Почесний громадянин селища Пісочин Шевченко Раїса Семенівна. Вельмишановна, дорога Раїсо Семенівно! Прийміть наші щирі побажання міцного здоров’я та активного довголіття! Нехай кожен Ваш день буде сповнений любові, щастя, спілкування з люблячими Вас людьми! Зичимо Вам і Вашим близьким щедрої прихильної долі, миру та злагоди, достатку й благополуччя! Ваша порядність, щирість і небайдужість до оточуючих, активна громадянська позиція, турбота про громаду та її мешканців– взірець для наслідування! Нехай всі сподівання здійснюються, негаразди оминають Вашу родину, приємні події дарують лише радісні хвилювання! Зі святом!

06:01 04.10.2021

В Пісочинській громаді відбулась робоча зустріч представників громадських організацій  ветеранів Афганістану Харківської області

В Пісочинській громаді відбулась робоча зустріч представників громадських організацій  ветеранів Афганістану Харківської області

02 жовтня в селищі Пісочин відбулась робоча зустріч представників громадських організацій  ветеранів Афганістану Харківської області. У заході взяли участь почесні гості: Пісочинський селищний голова Олег Чернобай, голова Харківської райдержадміністрації Юрій Раїна, голова Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих захисників України при Президентові України Сергій Куніцин, керуючий справами виконавчого апарату Харківської обласної ради Оксана Малишева, помічник народного депутата України Євгена Пивоварова Микола Дугін. Під час зустрічі учасники обговорили питання, що турбують ветеранів та намітили шляхи для їх вирішення. Члену правління Пісочинської спілки ветеранів Афганістану Юрію Костенку від Міністра оборони України було передано відзнаку МО України -  медаль "За сприяння Збройним Силам України". Учасники бойових дій на території інших держав за вагомий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді, активну громадську і волонтерську діяльність відзначені Почесними грамотами Харківської обласної ради, Харківської районної державної адміністрації, Пісочинської селищної ради. 14 жовтня в нашій країні відзначатиметься День захисників і захисниць України. З нагоди святкування прийдешнього державного свята учасники заходи вшанували пам’ять загиблих воїнів-афганців та поклали квіти  до пам’ятного знаку.  

22:24 02.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь