Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Працюємо для людей! Новини благоустрою громади

Працюємо для людей! Новини благоустрою громади

Щоденно, у вихідні та святкові дні, незважаючи на погодні умови, робітниками відділу благоустрою Пісочинської селищної ради проводиться очищення від бросового сміття мікрорайонів «Мобіль» (у тому числі зони відпочинку – соснового бору) та «Надія».

15:01 13.07.2021

Асфальтування ділянки дороги по вулиці Транспортній

Асфальтування ділянки дороги по вулиці Транспортній

На замовлення селищної ради для покращання естетичного вигляду території та облаштування паркувальних місць виконується асфальтування ділянки дороги по вулиці Транспортній, біля залізничної станції "Рижов".

13:25 13.07.2021

Обрізка гілок дерев у селищі Пісочин

Обрізка гілок дерев у селищі Пісочин

12 липня на вулиці Транспортній у селищі Пісочин робітниками селищної ради проведена обрізка гілок дерев, що створювали аварійну ситуацію у мережі електропостачання та перешкоджали рівномірному освітленню вулиці.  Здійснено заміну старих світильників на нові енергозберігаючі.

09:18 13.07.2021

Облаштування мережі вуличного освітлення громади

Облаштування мережі вуличного освітлення громади

Проведена нова лінія вуличного освітлення та додатково встановлено 4 світильники по провулку Шевченка у селищі Коротич, а також по вулиці Новій, де додатково встановлені 6 світильників. Якісне освітлення території - запорука добробуту громади!

09:17 13.07.2021

Вивезення негабаритного сміття та фарбування опір вуличного освітлення на території сел. Пісочин

Вивезення негабаритного сміття та фарбування опір вуличного освітлення на території сел. Пісочин

12 липня для забезпечення належного санітарного стану навколишнього середовища робітниками К.П. Пісочинське ВУЖКГ проведено вивезення негабаритного сміття з території селища Пісочин. Для підвищення рівня безпеки дорожнього руху у селищі продовжується фарбування опір вуличного освітлення та бордюрів.

16:01 12.07.2021

Новини футболу. Чемпіонат Харківського району

Новини футболу. Чемпіонат Харківського району

11 липня центральним матчем 9 туру Чемпіонату Харківського району з футболу була зустріч в селищі Березівка, де команда-чемпіон 2020 року ФК "Березівка" приймала своїх головних переслідувачів по турнірній таблиці - команду "Авангард" з міста Мерефа. Команди підійшли до цього матчу з однаковою кількістю очок - по 22. Двобій видався дійсно яскравим та багатим на голи. Глядачі отримали масу емоцій: від розпачу до шаленої радості й навпаки. З кадровими проблемами зіткнулися представники ФК "Березівка" - це відразу відбилося на грі команди. За 25 хвилин до кінця зустрічі рахунок був 0:2 на користь гостей з Мерефи. Господарі поля не переставали штурмувати ворота "Авангарду", але й самі припускалися прикрих помилок в захисті власних воріт. За сім хвилин до фінального свистка рахунок був вже 2:4 на користь мереф'ян, але березівці не опустили руки та спромоглися двічі засмутити голкіпера гостей. Рахунок на табло зафіксував бойову нічию - 4:4. Таким чином у конференції "Південь" залишилося двовладдя: ФК "Березівка" та "Авангард" Мерефа мають по 23 очки. На третю сходинку турнірної таблиці вийшла ще одна команда нашої громади "Промінь" Коротич, яка в Пісочині здобула перемогу над місцевим "Пісочинцем" 2:0. В Бабаях місцевий "Колос" не надав нашим хлопцям з команди "Надія" ніяких шансів. Матч завершився з рахунком 4:1 на користь господарів поля. 18 липня відбудеться передостанній тур першого кола чемпіонату Харківського району з футболу. Коротичанський "Промінь" прийматиме на своєму полі одного з лідерів чемпіонату - ФК "Березівка". Інша зустріч - це довгоочікуване Пісочинське "дербі", де поміряються силами "Надія" та "Пісочинець". На вболівальників чекає черговий незабутній футбольний уік-енд! Підтримуємо #команди_нашої_громади

13:34 12.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь