Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Послуги підуть за дитиною

Послуги підуть за дитиною

Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти які перебувають в складних життєвих обставинах, діти з особливими освітніми потребами та діти з інвалідністю зможуть отримувати якісні соціальні послуги та інклюзивну освіту за місцем їх проживання - у територіальній громаді. Таке завдання визначають зміни до Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки (далі – Стратегія), ухвалених Урядом за ініціативи Міністерства соціальної політики України. Ці зміни були підготовлені в рамках проекту “Модернізація системи соціальної підтримки населення”, який реалізується Мінсоцполітики за підтримки Світового банку.

08:04 07.07.2021

Увага! Інформує АТ "Харківгаз"!

Увага! Інформує АТ "Харківгаз"!

У зв’язку з виконанням ремонтних робіт АТ «Харківміськгаз» на газопроводі високого тиску по проспекту Новобаварському в м. Харків буде припинено постачання газу в розподільчі газопроводи АТ «Харківгаз» 19.07.2021 року з 08.00 до 20.00.

13:24 06.07.2021

Облаштування мережі вуличного освітлення громади

Облаштування мережі вуличного освітлення громади

Підвищуємо рівень освітлення території громади. На замовлення селищної ради облаштована нова лінія вуличного освітлення по вулиці Ярова в селищі Новий Коротич. Встановлено 8 енергозберігаючих ліхтарів.

13:21 06.07.2021

Проведено дератизацію та дезінфекцію у багатоквартирних будинках по вулиці Кушнарьова,!

Проведено дератизацію та дезінфекцію у багатоквартирних будинках по вулиці Кушнарьова,!

З метою забезпечення належних санітарних умов і підвищення комфорту проживання мешканців згідно з існуючим графіком робітниками К.П. Пісочинське ВУЖГ проведено дератизацію та дезінфекцію у багатоквартирному будинку по в-ду Набережному, 13 та будинку по вулиці Кушнарьова, 1, який нещодавно було прийнято на обслуговування комунальним підприємством.  З турботою про здоров`я мешканців!

13:17 06.07.2021

Ще одна чарівна клумба облаштована у селищі Пісочин

Ще одна чарівна клумба облаштована у селищі Пісочин

Ще одна чарівна клумба облаштована у селищі Пісочин На замовлення селищної ради облаштовано яскраву клумбу по вулиці Транспортній, біля залізничної станції "Рижов". Декоративні дерева та квіти створюють мальовничу картинку та дарують радісний настрій! Планується подальший благоустрій території, зокрема асфальтування ділянки біля клумби.

10:38 06.07.2021

Вітаємо учасників регіональний турнір з баскетболу 3х3 "Kingz of the street"!

Вітаємо учасників регіональний турнір з баскетболу 3х3 "Kingz of the street"!

3 липня за підтримки Пісочинської селищної ради відбувся регіональний турнір з баскетболу 3х3 "Kingz of the street". 21 команда - представники міста Харкова, Люботина, Дергачі, Балаклеї, Змійова, селища Пісочина, незважаючи на ранкову зливу та полудневу спеку, змагалися за нагороди та звання чемпіона. За підсумками проведених ігор маємо такі результати: І місце – Logity; II місце - Without Practice; III місце – Пупирки. Переможці та призери змагань нагороджені медалями та дипломами від Пісочинської селищної ради, а також пам`ятними сувенірами. Вітаємо всіх учасників турніру! З нетерпінням очікуємо на нові зустрічі!

15:13 05.07.2021

Привітання з ювілеєм Дудки Л.В., мешканки селища Коротич

Привітання з ювілеєм Дудки Л.В., мешканки селища Коротич

05 липня Пісочинський селищний голова Олег Чернобай  разом зі старостою Коротичанського старостинського округу Наталією Пегарь  привітали з 90-річним ювілеєм мешканку селища Коротич Дудку Лідію Володимирівну. Шановна Лідіє Володимирівно! Ми схиляємося перед Вашою мудрістю та безцінним життєвим досвідом. Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, щасливого довголіття, миру, благополуччя у родині! Нехай Ваше життя буде сповнене радості, турботи і любові Ваших рідних людей. З ювілеєм!

15:04 05.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь