A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Запрошуємо на вечір акордеонної музики!

Запрошуємо на вечір акордеонної музики!

Шановні мешканці! Пропонуємо вам долучитися до чарівного світу мистецтва! Саме для вас талановиті виконавці протягом літа будуть дарувати свої виступи у зоні відпочинку мікрорайону «Мобіль». 12 червня запрошуємо вас на нову алею у сосновому бору на вечір сучасної акордеонної музики. Початок о 18:00, вхід вільний. Нагадуємо вам про обов’язкове дотримання соціальної дистанції!  Чекаємо на вас!

10:35 11.06.2021

Облаштування відмостки багатоквартирного будинку на вулиці Будівельників, 3

Облаштування відмостки багатоквартирного будинку на вулиці Будівельників, 3

За ініціативи депутата Пісочинської селищної ради Ольги Пантелеймонівни Хоменко проводиться облаштування відмостки багатоквартирного будинку на вулиці Будівельників, 3. Утримуємо в належному стані житловий фонд громади, забезпечуємо комфортні умови проживання мешканцям!  

09:47 11.06.2021

Увага! КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ» інформує!

Увага! КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ» інформує!

Робітниками комунального підприємства «Харківводоканал» поводяться роботи щодо ліквідації аварійної ситуації на магістральному водопроводі біля с. Надточії. За інформацією представників підприємства водопостачання мікрорайону «Мобіль» НЕ ПРИПИНЯТИМЕТЬСЯ!!!   З повагою, Пісочинська селищна рада

09:41 11.06.2021

УВАГА, ВАНДАЛІЗМ!

УВАГА, ВАНДАЛІЗМ!

Знову пошкоджено елемент нового дитячого майданчика, що розташований на вулиці Квартальній 5/9 у селищі Пісочин. Заради розваги зруйновано результат праці людей, які облаштували сучасний осередок для ігор та активного дозвілля наших дітей. Те, що створено з любов'ю та турботою, на жаль, не завжди цінується! Шановні батьки, будь ласка, поясніть своїм дітям, що вони руйнують те, що створено для них!

21:42 10.06.2021

Пісочинській громаді надано субвенції з обласного бюджету

Пісочинській громаді надано субвенції з обласного бюджету

Сьогодні, 10 червня, відбулось пленарне засідання V сесії Харківської обласної ради VIII скликання. З результатами засідання депутатським корпусом були прийняті рішення про надання Пісочинській громаді низки субвенцій з обласного бюджету, а саме: - на співфінансування обласного конкурсу проектів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» в сумі 1 млн грн; - на співфінансування міні-проектів, що перемогли в обласному конкурсі міні-проектів "ЕФЕКТИВНА МЕДИЦИНА В ГРОМАДІ" у 2021 році в сумі 345,228 тис. грн; - на реконструкцію Пісочинського ЗДО (ясла-садок) №3 «Теремок» в сумі 5 млн грн; - на капітальний ремонт нежитлового приміщення по вул. Дагаєва, 3 для розміщення амбулаторії в сумі 2 млн грн; - на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення в сумі 1 млн грн. Висловлюємо щиру вдячність голові Харківської обласної ради Артуру Едмаровичу Товмасяну, керівництву Харківської обласної державної адміністрації, депутату Харківської обласної ради Любові Володимирівні Канцедал та всьому депутатському корпусу за всебічну підтримку та увагу до Пісочинської громади. У співпраці – наша сила! ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ

16:40 10.06.2021

Привітання з Вознесінням Господнім

Привітання з Вознесінням Господнім

Дорогі мешканці! Від щирого серця вітаємо Вас із Вознесінням Господнім! Нехай в цей день благодать увійде в вашу сімейну оселю! Бажаємо Вам затишку, тепла, достатку, гармонії у серці та чудового настрою. Хай Господь пошле своє благословення, допомагає у всіх Ваших добрих справах і починаннях! Зі святом!

11:12 10.06.2021

Роботи щодо облаштування прилеглої території будинку на вулиці Некрасова, 41

Роботи щодо облаштування прилеглої території будинку на вулиці Некрасова, 41

За сприяння депутата Пісочинської селищної ради Андрія Чернобая, на виконання звернення місцевих мешканців робітниками К.П. Пісочинське ВУЖКГ проведено роботи щодо облаштування прилеглої території будинку на вулиці Некрасова, 41 (перший під`їзд) декоративною клумбою. Дуже приємно, що в работах взяли активну участь мешканці будинку! Спільними зусиллями створюємо умови для розвитку та процвітання рідної громади!

08:50 10.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь