A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Працюємо для людей!  Новини благоустрою громади

Працюємо для людей!  Новини благоустрою громади

Ретельно та відповідально виконують свої обов’язки робітники відділу благоустрою Пісочинської селищної ради. Протягом тижня відділом щоденно проводиться очищення від сміття мікрорайонів "Мобіль" (у тому числі зони відпочинку – соснового бору) та "Надія", а також селища Рай-Оленівка. Згідно графіка прибирання здійснюється на вулицях: Шевченка, Рижовська, Заводська, Транспортна, Некрасова, Рижовський парк, Клубна, Гоголя, разворотне коло транспорту у с. Надточії. За останній період додатково очищені від бросового сміття вулиці: Річна, Берегова, Лікарняна, 1-го Травня, Васильківська, Харківська, Новоселівська; провулок Київський. Робітниками відділу проведений покіс трави на території мікрорайону "Мобіль"; на вулиці Транспортній, Рижовський парк, Парковій (від будинку №2 до № 89), Молодіжна. Планомірно проводиться санітарна обрізка дерев. Здійснено дроблення гілок дерев у мікрорайоні «Надія». Шановні володарі собак, будь ласка, слідкуйте за своїми улюбленцями, адже аміак, що міститься у відходах життєдіяльності тварин, згубно впливає на хвойні дерева! Систематично виконується ліквідація розміщених об’яв, листівок і плакатів у невідведених для цього місцях, а також здійснюється зафарбовування написів реклами наркотичних засобів. У громаді проведені роботи щодо підготовки клумб до посадки декоративних квітів. Для безпечного й комфортного дозвілля дітей здійснюється поточний ремонт і фарбування елементів дитячих майданчиків. Шановні мешканці, нагадуємо Вам, що в Пісочинській ОТГ працює програма пільгового вивезення твердих побутових відходів. Поважаємо працю інших, адже добробут громади – наша спільна справа! #Працюємо_для_людей #Ми_любимо_Пісочин

11:43 24.05.2021

XV Всеукраїнський турнір з нардів серед ветеранських організацій

XV Всеукраїнський турнір з нардів серед ветеранських організацій

22 травня в Пісочинській громаді відбувся XV Всеукраїнський турнір з нардів серед ветеранських організацій, в якому взяли участь 24 команди з Харківської області та різних куточків України. Пісочинський селищний голова Олег Чернобай разом із почесними гостями: головою Харківської районної державної адміністрації Юрієм Раїною, керуючою справами виконавчого комітету Харківської обласної ради Оксаною Малишевою,  депутатом Харківської обласної ради Любов‘ю Канцедал, депутатом Харківської районної ради Олександром Токаревим, помічником народного депутата Євгена Пивоварова Миколою Дугіним, привітав учасників турніру. Приємно, що традиції, які склалися багато років тому, живі й досі, що незламний бойовий дух, дружба та підтримка об’єднують людей з усієї країни, незважаючи на час та простір! Сподіваємося  побачити всіх у Пісочинській громаді через рік на черговому турнірі!

23:39 22.05.2021

Надання матеріальної допомоги

Надання матеріальної допомоги

Пісочинська селищна рада продовжує надавати матеріальну допомогу малозабезпеченим сім'ям, хворим, особам з інвалідністю, громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах. 21 травня допомогу отримали 97 мешканців громади.

23:30 21.05.2021

Робітниками КП «Пісочинкомунсервіс» ліквідовано аварійні ситуації у мережі водопостачання

Робітниками КП «Пісочинкомунсервіс» ліквідовано аварійні ситуації у мережі водопостачання

Комфортні умови проживання мешканців громади – пріоритетний напрямок нашої роботи! 21 травня робітниками КП «Пісочинкомунсервіс» ліквідовано аварійні ситуації у мережі водопостачання в селищах Березівка й Новий Коротич. Подачу води повністю відновлено.

19:37 21.05.2021

Увага! АТ "Харківобленерго" інформує

Увага! АТ "Харківобленерго" інформує

За інформацією АТ "Харківобленерго" 21 травня (п'ятниця) з 09:00 до 17:00 буде відсутнє електропостачання на вулиці Полтавське шосе, №№ 10а, 151а, 151б, 155; по провулку Шевченка та туп. Шевченка у селищі Пісочин.

15:08 20.05.2021

Вітаємо зі святом самобутньої, неповторної української культури — з Днем вишиванки! 

Вітаємо зі святом самобутньої, неповторної української культури — з Днем вишиванки! 

Українська вишиванка – це наш національний оберіг! Нехай свято вишиванки об'єднує українців по всьому світу! Чудового всім настрою, разнобарвних вражень, доброго здоров’я та родинного благополуччя!   Зі святом, громадо! Із найщирішими побажаннями, Пісочинська селищна рада  

11:51 20.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь