A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Продовжуються роботи з благоустрою громади

Продовжуються роботи з благоустрою громади

12 травня в Коротичанському старостинському окрузі виконані роботи щодо підвищення якості освітлення території. Так, на замовлення селищної ради відремонтовано несправні світильники на вулицях: Горіхова, Петра Шутки, Судова, Пушкіна (2 ліхтарі). Додатково встановлений світильник на вулиці Польовій. Розпочато покіс трав'яного устілу на вулиці Центральній, біля Коротичанського ЗДО (ясла-садок). Безпека і комфорт мешканців – запорука добробуту громади!

20:36 12.05.2021

Дезінфекція місць загального користування

Дезінфекція місць загального користування

12 травня робітниками К.П. Пісочинське ВУЖКГ згідно з існуючим графіком проведена дезінфекція місць загального користування у багатоквартирних будинках за адресами: провулок Квартальний, 17, в-д Набережний, 13, вулиці Квартальна, 4 та 8/8. З турботою про здоров'я мешканців! #Пісочинське_ВУЖКГ

20:34 12.05.2021

Увага! АТ "Харківобленерго" інформує

Увага! АТ "Харківобленерго" інформує

Шановні мешканці! За інформацією АТ "Харківобленерго" 13 травня (четвер) з 9:00 до 17:00 буде відключено електропостачання за наступними адресами:

11:17 12.05.2021

Створюємо безпечні умови дорожнього руху на території Пісочинської громади

Створюємо безпечні умови дорожнього руху на території Пісочинської громади

На замовлення селищної ради оновлено пішохідний перехід на вулиці Надії. Проводиться фарбування фарбування опор, тильних сторін дорожніх знаків і світлофорних об'єктів. Безпека мешканців - запорука добробуту громади!

19:05 11.05.2021

Дбаємо про незахищені верстви населення!

Дбаємо про незахищені верстви населення!

За ініціативи Пісочинського селищного голови Олега Чернобая та підтримки депутатського корпусу продовольчі набори з товарів першої необхідності від Пісочинської селищної ради вже отримали інваліди та учасники бойових дій; учасники війни; сім’ї загиблих та в’язнів Другої світової війни; особи, що перебувають на обслуговуванні відділення по наданню соціальних послуг одиноким непрацездатним громадянам похилого віку та особам з інвалідністю. Розпочали доставку продовольчих наборів інвалідам І групи, інвалідам з дитинства, малозабезпеченим та одиноким матерям, які станом на 01.04.2021 року перебували в органах соціального захисту населення, як такі, що мають право на відповідні види допомог. Доставка наборів триває.

16:27 10.05.2021

День Перемоги. Пісочинська громада

День Перемоги. Пісочинська громада

9 травня, з нагоди 76-ї річниці з Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Пісочинській громаді відбулись урочисті заходи за участі Пісочинського селищного голови Олега Чернобая, депутата Харківської обласної ради Любові Канцедал, депутата Харківської районної ради Оксани Сасіної, старост Березівського и Коротичанського старостинських округів - Ігоря Штоди, Наталії Пегарь, депутатів селищної ради, членів виконавчого комітету, представників ветеранських організацій і громадських об’єднань, місцевих мешканців. Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до Меморіалів Слави й Братських могил. Світла пам’ять загиблим героям! Честь і шана ветеранам! Зі святом Перемоги, громада! Ми пам’ятаємо!!!

21:44 09.05.2021

Привітання з Днем перемоги учасників бойових дій у Другій світовій війні

Привітання з Днем перемоги учасників бойових дій у Другій світовій війні

У день славетної Перемоги від імені Пісочинського селищного голови Олега Чернобая учасників бойових дій у Другій світовій війні, які мешкають у Пісочинській громаді, привітали працівники селищної ради. Ми пам'ятаємо!

15:42 09.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь